فکر نکنم همچین تنظیماتی داشته باشه! مگر اینکه با برنامه ای چیزی همچین کاری کنی! توی تاپیک یاهو مسنجر مطرح کن!نقل قول:
باید دنبال یک isp باشی که فیبر نوری را ساپورت کنه!نقل قول:
Printable View
فکر نکنم همچین تنظیماتی داشته باشه! مگر اینکه با برنامه ای چیزی همچین کاری کنی! توی تاپیک یاهو مسنجر مطرح کن!نقل قول:
باید دنبال یک isp باشی که فیبر نوری را ساپورت کنه!نقل قول:
تو ایران isp وجود نداره که تجهیزات adsl رو بتونه رو فیبر نوری سوار کنه .... چون این تجهیزات برای ایران تحریم شده .... :27:نقل قول:
چرا هستنقل قول:
فکر میکنم افروزنت بود که ارائه میکرد(ولی خوب با قیمتهای فضایی)
آره فکر کنم درست میگی ... آره با قیمت های فضایی و کیفیت افتضاح .... مرکز قدس اول فقط این افروز نت بود .... یادم نبود ... درود به شاتل :8:نقل قول:
صبانت هم ساپورت میکنهنقل قول:
مال خودم هم فیبر نوریه
بچه ها شاتل اسمش توی تست اسپید چیه ؟؟؟
چون من اسمی از شاتل توی 10 تای بهتر تهران ندیدم :
این آریا سپهر توی تهران نمایندگی داره ؟؟کد:http://speedtest.net/global.php?continent=4&country=37®ion=215&city=447
اریا رسانه تدبیر:5:نقل قول:
فیبر نوری کاری به isp نداره الان شهرستان ما و در منطقه ما سال هست که فیبر شده ونمیشه adsl گرفت پیگیر هم که شدم بهم گفتن مربوط به مخابرات هست از اونا که پرسیدم گفتن یه سری تجهیزات خاص داره که باید بیان نصب کنن حدود یک سال هست که منتظر این تجهیزات بودیم تا اینکه برای بهمن اومدن نصب کردن حالا میگن یه سری کارای نرم افزاری داره که بزودی درست یشه خدا کنه اون دیگه حدود یک سال طول نکشه
در هر صورت میخواستم بگم مربوط به مخابرات هست و اونا باید تجهیزات نصب کنن الا اگه برا ما درست بشه همین نماینده شاتل تو کاشان بهمون میده
اون دو تا رو نمیدونم ولی من با سرویس 512 پینگم تو gg همیشه زیره 100 !!نقل قول:
درود بر شاتل:20:
درود بر شاتل