خوب مادربردتو نفهمیدم چیه در آخر ولی اگه گفتن نمیشه خوب نمیشه!نقل قول:
شما برا این که DDR3 بندازی باید یه مادر برد خوب هم بخری که تقریبا" دورو بر 230 تومن امروزه یافت میشوند!:n09:
Printable View
خوب مادربردتو نفهمیدم چیه در آخر ولی اگه گفتن نمیشه خوب نمیشه!نقل قول:
شما برا این که DDR3 بندازی باید یه مادر برد خوب هم بخری که تقریبا" دورو بر 230 تومن امروزه یافت میشوند!:n09:
تو حاشیه من یه سوال بپرسم:
رم 4 ویندوز 64 بیتی: رم مثلا 1.23GB استفاده میکنه.
حالا میخاستم بدونم اگه رم 8 باشه ، با توجه 8 گیگ بودن ویندوز از رم بیشتر استفاده میکنه یا همون مثلا 1.32GB??!
آقا من ادبیاتم ضعیفه اگه نتونستم سوالو خوب عرض کنم:n02:
در کل ویندوز XP هر چقدر هم رم بالا روش بندازی فقط 1.32 رو استفاده میکنه و بقیشو نمیکشه!نقل قول:
ویندوز 7 ،64 بیتیش 4گیگو کلا" استفاده میکنه ولی 32 بیتیش نه!
ویندوز 8 هم که خیلی افتضاح هست هم تا 16 گیگ استفاده میکنه !(32 گیگ بندازی روش 17.5ـش رو استفاده میکنه بقیه رو میگه بردار برو!:n02:)
منظورمو نفهمیدی دوست عزیز.نقل قول:
درصد مصرف خود ویندوز رو میگم،عکس رو ببین:
میگم وقتی رم 8 گیگ باشه،ویندوز از رم بیشتر استفاده میکنه که در نتیجه شاید سرعت بیشتر بشه ؟؟!یا فرقی با 4 گیگ بودن نمیکنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقدار استفاده از رم به احتیاج گرافیک و ویندوز مربوط میشه و هر وقت بازی ای رو اجرا بکنی که کارت گرافیکی 3 گیگ رم برا نشون دادنش نیاز داشته باشه 3 گیگ از رمتو مصرف میکنه!(البته تو XP همچین چیزی نمیشه!)نقل قول:
سلام
به نظرتون ضعیف ترین سی پی یو مدل Core 2 Quad از بهترین مدل Core 2 Dou بهتره ؟؟؟
و اینکه Core 2 Quad مدل Q8300 با قیمت حدودا 200 هزار تومان ارزش خریدن داره ؟؟
ممنونم ازتون
لطفا تاپیک جدا بزنیننقل قول:
قیمت این دو تا برد foxconn رو میخاستم اگر کسی میدونه بگه ؟
این یکی اصلا هستش توی بازار ؟ اگر هست قیمتش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و قیمت این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ازراک P43DE3 و P45DE3 اصلا هستش ؟ گیر میاد ؟
کلا سوکت 775 یه مقدار به علت قدیمی شدن در بازار کم شده و به سختی پیدا میشه. اگر هم باشه قیمتهای منصفانه ای نداره!نقل قول:
الان من دوتا رم Corsair 2*2!(Corsair - XMS3 - DDR3 - 1600MHz 9-9-9-24
میخام یه 2گیگ دیگه اضافه کنم.
حالا باید عین مدل Corsair بگیرم یا یه رم دیگه با قیمت پایینتر هم میشه گرفت ؟!
+ قیمت Ram Kingstone 2GB