نه به مدرک پیش ربطی نداره. الان 2 نفر از دوستانم هنوز پیش رو نگرفتن ولی راحت وارد سامانه گلستان شدند.نقل قول:
Printable View
نه به مدرک پیش ربطی نداره. الان 2 نفر از دوستانم هنوز پیش رو نگرفتن ولی راحت وارد سامانه گلستان شدند.نقل قول:
سلام دوستان
خوب ما امروز رفتیم ساختمون جدید فنی و مهندسی تهران واقع در منطقه ازگل
باورتون نمیشه فکر کنم این ترم بیچاره بشیم.یه ساختمون 5 طبقه کوچکتر از قبلی تو یه جای عجیب و غریب که باید کمی کوه نوردی کنی تا برسی به ساختمون یا اینکه 1000 تومن بدی با ماشین ببرنت اون بالا.
جایی که از غذا خوری و کپی و بانک و تاکسی خبری نیست
این ترم بچه های مهندسی تهران داغون میشن!!
دانشگاهی که قبول شدم قشم است حالا میشه رفت تو کلاس های دانشگاه شهر رشت انجا شرکت کنم از استادش بهره ببرم
یعنی میان ترم حساب نکنند از پایان ترم حساب بشه
اصلا چنین چیزی امکان داره؟
سایت دانشگاه قشم که اصلا چیزی نزده
یا قمر بنی هاشم :41: حالا فکر میکردم چون شمال شهره حتما باید جای توپی باشه :31: پس اشتباه میکردم؟نقل قول:
تو دانشگاه تهران هستند دانشجویانی که از ورامین یا کرج و حتی از شمیرانات میان تو کلاسها شرکت میکنندنقل قول:
دانشگاهی که قبول شدم قشم است حالا میشه رفت تو کلاس های دانشگاه شهر رشت انجا شرکت کنم از استادش بهره ببرم
اما نمره میان ترم دست استادته .جایی که ثبت نام کردی
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
اشتباه کردی در حد تیم ملینقل قول:
یا قمر بنی هاشم حالا فکر میکردم چون شمال شهره حتما باید جای توپی باشه پس اشتباه میکردم؟
منم کلی کف کرده بودم که جای توپی یاد باشه.البته بی انصافیه بگم کلا بده.یه حسنی داره اونم اینکه آرومه و تهران زیر پاته
اما امکانات خوب نیست.اطرافش تعدادی آپارتمان بلوکی هست که فکر کنم برای کارمندای یکی از وزارت خونه هاست.پشت دانشگاه هم یه دره عمیق وجود داره که وقتی شکست عشقی خوردی خوراک خودکشیه
واسه مهمان اقدام نكرديد؟نقل قول:
یعنی میان ترم حساب نکنند از پایان ترم حساب بشه
اصلا چنین چیزی امکان داره؟
سایت دانشگاه قشم که اصلا چیزی نزده
اگه سر كلاسا نريد ميان ترم بهتون نميدن و خودخوان حساب ميشه براتون.ولي رفتنش بيشتر مزيت داره.اول اينكه ميانترم رو ميتونيد از استاد بگيريد.دوم براي پايان ترمتون وقتي استاد داره برگه ي شما رو تصحيح ميكنه شما رو ميشناسه و ممنكنه باهاتون راه بياد.
اینو هم اضافه کنم حضور در کلاسها نمره میان ترم داره که از 6 نمره حساب میشهنقل قول:
اگه سر كلاسا نريد ميان ترم بهتون نميدن و خودخوان حساب ميشه براتون.ولي رفتنش بيشتر مزيت داره.اول اينكه ميانترم رو ميتونيد از استاد بگيريد.دوم براي پايان ترمتون وقتي استاد داره برگه ي شما رو تصحيح ميكنه شما رو ميشناسه و ممنكنه باهاتون راه بياد.
بعضی از استادها پدر در میارن تا 5 یا 6 رو بدن ولی بعضی ها همخ با دانشجو ها راه میان و نمره خوبی میدن
يكي از استاداي ما كه از قضا دروس تخصصيمون رو برميداره اينجوريه.فقط حضور در كلاس براش مهمه و اگه كلاساشو كامل بري پايان ترمم خوب بهت نمره ميده.نقل قول:
اینو هم اضافه کنم حضور در کلاسها نمره میان ترم داره که از 6 نمره حساب میشه
بستگي به استادا داره.
تودفترچه امسال كنكورنوشته شهریه ثابت 55500تومان اما توصورت حساب بعدازانتخاب واحد نوشتند 63250 -16واحدانتخاب كردم باقیمت هایی كه تودفترچه امسال 90نوشته حداكثر180تومان میشه اما دانشگاه 218000تومن حساب كرده -برای شماها هم اختلاف قیمت بین اون چیزی كه تودفترچه سراسری90با اون چیزی كه دانشگاه حساب كرده وجود داره یاقبلا بوجود امده بوده-فرق نمیكنه چه رشته ای باشید
الان گفتندانتخاب واحدكنیدنتونستم بفهمم ساعت تشكیل كلاس كیه روزامتحان یاساعتش كیه اگه میتونید به من بگیداین سطرچی میگه4 12-12-255-05 زبان خارجي 3.00 0.00 عادي عمومي اساتيد گروه آموزشي امتحان(9_1390.10.17) ساعت : 11:00-13:00
روزامتحان 17دی وساعتش 9یاروزامتحان یك روزی بین9تا17دی من كه نفهمیدم
اون ساعت 11تا13ساعت تشكیل كلاس یاساعت امتحانه-الان 3درس دارم 11تا13ودوتا دارم 17-9 تودی هستند نمیدونم اون دوتا اگه تویك روز ویك ساعت امتحانشون یكیه چراسیستم ارور نداد واونا كه 11تا13ایا تویك روزند یانه
بعداین گروه یعنی چی الان درس زبان عمومی رو4گروه ارایه میدند كه همه چیزشونم مثل هم فقط شماره گروهشون فرق میكنه
اخرم الان 1تا5مهلت ثبت نام وانتخاب واحد- شهریه روتاكی باید پرداخت كنیم وبااون فرم واریزشهریه كه بعدانتخاب واحدباید پرینت بگیریم باید چی كاركنیم
باتشكر
نقل قول:نقل قول:مگه نمرات رو استاد خودمون تصحیح میکنه من فکر میکردم یک استاد میاد تصحیح میکنه و اسم دانشجو معلوم نیستنقل قول:
پس استاد خودمون پس باید حتما کلاسها شرکت کرد اینطوری