خودم لایزر استفاده نکردم اما چند تا از دوستان از لایزر استفاده میکنند و از کیفیتش راضی هستندنقل قول:
Printable View
خودم لایزر استفاده نکردم اما چند تا از دوستان از لایزر استفاده میکنند و از کیفیتش راضی هستندنقل قول:
دوستان من تاحالا Adsl نداشتم به خاطر همين اصلا نميدونم استفادم چند گيگ ميشه .
به نظر شما من كه دانلود زيادي ندارم و بيشتر براي ديدن سايت ها ميخوام استفاده كنم اونم ماكزيمم روزي 3 ساعت ( + خيلي كم دانلود ) ماهي چقدر ترافيك استفاده مي كنم ؟
البته ميدونم بستگي به حجم سايت هايي كه ميبينم داره ولي يه عدد تقريبي هم بگيد خيلي كمكم ميكنه . ممنون
2گیگ کافی. به شرط اینکه دانلود زیادی نداشته باشینقل قول:
نوشته شده توسط yaser-kamalinezhad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. به نظر شما از داتك بگيرم يا شاتل؟
سلام
دوستان یه مشورت بدین خیلی ممنون میشم
راستش دفعه اوله می خوام adsl بگیرم
بعدش فقط برای دانلود می خوام و پول زیادم نمی خواهم بدم , از این اشتراکها که شبها رایگانه مناسبه برام
سرعتی بین 40 تا 50 باشه
یه سایت دیدم حالا نمی دونم چقدر راسته برای 512 زده 10 تومان ماهی , 3 تا 7 هم رایگان
سرعتم زده بین 40 تا 70
حالا این واقعی یا نه رو شما بگینکد:http://emperatoor.net/ADSL.html
یا اگه سرویسها یا شرکتهای مناسبی رو با این احتیاجات می دونین ممنون میشم کمک کنید
آقا اینکه محدودیت حجمی داره
من از اول از سرویس پارس آنلاین استفاده کردم، چون تو شهرستان رشت، بهتر از اون دیگه نیست. اما از وقتی محدودیت حجمی گذاشتن خیلی حالم گرفته شد!
بعد اون هم خیلی از دوستانم رفتن و از شرکت های دیگه سرویس گرفتند.
حالا من احساس می کنم که در تعیین میزان ترافیکی که مصرف کردم اشتباه شده.
با توجه به عکس زیر من در یک شبانه روز بیش از 24ساعت آنلاین بودم!!!
یعنی اگه بگیم که24 * 60 = 1440(یعنی هر شبانه روز 1440 دقیقه است) و در آمار زیر من فقط در یک سری 1884 دقیقه آنلاین بوده ام! و غیر او نیز پس از یک بار restart کردن Connection دوباره 457 دقیقه آنلاین بوده ام!:18:
.
.
.
حالا این بحث زمان به کنار
اگه توجه کنید در همان روز طبق آمار من 1.2 گیگابایت فایل ترنسفر کرده ام یا روز بعدش در کمتر از 24ساعت 875 مگابایت فایل دریافت کرده ام! فکر می کنید با این وضعیت سرعت من چقدر است؟
شاید باورتون نشه ولی من سرعتم 64 است و سرعت ترنسفر من در بهترین حالت 7 یا به گفته ی خودشان ( که من هرگز ندیده ام 8 کیلوبایت بر ثانیه )
حالا من حساب کردم طبق گفته ی اینها اگر در یک روز 1.2 گیگ دانلود کرده باشم، چقدر سرعت ترنسفر من بوده:
پس سرعت دانلود من باید تمام مدت 11 کیلوبایت بر ثانیه بوده باشه!!! که اصلا امکان نداره!کد:
1263872003 / 1884 = 670845
67845 / 60 = 11180
آخه بابا من میزارم فیلم دانلود شه، به حجم 700 مگابایت، بعد دیگه به PC دست هم نمیزنم، میرم میام، میبینم که زده نزدیک به 2روز طول کشیده تا دانلودش شه، بعد چطور در یه روز 1.2گیگ یا مثلا 875 مگابایت دانلود شده؟!!
حالا دیگه منتظر نظر شما هستم!
سلام
آره می دونم محدودیت داره
اما من نیازم به همون شبش هم براورده میشه
فقط سرعت دانلودش توی ساعات رایگانش برام مهمه
ممنون
سلام می کنم خدمت تمامی دوستان سرویس 128 صبانت من راه اندازی
شد و فقط اینو می خواستم به دوستان بگم که اگه تصمیم دارین ADSL
بگیرین فقط از صبانت بگیرین تبلیغ نمی کنم چون دارم
خودم استفاده میکنم و واقعا که راضی کننده است
الا ن مثلا سرعت من 128 ولی در عکس زیر می بینید
که اینطوری نیست و دیگه اینکه چون از ساعت 3 تا 7 صبح
رایگانه و سرعتش هم بالای واقعا که عالیه و منحصر به فرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ببخشید الان سرعت توی ساعات رایگانش چقدره ؟
ساعات رایگان ربطی به سرعت اشتراک خریداری شده نداره و برای همه اشترامها یکسانه یا تابعی از اونه ؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدین