سلام دوستان.من چند وقتی هست قصد گرفتن adsl مخابرات را دارم و در سایت خود مخابرات هم رفتم دیدم راجب تعرفه ها-سرعت ها و ... هیچ اطلاعاتی نداره.همچنین در صفحه اول همین تاپیک لینک هایی که مربوط به این موضوعات(تعرفه ها و...)بود را هم باز کردم دیدم لینک ارور میده.
خلاصه از شما دوستانی که از مخابرات adsl گرفتید چندتا سوال دارم که اگر یکی یکی پاسخ بدید ممنون می شم:
1-برای مراحل ابتدایی گرفتن خط adsl باید به خود مخابرات اصفهان مراجعه کرد و پس از طی مراحل ثبت نام چه مدتی طول می کشه که پورت adsl بدن و ترافیک اولیه که بعد از ثبت نام ارائه می دن چقدره؟آیا هزینه نصب هم داره؟مودم را هم باید از خود مخابرات گرفت(هزینه مودم)؟
2-تعرفه ها به چه صورتی هست؟آیا ترافیک هایی که داده میشه ظرفیت خاصی داره؟منظورم اینه که مثلا خود مخابرات تعیین می کنه که باید ماهیانه چند گیگ ترافیک برداشت یا اینکه دست خودمون هست که مثلا برای یک ماه چند گیگ ترافیک شارژ کنیم؟
چون مثلا شرکت های دیگه ترافیک های ماهیانه دارن و مثلا یه شرکتی میاد 6گیگ ترافیک را برای 3 ماه ارائه می ده و فردی که مثلا ترافیک 6گیگ 3ماهه را انتخاب می کنه باید 3ماه 3ماه شارژ کنه.
3-به نظر شما 1گیگ ترافیک ماهیانه با سرعت 128 برای روزی 1 ساعت وبگردی و حدود 300 مگابایت دانلود و آپدیت ماهیانه آنتی ویروس در مجموع برای یک ماه کافی هست؟و مثلا اگر مقداری از ترافیک زیاد بیاد به ماه بعدی منتقل میشه؟
4-طریقه شارژ کردن از طریق سایت خود مخابرات هست؟و مبلغ شارژ را من تو سایت خود مخابرات خوندم باید از طریق قبض تلفن پرداخت کرد درسته؟مثلا برای یک گیگ شارژ در یک ماه 2500 تومن میاد رو قبض؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد.اگر لطف کنید دقیق و کامل برام توضیح بدید ممنون می شم.