برو مجتمع تک یه مودم Planet بخر من دارم مودم خوبیه، حدود30 تا 35 تومن است 3 سال گارانتی داره در ضمن تایوانی استنقل قول:
تی پی لینک هم است
Printable View
برو مجتمع تک یه مودم Planet بخر من دارم مودم خوبیه، حدود30 تا 35 تومن است 3 سال گارانتی داره در ضمن تایوانی استنقل قول:
تی پی لینک هم است
چرا عزیز اطلاعات اشتباه میدی. سرعت دانلود شبانه شاتل 16. امزوزم رفترم دفترشون گفتن واسه 128 سرعت دانلود 16 تازه میتونیم تا 3 هم کم کنیم شمام حق اعتراض ندارین.نقل قول:
فقظ از شاتل نگیر که علنا دزدن.از ما گفتن.
سلام دوستان.
1-من شاتل دارم ولی میخوام قراردادمو فسخ کنم.نظرتون چیه؟
2-من مرکز رسالت 620 621 622 623 هستم.دوستانی که تو این منظقه ای دی اس ال دارن لطفا نظرشونو بگن که از چه شرکتی استفاده میکنن و سرعت دانلود شبانشون چقدره؟
ممنون از کمک همتون.
اگر مخابرات مشهد بهتون 256 نامحدود بده خیلی خوبه ماهیانه حدود 13000 تومن هستش.نقل قول:
من صبا 128 دارم . سرعت روزانه بالای 200 و شبانه 70 . بلوار دندانپزشکان . نمیدونم چرا همه شما از سرعت پایین مینالید!!!
عزیز شاید تو مرکز شما ترافیکی وجود نداره . یا شرایط خاصی دارید .نقل قول:
ولی در مراکز پر ترافیک همه شاکی هستند .
بهههههههههه چطوری هم محلی :10:نقل قول:
منم همین دندان پزشکان هستم شاتل دارم 230 روزانه 50 شبانه ولی ی چند شب پیش قاط زده بود شبانه هم 230 بود حال داد :27:
من از 10 صبح تا 8 شب اينترنتم قطع بود.
براي شماها هم همينطور بود؟
صبانت - مشهد - دندانپزشكان
برای منم دو روزه تو همین ساعتها قطعه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان رضوی خبر داد:
راه اندازی 138 هزار پورت ADSL در خراسان رضوی:31:
موبنا- مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان رضوی از نصب و راه اندازی 138 هزار پورت اینترنت پر سرعت ADSL خبر داد.
به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا علی کارگزار اظهار داشت: درحال حاضر59 هزارمشترک ADSL از طریق شرکتهای PAP دراین استان پشتیبانی می شوند.
وی گفت: تعداد مشترکان ADSL مخابرات در حدود 5 هزار و 300 مشترک است و بزودی با نصب و راه اندازی 138 هزار پورت ADSL این مشترکان افزایش چشم گیری خواهند داشت.
کارگزار با اشاره به وضعیت شبکه دیتا در استان خاطر نشان کرد: هم اکنون 268 هزار و 863 منصوبه پورت پر سرعت در استان وجود دارد،یاد آورشد: طراحی شبکه در بعضی از کافوهای نوری مخابرات از نظر دیتا مناسب نیست که معایب آن بررسی ورفع خواهد شد.
مدیر عامل شرکت مخابرات استان خراسان رضوی گفت : فیبرنوری یکی از تجهیزات انتقال صوت و دیتا است که در سرتا سر استان و زیر ساخت مخابراتی وجود دارد و ویژگی اصلی آن پهنای باند زیاد است که با تغییر تجهیزات متصل به آن این پنهای باند را می توان باز هم بیشتر و چند برابر کرد.