گیگ ها عادی داخلی هست یعنی ۱ گیگ بخری ۱ گیگ داخلی میشه ۵۰۰ مگ خارجینقل قول:
گیگ باکس ها رو هم خودش توضیح داده
Printable View
گیگ ها عادی داخلی هست یعنی ۱ گیگ بخری ۱ گیگ داخلی میشه ۵۰۰ مگ خارجینقل قول:
گیگ باکس ها رو هم خودش توضیح داده
آهان پس اینکه اسیاتک تبلیغ میکنه هر گیگ اضافه رو هزار تومن میدیم ارزونتر از بقیه نمیده خودش رو مسخره کرده! درواقع هر گیگ بین الملل همون دوهزار تومن میشه که بقیه شرکتها هم میدن.نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
دوستان کسی این سرویس های حجمی پهنای باند آزاد(تا 16 مگ) شش ماهه یا یکساله که اسیاتک میده رو استفاده میکنه؟ میخوام بدونم چه سرعتی رو ارائه میده؟ من همین سرویس تا 16 مگ رو شاتل دارم که تقریبا سرعت 16 رو بهم داده منتهی طرح 18 ماهه داشتم رو به اتمامه و چون دیگه همون طرح یا قیمت مناسبی نداره درخواست تخلیه دادم. الان دیدم نمایندگی های اسیاتک سرویس های متنوعی ارائه میدن فقط نگران سرعت و کیفیت هستم چون راستش دوسال پیش مدتی اسیانک گرفتم اون موقع با قندشکن ها خیلی مشکل داشت الان اینجوری نیست؟
سلام دوستاننقل قول:
این سوال دقیقا تو ذهنم هست که باز میزاره خط رو یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان کسی این سرویس های حجمی پهنای باند آزاد(تا 16 مگ) شش ماهه یا یکساله که اسیاتک میده رو استفاده میکنه؟ میخوام بدونم چه سرعتی رو ارائه میده؟
خطتتون تا هر جا که بکشه می بندن براتوننقل قول:
در واقع خودشون مسخره نمیکنن بلکه مردم رو دارن سرکار میزارن و اونای که این موضوع رو نمیدونن گول مخورننقل قول:
حذف شود ....
لطفا اون بخش سوال روهم پاسخ بدید که اسیاتک از لحاظ کیفیت سرویس چطوره؟ مثل شاتل هست؟ ضمنا آیا با فندشکن ها مشکلی نداره؟ الان شاتل رو تخلیه کردم بین اسیاتک و پارس آنلاین موندم قیمتهاشون تو یه مایه در میاد فقط پارس آنلاین هشت مگ میده و اسیاتک پهنای باند آزاد
به دوصفحه قبل مراجعه کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گول پهنای باند ازاد شاتل رونخورد کلا بین 4تا8 مگ متغیر میزارن و هزار جور بهونه مشکل خط بهتون میگننقل قول:
قبل از خرید خوب بررسی کن ببین حجم زیاد برات مهمه یا استیبل بودن وسرعت بالا
چون گزینه های تی دی و وایرلس هم هست با توجه به قیمتشون