البته فکر می کنم پاسخ من رو اشتباه نقل قول کردین به جای دوستون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون من الان روی اسیاتک هستم و نتایج تست رو گذاشتمنقل قول:
Printable View
البته فکر می کنم پاسخ من رو اشتباه نقل قول کردین به جای دوستون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون من الان روی اسیاتک هستم و نتایج تست رو گذاشتمنقل قول:
درسته حق با شماستنقل قول:
- - - Updated - - -
گول پهنای باند ازاد شاتل رونخورد کلا بین 4تا8 مگ متغیر میزارن و هزار جور بهونه مشکل خط بهتون میگننقل قول:
قبل از خرید خوب بررسی کن ببین حجم زیاد برات مهمه یا استیبل بودن وسرعت بالا
چون گزینه های تی دی و وایرلس هم هست با توجه به قیمتشون
شاتل منظورت بود گول پهنای باند آزاد رو نخورم یا اسیاتک! سوال من در رابطه با اسیاتک بود چون شاتل که دوسال داشتم و پهنای باند واقعا آزاد بود کیفیت خط من خوبه و 16 رو بسته بودند امسال هم من با قیمت وطرح مناسب خودم مشکل پیدا کردم که تخلیه کردم . من کیفیت برام مهمتر از حجم هست حجم خیلی زیادی مصرف ندارم ولی هزینه هم مهم هست و الان دیگه نمیخوام هزینه جدیدی برای تجهیزات یا مودم بدم. بعبارتی میخوام همون adsl باشه.نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
الان تست های شمارو دیدم ظاهرا فرق زیادی با شاتل نداره متاسفانه در تک کانکشن و سرور خارجی همشون همین هستند و هیچ گاه سرعت داخلی رو نمیدن هر شرکتی که میخواد باشه . فقط یک سوال شما سرویس 16 رو گرفتید یا "تا 16" رو یعنی همین پهنای باند آزاد ها رو؟نقل قول:
اگر منظورتون تست من هست من 16 مگ با 250گیگ خارجی ( 500گیگ) رو شش ماهه خریداری کردم. از میزان مصرف شما اطلاعی ندارم ولی در شاتل سرویس max رو داشتم و می خواستم مثل شما تا 16 رو ادامه بدم با توجه به اینکه در سرویس های جدیدش داخلی و شاتللند دیگه رایگان حساب نمی شد موندن لزومی نداشت. ( ارزش کل اون سرویس به داخلی رایگان و اپلود سنتر رایگانش بود).نقل قول:
الان اسیاتک تا 16 با شاتل تا 16 فرقی نداره ولی موقع خرید حجم اسیاتک گرونتر در میاد. ( با توجه به گیگ هایی که هر چند وقت یکبار شاتل با تخفیف در حجم بالا می زاره) . اما این سرویس 16 با 250 گیگ شش ماهه برای مصرف پایین کاملا بصرفه هست.(ترافیک ماهیانه 83 گیگ معادل 41.6 گیگ بین الملل)
منظورتون تست من هستنقل قول:
در هر صورت بنده 2تا خط دارم یکی که کلا روی دیده بانت هست و از نظر حجم و سرعت مشکلی ندارم از 3سال پیش تا همکنون سرعت 8مگابیت برابر با 1100تا 1200کیلو متغیر بود و ثابت اما پینگ نوسان داشت و تک کانکشن هم گاهی اوقات خراب بود
از ماه دیگه هم سرعت 16مگ همین شرکت شروع میشه با حجم های که هرگز تموم شدنی نیستن
خط دومم پارسال به مدت 4ماه اسیاتک بود که بشدت خراب ونوسان سرعت بین 100تا 600کیلو بود در صورتی که همون 8مگ خریده بودم وجمع کردم
رفتم شاتل اولین بار سال گذشته طرح همگرا داشت همون fmc که تنها چیزی که از استفاده بردم سیمکارتش بود +6ماهه نماوا سرعت adsl بشدت خراب دقیقا مثل اسیاتک از 400کیلو تا 1200متغیر و بقول خودشون پهنای باند ازاد و هرچی فیکس بشه:n09: که هیچ زمان فیکس نشد:n02: و بعد از 5ماه کلا جمعش کردم اشغالی بود برای من
اوایل امثال طرح جدید 8000گیگ عصر تلکام امد سرعت 4 مگ با 190هزار خریدم یکساله که بشدت از خریدم پشیمون بودم وحیف پول تا همین 20روز پیش تونستم 650گیگ تواین چندماه مصرف کنم اخرش هم با بحث و دعوا و شکایت195 بعد از10روز معطلی جمع اوری کردن سرعت از 100تا 450کیلو بود و هیچ زمان زیر بار نمیرفتن:n34: وگویا بتازگی همون طرح 4مگو به 2مگ کاهش دادن با 8000گیگ :n13::n02: اخه کی با سرعت 200کیلو 8000گیگ میتونه استفاده کنه وی پی ان هم که کلا روش داغون بود
و از اونجای که تو پارس انلاین برنده مسابقه.... شدم سرعت 8 مگابیت 3ماهه 450گیگ بهم هدیه دادن و امدم پارس انلاین و همکنون امروز وصل شد و سرعت فعلا 900تا 1024 هست و پینگ 4.2.2.4چه در حال دان چه بدون دانلود120هست
و اینکه میگن خط خرابه سیمو عوض کن مودم خراب شده نو بخر و از این دست داستانها دیگه قدیمی شده چون همون خطی که الان پارس انلاین روشه از ی مسیر امد و در کنارش خط دیده بانت هست چرا دیده بانت خراب نمیشه قطع نمیشه سرعت نمیاد پایین
من طرفدار هیچ شرکتی نیستم اما مشکل اصلی ما سمت مخابرات وتجهیزات سرویس دهنده ها هست
من دیده بان نت رو دیگه تو نخش نبودم ظاهرا بر اساس تجربه ای که شما از شرکت های مختلف دارید از لحاظ کلی پارس آنلاین از لحاظ پینگ و ثبات بهتر میاد هرچند مکان ومرکز مخابراتی هم مهمه همون شاتل که شما خیلی برات بد بود برای من پهنای باند فول آزاد بود. بهرحال صبحی همینطور زنگی زدم نمایندگی پارس آنلاین شیراز ببینم طرح جشنواره خاصی غیر از اونچه در سایته نداره که نداشت اما اونقدر خوش برخورد بود که دیگه همون 8 مگ 600 گیگ رو گفتم ثبت کن. جالبه که یک ساعت نشد خطم رانژه شد!! وقتی پیام داد که مودم چک کن باورم نمیشد چراغ لینک روشن بمونه یعنی من ده صبح اینجا سوال پرسیدم یه ربع به دوازده نتم وصل بود. امیدوارم پشتیبانیشون هم مثل فروششون باشه سرویس بازی هم برام فعال کرد فعلا که خوبه سرعت همون حدود 900-1000 و استریم 1080 یوتیوب هم بدون لگ قند شکن ها هم فوری و خوب وصل میشن تا چه شود...نقل قول:
دقیقا درسته منهم صبح امروز زنگ زدم و گفتم کی اوکی میشه خطم هم از عصر تلکام تخلیه شده گفت از امروز تا پنج شنبه ممکنه زمان ببره ..اما ظهر ساعت 2 پیامک امد ثبت شد و یوزر پسورد هم پیامک دادن من مودمو فوری کانفینگ کردم همون لحظه از پارس تماس گرفتم که................نقل قول:
حالا فعلا که بدون مشکله تا ببینم چی پیش میاد
اما کاری که عصر تلکام بسرمن داد هم موقع رانژه هم موقع تخلیه فراموش نمیکنم
مابقی بحث ها در بخش پارس انلاین:n02: اینجا اسیاتکی ها صداشون درمیاد