سلام
دوستان این دفترچه جدید که توی سایت نظام وظیفه گذاشته (چاپ اردیبهشت 90) اجرایی شده ؟چون توی دفاتر پلیس +10 همون قبلی (خرداد 88)موجوده!!چون دفترچه جدید قسمت تاریخ اعزام پیشنهادی یا سازمان پیشنهادی رو اضافه کردن با این حساب کدوم رو باید پر کرد؟
سلام
دوستان این دفترچه جدید که توی سایت نظام وظیفه گذاشته (چاپ اردیبهشت 90) اجرایی شده ؟چون توی دفاتر پلیس +10 همون قبلی (خرداد 88)موجوده!!چون دفترچه جدید قسمت تاریخ اعزام پیشنهادی یا سازمان پیشنهادی رو اضافه کردن با این حساب کدوم رو باید پر کرد؟
سلام
من متولد نیمه دوم سال 68 هستم و در کنکور 87 تو یک رشته کارشناسی پیوسته روزانه قبول شدم (ترم 6 هستم) و امسال تو امتحان فراگیر پیام نور مقطع کارشناسی شرکت کردم ایا در صورت قبولی برام معافیت تحصیلی صادر می شود و می توانم از دانشگاه اولم انصراف بدم(تعداد واحدهای پاس کرده ام کمتر از فوق دیپلم است)
و یا در صورت انتقالی همراه با تغییر رشته از دانشگاه اولم به دانشگاه پیام نور مشکل نظام وظیفه که ایجاد نمیشه؟
ضمنا من چون مشکل کارت سبز دارم و یکسال باید تا خدمت زمان داشته باشم ایا حداقل یکسال به من معافیت تحصیلی می دهند تا سال دیگر به خدمت بروم؟
با تشکر
دوستان اگه وسط سربازی دانشگاه قبول شی ... و بری دانشگاه بعد فارغ التحصیلی باید دوباره دوره آموزشیرو بری؟
دوستان چندتا سوال دارم:31:
تفاوت تحصیلات تو درجه چه جوریه؟(توضیح کامل:31:)
آیا این تفاوت تحصیلات تو آموزشی هم هست؟
آیا کسی که مثلا فوق لیسانس داره بازهم می فرستنش پست دادن و کارهای سخت؟
دوستان می تونن از این تاپیک هم استفاده کنن :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=448520
نقل قول:
دوست عزیز اون تاپیک مربوط به مسائل متفرقه ی سربازی هست و این تاپیک همانطور که معلومه توی انجمن آموزش عالی هست و مربوط به مسائل ادامه تحصیل و مشکلات مشمولان در زمان خدمت و دانشگاه ، هست.
.
سلامنقل قول:
بله اجراییه. بهتره دفترچه ی جدید رو پر کنید. البته اگه دفترچه ای که پلیس +10 هم میده پر کنید مشکلی پیش نمیاد
نقل قول:
سلام
بله معافیت میدن مشکلی پیش نمیاد
البته اگه قبلا انصراف نداده باشین .
بله ولی نه همه رو ، قبلا که 20 روز بودهنقل قول:
اینا درجات نیروی انتظامی هست.نقل قول:
دیپلم و زیر دیپلم ، صفر
فوق دیپلم ، استوار یکم
لیسانس ، ستوان دو
فوق، ستوان یک
توی آموزشی همه بدون درجه محسوب میشن، همه مثل هم هستن.
در یگان هم درجه دار ها کارهای سخت انجام نمیدن
معمولا کارهای دفتری رو بهشون میدن.
موفق باشید
فرشيد جان ، هدف از تاپيك هميني هست كه مي فرماييد اما فرضاسوالاتي كه الان تويه همين صفحه پرسيده شده همگي سوالاتي متفرقه هستند كه تويه تاپيكي كه لينك دادم بطور كامل پاسخ داده شدن . احساس كردم اين دو تاپيك همپوشاني دارن كه لينك دادم .
ممنون .
فرشيد جان حتي اگه آموزشيرو كامل رفتي باشيو و مدتي از سربازيت رفته باشه چي. مثلا من تير ميرم و شهريو نتايج اشردو ميدن اگه قبول شم و برم بخونم بعد ارشد دوباره بايد اون 20 روز بيام تو جايي كه آموزشي رفتم برم همونجا اون 20 روزو بگذرونم؟نقل قول:
بله ولی نه همه رو ، قبلا که 20 روز بوده
آقا یه نفر سوال ما رو هم جواب بده:
تاریخ اعلام نتایج پارسال رو سرچ کردم ، 5 شهریور بود ، اگه امسالم همون باشه ، یعنی 2 ماه سربازی دیگه؟نقل قول:
سوال دیگه اینکه بعد از فارغ التحصیل شدن از ارشد بلافاصله باید بریم سربازی؟