کسی از تعداد واحدهای ارشد خبر داره رشته نرم افزار ؟
و اینکه میشه تغییر رشته داد و برای ارشد یه رشته سبکتر انتخاب کرد بدون اینکه تعداد زیادی واحد تعلق بدن به آدم ؟ منظورم اینه میشه تطبیق داد و رشته سبکتری و ادامه داد ؟
Printable View
کسی از تعداد واحدهای ارشد خبر داره رشته نرم افزار ؟
و اینکه میشه تغییر رشته داد و برای ارشد یه رشته سبکتر انتخاب کرد بدون اینکه تعداد زیادی واحد تعلق بدن به آدم ؟ منظورم اینه میشه تطبیق داد و رشته سبکتری و ادامه داد ؟
یکی از اشناها تو دانشگاه علمی کاربردی که قبول شدم و انصراف دادم هست گفت اینجا بهتره از غیر انتفایی منم دوباره فردا میخوام برم علمی کاربردی ثبت نام کنم و غیر انتفایی پیشتازان را بیخیال بشم چند روز پیش علمی کاربردی ثبت نام کردم بعد رفتم انصراف دادم حالا فردا دوباره میخوام برم ثبت نام کنم
من غیرانتفاعی کوهدشت قبول شدم
آزاد اندیمشک
اندیمشک که شهر خودمونه ولی تا کوهدشت یه 200 کیلومتری فک کنم فاصله هست...
کدوم رو انتخاب کنم به نظرتون!؟
آزاد شهریه دوبرابر غیر انتفاعی داره تو کاردانی یه کم کمتر البته ...نقل قول:
همچنین مدرکش نسبت به غیر انتفاعی یه پله پست تره که البته الان دیگه همشون یه آش دهن سوزین
اگه ماشین داری و جاده درست حسابیه برو بیا که عشق و حالتم به راه باشه وگرنه درسخونی که ببین کدوم از نظر رفاهی و مالی برات بهتره :5:
اختلافی بین مدرک این دو تا دانشگاه نیست. شما مدرک هرکدوم رو بگیری آخرش با پارتی باید بری سر کار. از لحاظ محتوای آموزشی هم کلا هیچ وقت تو مدرسه و دانشگاه آدم چیزی یاد نمی گیره. خیلی از آشناهای خودم هستن که با مدرک کارشناسی نرم افزار یه ویندوز نمی تونن نصب کنن.نقل قول:
کلا تو مقایسه آزاد و سراسری دانشگاه های مهم هستن که در مورد مدرکشون آدم بین دوراهی گیر می کنه. مثلا آزاد تهران جنوب و شمسی پور.
شما بین این دوتا فقط می تونی از لحاظ مالی و نوع برخورد با دانشجو مقایسشون کنی.
از لحاظ مالی : شما 200 کیلومتر رو اگه بری و بیای یا خوابگاه بگیری با هزینه خورد و خوراکت تو کمترین حالت ترمی 400 تومن خرجت می شه (ماهی 100 تومن) که اگه با شهریه غیر انتفاعی جمع بزنی می شه حدود 800-900 تومن.
از لحاظ برخورد با دانشجو هم بستگی به جمعیت دانشگاه و سطح دانشگاه داره معمولا.
موفق باشی
اطلاع دارین ترمی تقریبا چند درمیاد مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر!؟
اگه بالای 1200 بیفته عمرا برم دانشگاه!
فردا آخرین محلت ثبت نام نیم سال اول دانشگاه آزاده... کسی جا نمونه...
به نظر من که تا علمی کاربردی هست ثبت نام در ازاد کار غلطی هستنقل قول:
خودم کاردانی ازاد بودم الان کارشناسی علمی کاربردی ام و راضی ام
واسه علمی کاربردی کارت پایان خدمت لازمه...نقل قول:
مگه اینجوری نیست؟
فکر نکنم دفترچشو مطالعه کنیدنقل قول:
من که پایان خدمت داشتم