2 ماهه اين مشكل رو داريم!نقل قول:
اونم كل خوزستان.
خدا ......... كنه!:41:
Printable View
2 ماهه اين مشكل رو داريم!نقل قول:
اونم كل خوزستان.
خدا ......... كنه!:41:
سلام بر دوستان خوب اهوازی
من سرویس eco-128 از شرکت نیمادنت(شاتل) گرفتم ولی نمی دونم چرا موقعی که تست می گیرم سرویس رو برای من call with me میزنه !!!!
به نظر شما چه دلیلی میتونه داشته باشه...
دیشب سرعت دانلود من 6 بود درحالی که تا چند وقت پیش با همین سرویس من 16 تا دانلود می کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من 128 پارس یه 3 ماه پیش گرفتم ، وقتی که رفتم برا گرفتن قصدم روی 256 بود که خودشون گفتن بین 128 و 256 هیچ فرقی از نظر سرعت نیست ، نیازی نیست زیادی پول بدی برا 256 ما هم قبول کریم و اومدیم و سرعتشم تو روز شب خوب یعنی 256 بود بعد گذشت حدود 1.5 ماه به سرعت 128 برگشت با سرعت دان 16 .
یه چیزی جالبی که بود تو قسمت کاربری همون اوایل که میرفتم زده بود سرعت دریافت و ارسال 256 ولی حالا به این صورت شده :
تماس گرفتم باشون اول گفتن سرعت استاندارد 128 همون دان 16 هست که 128 تقسیم بر 8 ، بعد گفتن که از تهران آومدن ما هم مجبور شدیم به صورت استاندارد درشون بیاریم
الان من موندم همون 128 رو بگیرم یا 256 !
نیماد تقریبا از اردیبهشت پارسال دیگه نماینده شاتل نیستنقل قول:
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:25 AM ----------
میگم کسی از پارس سروبس 512 یا 1 مگ نداره؟
سرعت شب و روز رو میخوام بدونم چقدره؟
من 512 و 256 دارم و وقتی سرعت خوبه-که فقط ساعت 6 تا 7:30 صبح میشه گفت- با 256 تا 130kb و با 512 تا 180 kb میرسه ولی توی ساعات رایگان به 5 kb هم میرسه و بیشتر اوقات از 30 kb بالاتر نمیره...نقل قول:
جدیدا هم که نصف روز وصل نمیشه... پینگ هم سر به فلک کشیده...
اصلا نمیدونم چرا اسمشو گذاشتن اینترنت...
قضیه اینه که باید بین بدو بدتر یکی رو انتخاب کنیم...
توجه توجه توجه
دوستان شاتل سرعت دان استريم سرويس اكو 512 رو توي اهواز تغيير داد.
دان استريم روزهاي قبل 512 بود(54كيلو در ثانيه)
دان استريم همين امروز شده 576(64 كيلو در ثانيه)
دوستان به احتمال قوي سرعت دان استريم مودم شما هم تغيير پيدا كرده از امروز.
وضيعت خودتون رو بگيد دوستان...
ببین دوست عزیز ! من حدود یک ماهه که 256 دارم ، قبل از اون 128 داشتم که به مشکل فیکس شدن سرعت و ... دچار شدم و به امید این که 256 سرعت دانلود شبانه اش از 128 بالاتره رفتم 256 گرفتم ، ولی الان میبینم که سرعت دانلود شبانه روی 8-7 هست و سرعت دانلود توی روز نهایتا 70-80 و خیلی از اوقات از 30 پایین ترهنقل قول:
دانلود شبانه فقط سرعت از ساعت 7-5 خوبه که توی این فاصله سرعت میاد روی 100 و میشه 400-500 مگی گرفت ...
سلامنقل قول:
من اکو 128 دارم برای منهم 128 بود
الان 160 شده
بالاتر باشه اتفاقی میافته؟
اگر قبلا با 14 كيلو در ثانيه دانلود ميكرديد الان با 16-17 كيلو در ثانيه دانلود ميكنيد.نقل قول:
وایمکس مبین نت دارم چند روزه به شدت کیفیت سرویس و پینگ بد شده.