دوستان من دو سه روزی میشه خیلی پینگ م بالا رفته ، الان 711 ms پینگ دارم .
برای بقیه دوستان شرایط چطوره ؟
تا هفته قبل خیلی خوب بود .
Printable View
دوستان من دو سه روزی میشه خیلی پینگ م بالا رفته ، الان 711 ms پینگ دارم .
برای بقیه دوستان شرایط چطوره ؟
تا هفته قبل خیلی خوب بود .
TP-Link می گرفتی هم ارزان تر بود هم بئون کوچکترین مشکلی کار می کنه داغ هم نمی کنهنقل قول:
مودم های شاتل از این مذخرف هم مذخرف تره...نقل قول:
دوستان کسی اصفهان مرکز مخابرات شهید رجایی isp خوب سراغ دارید؟؟؟
برای من از امروز روزا رو هم واقعی کردن نامردا بهشون گفتم شرکتتون افتضاحه و از این ماه دیگه تمدید نمی کنم فکر کنم اون هدیه ای که دادند دارن پس می گیرند.نقل قول:
سلام دوستان
منم از شاتل سرویس میگیرم.ECO 512
اما سرعت دانلودم خیلی توپه!فقط شبها قاطیه و به قولی صفحه ها هم به زور باز میشن!
سرعت دانلود از لینک های مستقیم در روز 230kb/s هست
چرا اینجوری شده؟فایل 600 مگابایتی رو توی 39 دقیقه گرفت!!!!!!!!
اینم یه تصویر از سرعتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر اینه که سرعت روزانه رو روی ۲مگ بستند تا شما اگه ترافیکت رو مدیریت نکردی ترافیک رو تموم کنی و مجبور بشی که ترافیک ۵۲۰۰ بخری:13:نقل قول:
دوستان هم مسالشون همون شبانست که شاتل محدود کرده.:20:
منم آرت 4 ام . سرعت دانلودم خوبه تغییر ندادن اما پیج باز کردنم خیلی کند شده
پشتیبانای آنلاین هم تا کم میارن ( که معمولا میارن ) اون لینک داکیومنت ها رو میدن میگن بخون
خسته نباشید !!
در تنظیمات مودم wps چیه ؟
من disable زدم
جایی که بوی پول میاد یه حقه ای از شاتل توش هست عزیزم .....
تو ترافیک بخر شاتل می گه دردت به سرم سرعت سرویس 128 رو میبره روی 2 مگ بعد 2 سرویس 2مگ ترافیم استفاده نمی کنه شاتل ناراحت میشه میگه همون 12 کیلوبایت استفاده کن تا آدم شی .........! می بینی تورو خدا
منم سرعت روزانه ام خوب شده شب ها هم که شاتل با اون سرعت مزخرفش پیغام میده میگه استفاده نکن برو بخواب خوابت دیر میشه :))
پاک شود
اشتباه شد ...
سرعت از 2 مگابیت رفت روی 576 کیلوبیت! مثل اینکه خیلی بهشون زور آمد. دیگر از کارهای این سرویس دهنده خسته شده ام. از دوستان می خواستم یک سرویس خوب در تهران به من معرفی کنند. من می خواهم علاوه بر این سرویس (به دلایلی) یکی دیگر داشته باشم.آیا امکان دارد؟