اون فقط برای دانلود از سایت asiadl نیست مگه؟ منظور من کل سایت های داخلی بود که حجمش رایگان حساب بشه نه نیم بهانقل قول:
Printable View
اون فقط برای دانلود از سایت asiadl نیست مگه؟ منظور من کل سایت های داخلی بود که حجمش رایگان حساب بشه نه نیم بهانقل قول:
سلام.نقل قول:
من شاتل دارم دوست عزیزم , دقیقا کی همچین حرفی رو بهتون گفته که میتونید با بسته شاتللند از کل سرورهای داخلی رایگان استفاده کنید؟
با خرید این بسته فقط میتونید از سرویس خودشون (شاتللند) رایگان دانلود کنید...
مثل همین asiadl ... که البته برای asiadl کاملا رایگان هست اما شاتل باید ماهی 11ت داد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون دانلودسنترش رو دست کم نگیر..میتونی هر چی فایل خواستی انتقال بدی به دانلودسنترش از اونجا رایگان دانلود کنی..ولی در آسیاتک مجبور هستی هر چی که در درسایت asidl دلشون خواست قرار دادند دانلود کنی..هیچ انتخابی نداری ..من خودمم الان شاتللند دارم..دلیل پرسیدنم در این تاپیک این بود که ببینم اسیاتک هم چنین سرویسی ارایه میدهد یا نهنقل قول:
همون آپلودسنتر هم همیشه درست کار نمیکنه و اذیت میکنه تا لینکی ریموت بشه... محدودیت حجم 2گیگ برای فایل هم اضافه کنید...نقل قول:
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
من به شما در پست قبلی گفتم ندارهنقل قول:
ضمنا همون شاتلند هم هزار تا مکافات داره از لیچ نشدن بعضی لینکها... وقت گذاشتن برای اپلود کردن
کسر حجم در اپلود و وووو
ضمنا محدودیت حجم هم که خیلی مهمه تا2گیگ بیشتر نمیتونی
از آسياتك به من زنگ زدند براي تمديد سرويس و گفتند فقط چند روز ديگر قيمتهاي قبلي برقرار است و تا چند روز ديگر قيمت ها را مي خواهند بالاتر ببرند.
بهشون بگواینقدر بالا ببرید تا خوب جیبتون پر بشه...نقل قول:
شما هم بسته به نیازتون خرید کنید یا ispرو عوض کنید و راحت بشید
سلام دوستان
تو آسیاتک این امکان وجود داره که وسط ماه سرویس رو تغییر بدی ؟ ( مثلا سرویس 2 مگ دارم و 10 روز ازش باقی مونده ، با پرداخت مابه التفاوت روزهای باقی مونده سرویس 4 مگ رو بگیرم )
بلهنقل قول:
اما منصفانه نیست خیلی...
متوجه منظورتون نمی شمنقل قول:
من تو پنل آسیاتک نگاه کردم فقط خرید سرویس و تمدید سرویس داشت .... بعد هم نوشته بود شروع از امروز یا آخر دوره .... نفهمیدم کدوم قسمت واسه تغییر سرعت اون چند روز هست