از منوي tools گزينه mail merge رو انتخاب كنيد و در قسمت ظاهر شده در سمت راست (Task Pane) با انتخاب فايل و رفتن به مراحل بعدي مراحل رو تكميل كنيد و بعد فيلدها رو وارد كنيدنقل قول:
Printable View
از منوي tools گزينه mail merge رو انتخاب كنيد و در قسمت ظاهر شده در سمت راست (Task Pane) با انتخاب فايل و رفتن به مراحل بعدي مراحل رو تكميل كنيد و بعد فيلدها رو وارد كنيدنقل قول:
با سلام خدمت دوستان گرامی
من در کارهایم از AutoShapes استفاده میکنم (مثلاً حتی یک خط) و هنگامیکه متن را به Pdf تبدیل میکنم. کلیه AutoShapeها رنجهرنجه میشوند و از زیبایی لازم برخوردار نیستند. دلیل این امر چیست؟
با تشکر
سلامنقل قول:
خوب بود اشاره مي كرديد كه از چه نرم افزاري هم براي تبديل استفاده ميكنيد
====================================نقل قول:
قبل از هر چيز....
سلام به دوست عزيزم wordist
اميدوارم خوب باشي....
====================================
آقاي محمود...
مهم نيست از autoshapes استفاده كني يا .... فكر ميكنم رنجه رنجه شدن خطوط مربوط بشه به پارامترهاي نرمافزاري كه باهاش pdf درست ميكنين....
يك - وقتي پرينت ميگيرين هم رنجه رنجه است؟
دو - از چه نرم افزاري استفاده ميكنين؟
شايد بايد كيفيتت ساخت pdf رو بالا ببرين...
با تشکر از دوستان که پیگیر این مشکل من هستند.نقل قول:
وقتی که پرینت میگیرم رنجهرنجه است.
من از 5 نرمافزار استفاده کردم و در هر 5 نرمافزار به همین صورت رنجهرنجه شدند.
1) ّAdobe Acrobat 8
2) Win2PDF
3)PDFSVG Printer 2009
4) doPDF v6
5) Nitro PDF
از شما تشکر میکنم که اگر تنظیماتی را باید اعمال کنم در همان برنامه اکروبات بگویید برای اینکه بقیه پرینترهای مجازی من تنظیم خواصی ندارند و فقط روی پرینتر کلید میکنم و پرینت میگیرم.
سلام :نقل قول:
ممنون از اینکه به سؤالم جواب میدین .
servicepack 2 XP
office 2003
فونت : morvarid
سلام دوست عزيزنقل قول:
خب اينگونه فونتها به درد سرويس پك دو نميخورن
فونتهاي سري b يا سري 2 براي سرويس پك دو هست تا مشكلي كه گفتيد ايجاد نشه
نقل قول:
بازم سلام
ولی یکی از همکارام دقیقاً سیستمش عین منه اما به راحتی از فونت مروارید داره استفاده میکنه .
آیا فونت دیگه ای وجود داره که نزدیک به MORVARED باشه ؟
بازم عليك سلامنقل قول:
شما فونت خودتون و همكارتون رو جدا جدا بذاريد تا من چك كنم
سلامنقل قول:
من فکر می کنم روی سیستم همکارتون یکی از نرم افزارهایی که مشکلات صفحه کلید و زبان فارسی را حل می کنند نصبه که ی تبدیل به ي شده و مشکلشون حل شده است.