لطفا توضيح بيشتري در مورد مدل رسيورتون وكابلي كه استفاده كردي همچنين ترمينالهايي كه كانكشنها رو وصل كردي بديدنقل قول:
Printable View
لطفا توضيح بيشتري در مورد مدل رسيورتون وكابلي كه استفاده كردي همچنين ترمينالهايي كه كانكشنها رو وصل كردي بديدنقل قول:
من دنبال اسپیکر 5.1 با ورودی دیجیتال یا HDMI می گردم که ایستاده نباشه. میخوام وصلش کنم به پلاسما.
رو اینترنت هر چی گشتم اسپیکر با کیفیت و مارک داری پیدا نکردم. بودجه ام تاحدود 500 تومنه.لطفا راهنمایی کنید.:11:
.
با سلام
دوستان من از کجا می توانم سینمای دنون 391تهیه کنم .
فروشگاه اینترنتی داشته باشه که خیلی عالی می شه.
نقل قول:
دوستان منم مي خوام اين مدل رو تهيه كنم راهنمايي كنيد لطفا...
هم نمایندگی جم 88826086 و هم فروشگاه آکوستیک 66734936 موجود دارند.نقل قول:
1- کابل اورجینال با قلابی فرق می کنه ولی به نظرم دوستانی هم که از سورس های بی کیفیت استفاده می کنند بهتره از کابلهای اورجینال استفاده کنند چون بعضی از کابلهای قلابی مشکلات زیادی از قبیل اتصالی و قطعی و تداخل کانکشن و ... دارند که علاوه بر قطع کلی تصویر می تونه باعث صدمه دیدن وسایل صوتی و تصویریتون بشند.نقل قول:
البته من قبلاً یه تاپیک ایجاد کردم که فرقی بین کابلهای اورجینال (مارک دار) و کابلهای HighEND (مثل Monster, WireWorld,Audio Quest) هست یا نه که من همچنان بر این عقیده هستم که فرقی ندارند البته با بعضی از اساتید هم همچنان در این مورد اختلاف نظر داریم. اگه به اون تاپیک برید بحث کاملش رو می بینید.
2-از اونجایی که اکثر شرکت ها محصولات خودشون رو با مدل ها و مارکهای تجاری متفاوتی تو بازارهای اروپا و آمریکا و خاور میانه عرضه می کنند بیشتر موقع ها سرچ توی سایتهای آمریکا چندان کارساز نیست. ضمن اینکه چون محصولات ریمارک و قلابی دقیقاً مثل اصل ساخته می شه نمی شه از روی دیدن عکس متوجه اصل یا قلابی بودنش شد مگر اینه هر دو رو ببینید و بتونید متریال و کیفیت ساختش رو با هم مقایسه کنید.
3-تحلیل این مورد هم چندان منطقی نیست.
4-کابل هایی هم که همراه بعضی محصولات معتبر عرضه می شه به نظرم متوسط رو به بالاست همچنین کابلی که با یه دی وی دی چینی عرضه میشه با کابل هایی که بعضاً روی محصولات Reference بصورت هدیه ارائه می شه از زمین تا آسمون متفاوته.
5-کابل HDMI 1.3 می تونه تا 1600p رو ساپورت کنه و کابل HDMI 1.4 تا 2K رو ساپورت می کنه.
دوست عزیز اگه از فونت استاندارد ویه رنگ بهتر هم استفاده کنید فکر می کنم بهتر و خواناتر باشه.
پژمان جان من قبل عيد كه زنگ زدم 391 نداشتند.... فقط مدل 1311 رو داشتند كه 700 قيمت داشت...نقل قول:
الان آوردند ؟؟؟ قيمت 391 چنده ؟؟؟
ببینید من نگاه کردم کلاً هیچ فرقی بین 391 و 1311 پیدا نکردم مشخصات دقیقاً یکیه البته به من گفتند که 1311 جدیدتره ولی من که چیز جدیدی توش پیدا نکردم فقط اونی که من فهمیدم اینه که 1311 همون 391 هست که توی بازار آمریکا با این نام عرضه میشه.نقل قول:
سلام
پژمان جان يك مدل سينما خانگي معرفي كن تا 400 تومان .... اين 391 و 1311 هزينش برام زياده...مرسي
من مي خواستم اسپيكر z5500 لاجتيك بگيرم 450 تومان...دوستان گفتند 391 دنون بگيرم با اين قيمت...چه جوريه؟؟؟
يه سينما خانگي معرفي كنيد در حد z5500 ممنون ميشم در ضمن از كجا تهيه كنم؟؟؟
با سلام من ديروز مذل rs3tb را 795000 تومان گرفتم ايا سيستم خوبي است