سلام دوستان .
من يه هندزفري بلوتوث گرفتم . ولي نم تونم به گوشي وصلش كنم .
اگه ميشه كمكم كنين .
Printable View
سلام دوستان .
من يه هندزفري بلوتوث گرفتم . ولي نم تونم به گوشي وصلش كنم .
اگه ميشه كمكم كنين .
ببین حمید جان گوشی من در حالت عادی سمت راستش کمی به طرف بالا تمایل داره؟او کی شد؟یعنی اینکه برعکس شما!من گوشیم سمت راستش جفت تر از سمت چپه!سمت چپی فاصله ی زیادتری نسبت به قسمت بالایی گوشی داره!!
سلام حمیدرضا خان.
منم دیروز این گوشی رو خریدم. ولی انحناش کمتر از مال شماست و یه جوری همه جاش یک اندازه با خود گوشی فاصله داره.
مال شما یکم بیشتره.
به به پس شما هم خریدی مبارک باشه اره یکم همه جاش فاصله دارهنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوکی گرفتم داش امیننقل قول:
ممنون. آره منم خریدم. خدایی با این پول واقعا بهترین گزینست. بعضی گوشیا الکی گرونن. مثل K850 و P1 که مزخرف ترین گوشی ها هستن !!!! مخصوصا تو طراحی !!!!! :31:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ببخشید کسی جوابتو نداد ...
هندزفری رو باید روشنش کنی بعد بری تو قسمت بلوتوث و قسمت paired divices و options رو بزنی و بعد new paired divice رو ...
در این حالت یه بلوتوث پیدا میکنه که اسم هندز فریته بعد روش ok کن و یه کد میخواد که باید 0000 رو وارد کنی بعد هم وصل میشه ...
هر کشکلی برات پیش اومد خبرم کن تو اولین فرصت بهت میگم اگه تونستی یه عکس از هندزفریتم بزار البته اگه مشکلت حل نشد ...
راستی بچه ساری هستی ؟؟؟!!!
این گوشیها هم طرفداراش کم نیستن اینطوری ازشون بد نگو یه وقت میان اینجا دعوا میشه ها ...:46:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال:
چطوری میشه فهمید آپدیت گوشی مال چه تاریخیه و ورژنش چنده واینکه الان آخرین آپدیت برای 5700 مال کی هست؟
ممنون :11:
این کد رو بزن مربع 0000 مربع ستارهنقل قول: