سلام به همه ی دوستان . کارت EVGA 460 GT FTW در ایران موجوده؟ قیمتش چنده؟ قیمت مدل عادی 460 از این سازنده چند هست؟
قیمت sapphire radeon 6870 رو هم می خواستم .
سلام به همه ی دوستان . کارت EVGA 460 GT FTW در ایران موجوده؟ قیمتش چنده؟ قیمت مدل عادی 460 از این سازنده چند هست؟
بله300هست.نقل قول:
کارت EVGA 460 GT FTW در ایران موجوده
مدل عادیEEهست220نقل قول:
قیمت مدل عادی 460 از این سازنده چند هست؟
آخرین قیمت340هست.نقل قول:
مدل EE ، یعنی مدلی با فرکانس پایه دیگه؟(یعنی همون مدل external exhaustet نیست دیگه؟!:دی)نقل قول:
بابک جان تو یکی از پست های امروزش ، قیمت 6870 رو 310 گفته بود...کلی خوشحال شده بودم......
بله دیگه مگه چیه؟نقل قول:
مدل EE ، یعنی مدلی با فرکانس پایه دیگه؟(یعنی همون مدل external exhaustet نیست دیگه؟!)
من همیشه گرون ترین برند رومیگم که کاربرابدونن گرون ترین حالت چند میفته.نقل قول:
بابک جان تو یکی از پست های امروزش ، قیمت 6870 رو 310 گفته بود...کلی خوشحال شده بودم......
سلام خدمت دوستان عزيز من قبلا يه كارت گرافيك 9500gt داشتم كه سوخت الان ميخام يه كارت گرافيك ديگه بگيرم ميخام يه كارت گرافيك خوب بهم معرفي كنيد زياد گرون نباشه هنوز در مورد بودجه تصميم نگرفتم يعني ميخامد دوستان چند مدل كارت بهم معرفي كنند
تا 80 تا 100 و تا 120 تومان ممنون از لطف دوستان
با سلام
من میخواستم یه سیستم جدید بخرم که قطعات انتخابی رو در زیر نوشتم.فقط مانیتور و کارتگرافیک مونده. که دو مدل کارت گرافیک و سه مدل مانیتور هست که میخوام بدونم با توجه به اینکه من اهل بازی و گیم و کنسول نیستم ولی به شدت و خیلی خیلی زیاد کلیپ و فیلم نگاه میکنم و دوست دارم فیلمی که در حال بخش شدن از مانیتور هست.
با بهترین کیفیت ممکن باشه.بنظر شما کدام کارت گرافیک و مانیتور رو بخرم که
اولا" با هم با سازگار باشند.
دوما" کلیپ و فیلم در حال بخش با بهترین و عالی ترین کیفیت ممکن باشه.
اگر نظر دیگه ای هم در مورد تغییر قطعات دارید بفرما ؟؟ با تشکر
main giga P55 A-UD3P
cpu intel Core i5 760
ram 2*2 gb ddr3 1333
power green gp 535p
vga ؟؟
1)) 5670
2)) 5750
؟؟؟Monitor
1)) LG W2253 TQ
2)) LG W2261 VP
3)) LG W2262 TQ
هر سه FULL HD هستند.
با تشکر....
سلام
XFX GTX 260 الان قیمتش چنده؟
بخوام بفروشم چند میخرند؟
ممنون
و بالا ترین مدلی که از Nvidia هست چه مدلی هست و قیمتش چنده؟
ممنون
دوستان لطف كنند من رو هم راهنمايي كنيد كارت گرافيكي زير 100 تومن وتا 120 تومان ممنون
Sapphire 4670=80.000نقل قول:
دوستان لطف كنند من رو هم راهنمايي كنيد كارت گرافيكي زير 100 تومن وتا 120 تومان ممنون
Gainward GT 240 1GB GDDR5=110.000
GTX 580 هست که حدود 630.000 تومان قیمت داره.نقل قول:
و بالا ترین مدلی که از Nvidia هست چه مدلی هست و قیمتش چنده؟
ايا مادربرد درگاه pci داشته باشه كافيه براي ساپورت كردن كارت گرافيكي ؟ مادربرد من از سري 4 گيگا ست