وقتی حجم منصفانه تموم میشه باید سرعت بیاد پایین ولی اینترنت رو قطع میکنن درصورتی که غیر قانونی هست این کارشون وقتی هم دلیل میخوای میگن مشکلات ارزی داریم
Printable View
وقتی حجم منصفانه تموم میشه باید سرعت بیاد پایین ولی اینترنت رو قطع میکنن درصورتی که غیر قانونی هست این کارشون وقتی هم دلیل میخوای میگن مشکلات ارزی داریم
شکایت ۱۹۵:, فرداش وصل میشهنقل قول:
نقل قول:
سلام
من از شاتل و رایتل میتونم برات تست بگیرم اگر نیاز داشتی خبر بده... و اینکه در بعضی از چیزها تنظیمات lt2p کاملا با بقیه فرق داره..اینو باید در نظر گرفت ولی بلدم و چک میکنم.
مدیر یک شرکت ارائهدهنده اینترنت مطرح کرد
نیازمند اصلاح تعرفههای اینترنتی هستیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف اخر مدیرعامل آسیاتک این بود که میخوایم جیبمون پر پول تر بشهنقل قول:
سلام . دوستان اسیاتکی با گوگل پلی اندروید برای بروزرسانی app ها مشکلی ندارین؟
من دو سه روزه این مشکل رو با اینترنت مخابرات دارم و بدون ف...شکن نمیشه بروز رسانی کردنقل قول:
من رو همه اوپراتور ها این مشکل رو دارم. راه حلم این بود که دیگه هیچوقت وی پی ان رو قطع نکنم :n01:نقل قول:
اقا من یه مشکلی دارم که نمیدونم از کجاست .
سرعت دانلودم با دانلود منیجر هم در حالت تک کانکشن هم چند کانکشن کامله حتی با اسپید تست که تست سرعت میگیرم سرعت خریداری شده رو کامل بهم میده ولی سرعت پیج بازکردن روی کامپیوتر و لپ تاپ و گوشی یکم کنده مثلا سایت شاتل رو که میزنم فوری میاره ولی طول میکشه تا لود بشه فرفره بالای مرورگر همینطوری در حال چرخش میمونه .اولش گفتم شاید از مرورگر یا pc باشه ولی هم اپدیت کردم هم روی سیستم دیگه چک کردم و انتی ویروس ها و فایروال رو هم غیرفعال کردم ولی ظاهرا مشکل از اینترنته اسیاتکه چون با نت ایرانسل اینطوری نیست حتی dns مخابرات و پابلیک رو هم تست کردم و اصلا تاثیری نداشت .البته یه مشکل عجیبی که داره اینه که تقریبا با اسپیدتست وقتی میخام تست بگیرم 90 درصد اوقات ارور میده و انگار نمیتونه با سرور اسپیدتست ارتباط برقرار کنه .به نظر شما مشکل از کجاست ؟
منم همین مشکل شما رو دارمنقل قول:
اما از اونجایی که سالی ۲۰ روز هم استفاده نمیکنم، نه پیگیر شدم نه عوض کردم
این موضوع به کنار ، مشکل دیگم اینه که یهو ۵-۶ تا timeout پشت سر هم میده که کاری که انجام میدم DC میشه