نه ديگه قبول نشدي متاسفانه:41:نقل قول:
Printable View
نه ديگه قبول نشدي متاسفانه:41:نقل قول:
دوستان اگه من امسال برم دانشگاه آزاد يك سال ( يا همون دو ترم ) درس بخونم ، حين تحصيل در دانشگاه ميتونم كنكور 90 شركت كنم ؟ اگه فرض كنيم كنكور 90 از يكي از دانشگاههاي آزاد يا سراسري قبول شدم ميتونم برم ؟
متولد 70 هم هستم.
آقا یکی شفاف و رک وپوس کنده به ما بگه اگه بخوایم این رشتمون رو رزرو کنیم باید چی کار کنیم؟همون روز ثبت نام باید انجام بدیم؟
راستی باید کارناممون رو هم پرینت بگیریم روز ثبت نام همراهمون ببریم یا خودشون پیش خودشون دارن؟
بعد یه چیز دیگه این که کارنامه آزاد رو روز ثبت نام چک میکنند؟یا مثلا میریم و دیگه اسممون تو کامپیوتر هست و فقط فرم پر میکنیم؟
لطف یکی از راحل ثبت نام دانشگاه آزاد یه کم توضیح بده.دمتون گرم:11:
در مورد رزرو هم حتما لطف کنید بگید چه طوریه؟باید دو ترم رو رزرو کنیم؟مثلا میشه فقط یه ترمش رو رزرو کنیم؟شهریه برای رزرو چه قدر میگیرن؟فقط شهریه ثابت رو میگیرند؟
سراسری اگر امسال انتخاب رشته نکرده باشید بلهنقل قول:
و گرنه فقط ازاد
از دوستان کسی اطلاعی داره شهریه ترم اول مهندسی پزشکی چنده ؟؟؟
من تو کارنامه م زده آخرین نفر قبولی 800 ! یعنی 800 نفر رشته نرم افزار تهران جنوب پذیرفته شدند ؟
تو رشته های تاپ که تراز به نسبت بالایی می خوان ظرفیت رو خیلی بالا می گیرن!نقل قول:
چرا؟
چون رتبه های بالایی که در این رشته ها قبول میشن که دیگه آزاد نمیان
کارنامه برادر من رو ببین! خود برادر من اصلا تا الان کارنامش رو ندیده چون براش مهم نیست.میدونه سراسری قبوله :31:
الان من ورودی 88 بودم 2 ترم خوندم تابستون رو هم بر نداشتم 16 شهریور هم زمان انتخاب واحدمهنقل قول:
اگه انصراف بدم جز کدوم بندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من برام یه موردی پیش اومده اگه کمکم کنید ممنون میشم :20:
امسال تراز آخرین فرد قبول شده تو آی تی تهران جنوب چند بوده ممنون میشم اگه مطلع هستین من رو هم در جریان بزارین چون پارسال نزدیک 6500 بوده گویا برام خیلی مهمه بدونم امسال بالا رفته / پایین اومده یا همون حدودا ثابت مونده
به نام او
سلام.
یه سوال داشتم که هرکی جواب بده خدا خیر دنیا و آخرتشو بهش بده!
این تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد چه جوریه؟ از کی شروع میشه؟ ما باید چیکار کنیم؟
...................................
بعد از کلی زحمت و در حالی که دانشجو تشریف داشتم! کنکور دادم تا تو شهر خودم باشم و حالا نتیجه:
رتبه آخرین نفر قبولی 377 و من 379!
اختلاف ترازم فقط 4 دونه هست!!!
و توی شهر انتخاب بعدیم قبول شدم. به نظر شما راهی هست که بتونم توی لیست اصلی قرار بگیرم؟ امکان داره توی تکمیل ظرفیت توی انتخاب اولم قبول شم؟
حالم بده!