من برم توبه کنم الان؟نقل قول:
Printable View
من برم توبه کنم الان؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۵دی
۱۳۹۰
علاقه مندیم به اطلاع برسانیم ترافیک رایگان شبانه برای سرویس های ECO-1024 و ECO-2048 در تمامی شهر ها به جز تهران تا آخر زمستان ۱۳۹۰ تمدید گردید.
آخه وقتی نشه چیزی دانلود کرد وقتی اول بسم الله میری توی بلک لیست اصلا گیریم تمام روز دانلود رایگان! کی می تونه چیزی دانلود کنه؟! اصلا کسی جرعت میکنه دانلود کنه؟؟!! :21:
ای نامردنقل قول:
بابا رانژه اش دهن آدمو صاف می کنه
کلا کلاس کارش.حتی پشتیبانی تهرانشم بی کلاسه
روابط عمومی و مشتری مداری صفر:دی
اینگار میخوای سبزی بخزی ازشون:27:
والله مازندران که با مخابرات شریکن گویا،کلهم خر تو خره
من رفتم 128 ارتقا دادم به یک مگ،نه کارت دانشجویی نه چیزی
کلا راحتن:31:
حالا ادامشو میری تاپیک آسیاتک
بذار شاتلیها با خودشون حال کنن اینجا:5:
فعلا كه تا آخر هفته هنوز شاتلي هستيم !!نقل قول:
ای نامرد
بابا رانژه اش دهن آدمو صاف می کنه
کلا کلاس کارش.حتی پشتیبانی تهرانشم بی کلاسه
روابط عمومی و مشتری مداری صفر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینگار میخوای سبزی بخزی ازشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والله مازندران که با مخابرات شریکن گویا،کلهم خر تو خره
من رفتم 128 ارتقا دادم به یک مگ،نه کارت دانشجویی نه چیزی
کلا راحتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ادامشو میری تاپیک آسیاتک
بذار شاتلیها با خودشون حال کنن اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل هي پيغام ميده كه پيام مهم داره و ... اخطار قطع و ... فكر كنم دستمو خونده بدهكارم نكرده ميخواد قطع كنه !
راستي اون خبره كه از سايت شاتل گذاشتم يعني چي ؟؟ يعني ديگه سرعت هاي 1مگ و دومگ اكو تو تهران دانلود رايگان شبانه ندارند ؟؟
دوستان بنده دیگه نمیخوام این دوره رو تمدید کنم ( دلیلش تو امضام هست :27:) 13 ام اخرین مهلته و خودشون قطع میکنن !! ایا نیاز هست که برم دفتر شاتل بگم میخوام سرویسمو جمع اوری کنم ؟! یا اینکه خیر !! بزارم برم و دیگه شارژ نکنم کافیه ؟! :31:
.
نظرتونو بگید :11:
از طرف من بش سلام برسون:31:نقل قول:
گویا،آخه میدونی،پهنای باند رو از ..... در میاره،زیادی استفاده کنی یه وقتی .... :27:
واسه همین میگه شبا زیاد دانلود نکنین که .....:21:
یک درخواست بده. کار از محکم کاری عیب نمی کنهنقل قول:
شاتل هنوز روز تولد ترافیک هدیه میده؟
10 روز پیش که میداد. الان رو نمیدونمنقل قول: