تیکه میندازی؟! :n01:نقل قول:
خب خودت زنگ بزن بهشون بپرس ازشون. تازه کیفیت صوتی فول اچ دی و کیفیتش بالاتره! :دی
u که میدونم نامحدود میشه، B برونزی، s نقره ای اون N رو هم نمیدونم
سرعت آپت خیلی کمه. اگر برات مهمه زنگ بزن برات بالاتر ببندننقل قول:
من استدلال کردم که هرچی داون استریم باشه همون سرعت دانلوده؟ :n01: والا من گفتم داون استریم رو متناسب با تعداد مشترک روی یه پهنای باند میبندن. میتونی برگردی پستای قبلو بخونی. اگر داون استریم شما اینه و سرعت دانلودتون هم کمی بیش از 64، احتمالا فعلا روی یه باند دو نفری اشتراکی هستید تا بعد که تعدادتون به سقف معین یا بیشتر از اون برسه و بعد داون رو بالاتر ببندن. حالا شما دوست نداری قبول کنی من دیگه چی بگم؟ بله آقا این اعداد و ارقام الکیه. صرفا فقط واسه خنده بسته شده که هر کی دلش از هرجایی گرفت یه سر به 192.168.1.1 بزنه و با دیدن این اعداد و ارقام تخیلی گل از گلش باز بشه و از ته دل بخنده! کتابای درسی رفرنس ایالات متحده و اسرائیل هم همش الکیه و توطئه استکبار جهانی واسه گمراه ساختن مردم شریف خاور میانه به ویژه ایران. خوبه؟ :دینقل قول:
در مورد پشتیبانی هم بله من شهرادنت، مبین نت و آسیاتک بودم، و رفیقم هم مخابرات بود دیدم چه پشتیبانیایی دارن!!! ولی انصافا من هر بار در فن آوا مشکل خوردم مو به مو راهنماییم کردن و کارمو راه انداختن. یه بارم سر قطعی زنگ زدم بهشون حرفم تموم نشده گفتن مشکل موقت پیش اومده ازتون معذرت میخوایم. درسته وظیفه شونه ولی در بین این چهار اپراتور اولین شرکتی هست که اینقدر پشتیبانش کار راه انداز و مودبن و مثل بقیه ارث باباشون رو از کاربر طلب ندارن! :n06:
ولی فکر کنم پیگیری های همون موقعت باعث یه دعوای خفن و قلع و قمع کامل توی فن آوا شده که الآن اینقدر خوب شده ها :دی