نداره اسیاتک همچین چیزینقل قول:
Printable View
نداره اسیاتک همچین چیزینقل قول:
قبلا که آسیاتک داشتم ، تو سرویس های حجمی این قابلیت رو داشت ولی فکر کنم الان ندارهنقل قول:
اسامی شرکتهای کم فروش اینترنتی اعلام شد
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:
◽️بررسیهای میدانی در برخی اپراتورهای ارتباطات ثابت نشان میدهد بین ۵ تا ۸ درصد مغایرت در حجم بستههای درخواستی مشترکین وجود دارد.
◽️بر همین اساس تمامی شرکتها تا ۵ درصد و شرکت مخابرات ایران در استان خراسان شمالی، شرکت داده گستر عصر نوین (های وب) در استان فارس، شرکت پارس آنلاین در استانهای فارس، همدان، کردستان و کرمانشاه، شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات در استان کهکیلویه و بویراحمد، شرکت فناوری ارتباطات شاتل در استان بوشهر، شرکت دادهپردازی فنآوا در استان کهکیلویه و بویراحمد، شرکت انتقال دادههای آسیاتک در استان همدان تا ۸ درصد کمفروشی داشتهاند و باید فرایندهایشان را اصلاح و بهینهسازی نحوه محاسبه حجم ترافیک را انجام دهند./ ایسنا
سیستم محاسبه حجم شرکت یکیهنقل قول:
شخصا حجم دزدی های وب رو دیدم
آسیاتک هم همینطور
اونوقت اینجا اعلام نشده
دوستان چند روز تک کانکشن خیلی خراب شده برای شما هم همینطوره؟
یک هفته ی آسیاتک ثبت نام کردم ولی هنوز وصل نشده
اول گفت مخابرات به مشخصات گیرداده که درستش کردم
حالا آسیاتک هر روز می گه فرستادیم مخابرات ..... مخابرات می گه هنوز نیومده :n02:
از اون طرف می گم پول رو برگشت بزنید می گه نمی شه ، کار از کار گذشته :n09:
تو 195 شکایت کردم که نه وصل می کنن و نه پول رو برگشت میزنن .... باز تو 195 آسیاتک جواب داده که وایستا ببینیم مشکل چیه . پول بی پول :n10:
آسیاتک بدترین isp مملکته، اون زمان که میخواستم ازشون بگیرم اول گفتن پورت داریم و مشکلی نیست ولی وصل شدنش 10 روز طول کشید. موقع تخلیه هم یک هفته علاف شدم. سرعتشونم که همش افت داشت در حدی که سرویس 16 میشد 4. پینگ عادیش با گوگل اکثر اوقات 160 بود (بعضی آیپی ها پینگ خوب بود ولی خیلی سخت گیر میومد و کلا داغون بود)نقل قول:
تک کانکشن که دیگه نگم، با سایت اپل تست میکردیم 100 کیلوبایت
کلا 2 ماه آسیاتک بودم ولی 5،6 تا شکایت تو 195 زدم، این شرکت سرطانه، و جالبه که فقط من مشکل نداشتم، تمام دوستام تو هر شهری که بودن عیناً همین مشکلات رو با آسیاتک داشتن، حدودا 5،6 نفر همزمان آسیاتک داشتیم
بنده هم روی adsl و Wireless , TD هم با اسیاتک همین مشکلات و همینطور مشکلات دیگری هم داشتم .توی تهران هم که بودم همین مشکلاتی که توی اهواز داشتم مشهود بود. کلا خرید اینترنت از شرکت هایی مثل اسیاتک ، پیشگامان توصیه نمیشه.نقل قول:
اشتباه کردم از آسیاتک گرفتم .... چون 4 5 سال پیش هم آسیاتک گرفتم که دقیقا یک ماه به خاطر پورت خالی الاف بودم ولی این دفع گفت پورت خالی هست !!!نقل قول:
حالا نه پول رو برمی گردونه نه وصل می کنه .... امیدم به 195 هست که مشکل رو حل کنه
پشتیبانی هم دروغ زیاد می گه .... بعد از 5 روز که هر روز زنگ میزدم می گفتن فرستادیم مخابرت ، روز پنجم پشتیبانی به من می گه هنوز امروز فرستاده شده به مخابرات !! ..... از اون طرف پشتیبانی می گه اگر تا فردا وصل نشد زنگ بزن بگو پول رو برگشت بزنن ، فرداش زنگ میزنم می گم وصل نشد حالا پول رو برگشت بزنید می گه دست من نیست نمیتونم برگشت بزنم !!
دروغ پشت دروغ
اعصابم رو بهم ریختن
پ.ن : از هر شرکتی اینترنت گرفتم بعد از 24 یا 48 ساعت وصل شد ولی با آسیاتک همیشه مشکل داشتم
نقل قول:نقل قول:
چن ماه پیش منم برای تست یه ماهه آسیاتک گرفتم یکی دو روز بعد از ثبت نام پیامک اومد که خط رانژه شده و تماس بگیرید وبعد از گرفتن یوزر پس و تنظیم مودم چراغ adsl روشن نشد و تماس گرفتم گفتن خط از طرف ما و مخابرات مشکلی نداره و حتما از طرف شماس و از سر خط تست کن یا مودم بدون اسپلیتر مستقیم بزن و مودم وصل کن به پشت کیس و ... هرچی میگفتم مشکل از طرف من نیس قبول نمیکردن و اصرار داشتن کارشناس بفرستن و هزینش 30 تومن هم پرداخت کنم .
وقتی دیدن هیچ جوره قبول نمیکنم گفتن پس کارشناس میفرستن مرکز مخابرات و 72 ساعت کاری رفع مشکل طول میکشه .
فرداش هم که کلا بوق تلفن قطع شد بعد تماس گفتن مشکل از مخابراته و باز همون 72 ساعت کاری . مثل اینکه به 72 ساعت هم خیلی اصرار دارن و زودتر نمیخوان مشکل حل شه .به رفع خرابی تلفن هم تماس گرفتم و بخاطر تعطیلات اونم چن روز طول کشید که آسیاتک هم تماس که میگرفتم میگفت مشکل از مخابراته و پولم برگشت نمیدادن و یکیشو میگفت شماره شبا بده ولی گمون نکنم پولو پس بدن .
آخر سر از طریق ریس مرکز مشکل خط حل شد و وقتی ازش پرسیدم مشکل چی بود گفت پورتهای آسیاتک خراب و معیوبه .
خلاصه این از رانژه خط بود در طول یه ماه هم کیفیت افتضاح و پیگ بالا و زنگ زدن هم بیفایده بود و سایتها هم کند باز میشدن و دانلود هم سکته میزد بعد یه ماه درخواست تخلیه زدم و علت تخلیه هم بهشون گفتم که در جواب باز گفتن که مشکل از اونا نیس و کارشناس باید بفرستن که قبول نکردم و گفتم تخلیه کنید . چون عجله ای برای تخلیه نداشتم به 195 شکایت نزدم اونا هم یه هفته ای طول دادن که بعد شکایت به 195 سریع تخلیه کردن
کلا گرفتن هر سرویسی ازشون اشتباه بزرگیه و به اعصاب خوردیش اصن نمیارزه و در مورد پیشگامان هم چن وقت پیش گرفتم اونم افتضاح مثل همین