پینگ ترکونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان نظرتون چیه؟
:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديشب از ساعت 2:10 كه من چك كردم سرعت 50 تا 70 بود و از ساعت 2:30 تا 8 تقريبا 1.1 گيگ دانلود كردم ... قضيه چي هست شاتل توبه كرده ؟؟ :31: البته فكر كنم همين فردا پس فردا محدود شم و بشه 100 تا 200 مگ !!
بقيه دوستان چه قدر دانلود زدن ؟
اره مثل اینه که دارن توبه می کنن:31: انقل قول:
من eco512 دارم (کرمان) از اخرای هفته قبل سرعتم 2 مگ شده یعنی 210-220 دانلود می کنم
شبا هم حدود 1.7-1.8 گیگ دانلود میشه
خداکنه همین جو ری بمونه
اینم از سوتی های شاتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی زشته برای یه ISP که فرق MB با Mb رو هنوز نمیدونه!!!!! :13:نقل قول:
۵دی
۱۳۹۰
علاقه مندیم به اطلاع برسانیم ترافیک رایگان شبانه برای سرویس های ۱MB و۲MB در تمامی شهر ها به جز تهران تا آخر زمستان ۱۳۹۰ تمدید گردید.
راستش یکی از دوستان من از این روش توی دوره جدیدش استفاده کرده و الان ۲۰ روزه محدود نشده(دورش ۱ ماهست)نقل قول:
چند شب دانلودش کمتر از ۶۰۰ مگابایت بود و یک شب ۱گیگ دانلود داشت الان هم تقریبا هر شب ۷۰۰-۸۰۰ مگ دانلود داره و تا دیشب هم میدونم که محدود نشده.
فکر کنم اگه زیر ۱ گیگ دان داشته باشین محدود نشین.
پ.ن:البته اینطور که من توی این تاپیک خوندم کسایی هستند که دانلود نکرده هم محدود شدن انگار.پس شاید این روش هم همگانی نباشه:20:
واسه ما که سرویس 2مگ داشتیم فقط ماه اول باز گذاشتند (شبی 2.3گیگ) بعدش زدند ترکوندند 1گیگ هم بزور می رسید!
امشب چرا اینقدر افتضاح شده ساعت 2.38 دقیقه هر صفحه به زور با ده بار رفرش باز میشه
وایی خدا حال من چقدر خوبه! :31:
2 ماهه از قاتل رفتم آسیاتک دیگه نمیدونم چی دانلود کنم!
انواع و اقسام فیلم و سریال 720 و برنامه و اپلیکشن برای آیپد و . . . :27:
اونقدر که سرعتم بالا بود با سرویس 2 مگ (شبی 5 گیگ دانلود داشتم) دیگه واسه ماه جدید رفتم رو 1 مگ!!
فکر کُنننننن :21:
وایی خدا حال من چقدر خوبه! :31:
2 ماهه از قاتل رفتم آسیاتک دیگه نمیدونم چی دانلود کنم!
انواع و اقسام فیلم و سریال 720 و برنامه و اپلیکشن برای آیپد و . . . :27:
اونقدر که سرعتم بالا بود با سرویس 2 مگ (شبی 5 گیگ دانلود داشتم) دیگه واسه ماه جدید رفتم رو 1 مگ!!
فکر کُنننننن :21: