سلام مجدد
خواهش میکنم
دوست عزیز دو حالت وجود داره:
» یا شما منظور خاصی رو دنبال میکنید
» یا با یک مشکل فنی مواجه هستید و به دنبال راه حل اون میگردید
در حالت اول متاسفانه کمکی از دست کسی بر نمیاد
در حالت دوم(که فرض من هم همینه) نباید مهم باشه که کی و چه جوری به سوال ما جواب میده(که ظاهرا مهمه) و هم چنین اگر میخواهیم هم مشکل رو مطرح کنیم هم قضاوت کنیم و هم حکم صادر کنیم باید اطلاعات فنی کافی داشته باشیم تا اگر شخص دیگه مطلب رو میخونه سردرگم نشه.
اجازه بدید یک مثال پزشکی بزنم:
مورد بالا مثل این میمونه که به ما میگن یک نفر کلیه هاش از کار افتاده و ما می پرسیم که پس چرا نبضش میزنه؟
روز به روز شمار و تنوع حملات اینترنتی افزایش پیدا میکنه برای همین هم سایتها به فکر محافظت از خودشون هستند. یکی از روشها استفاده از فایروال هست که فقط به پکتهایی که مورد نظر هست اجازه عبور به سمت داخل رو میده.
پکت ping از نوع ICMP هست ولی پکت وب از نوع TCP با پورت ۸۰ که ارتباطی به هم ندارند.
یکی از روشهای محافظت، جلوگیری از عبور پکتهای ICMP هست که به شخص مهاجم اجازه نمیده تا توپولوژی داخل سازمان رو کشف بکنه و بسته به نظر مدیر یک سایت تمهیدات دیگه ای نیز ممکنه اعمال بشه و توصیه میکنم زیاد روی IP یک جا کنجکاو نشید(انگولک نکنید) چون ممکنه IP شما رو بلاک کنه(ببنده) و دیگه نتونید به اونجا وصل بشید.:46:
و اینکه شما نتونید یک IP رو پینگ کنید یا همون packet loss لزوما به این معنی نیست که اون IP کار نمیکنه و سرویس نمیده.
مفهوم IP valid با IP satic فرق میکنه. تو پست قبلی من به IP Valid اشاره کردم.
IP valid : به IP ای گفته میشه که در کل اینترنت منحصر به فرده و از همه جا مستقیما قابل دسترس هست.
IP invalid : به IP گفته میشه که برای منظور های داخل سازمانی در نظر گرفته شدن و مستقیم به اینترنت دسترسی ندارند و اگر بخواهند به اینترنت دسترسی داشته باشند باید به IP Valid ، NAT بشند.محدوده این IP ها به صورت زیر هست.
192.168.255.255 - 192.168.0.0
172.32.255.255 - 172.16.0.0
10.255.255.255 - 10.0.0.0
IP static : به IP گفته میشه که طبق یک توافق با ISP برای مدت مورد توافق به کاربر اختصاص داده میشه و تو اتصالات مجدد عوض نمیشه و میتونه هم IP Valid باشه هم IP Invalid
IP Dynamic : به IP گفته میشه که در لحظه اتصال، ISP از یک محدوده تعیین شده، یکی رو که در حال استفاده نیست، انتخاب میکنه و به کاربر اختصاص میده و ممکنه در هر بار اتصال عوض بشه، این هم میتونه هم از محدوده IP Valid باشه هم از IP Invalid
این مورد ارتباطی به DNS نداره. در مورد سایت رپید هم لطفا سوالتون رو کامل مطرح کنید تا اگر تونستم جواب بدم.
تو پست قبلی جوابم به اندازه کافی محکم و با دلیل بوده.
خود من کاربر همارا هستم و با این موردی که اشاره میکنید مواجه نشدم و اگه خواستید در این مورد بیشتر میتونیم با هم تبادل نظر کنیم.
موفق باشید:5: