لعنت به شاتل، دقیقا سر ساعت 8 شب شروع شده باز! پینگ داخلی 80 تا 200، پینگ خارجی هم کلا تایم آوت، هر وقت هم زنگ میزنی یا چت میگی بهشون اینو تکرار میکنند:
در حال حاضر با اختلال خارج از شبکه مواجه هستیم! در حال پیگیری هست این مورد!
Printable View
لعنت به شاتل، دقیقا سر ساعت 8 شب شروع شده باز! پینگ داخلی 80 تا 200، پینگ خارجی هم کلا تایم آوت، هر وقت هم زنگ میزنی یا چت میگی بهشون اینو تکرار میکنند:
در حال حاضر با اختلال خارج از شبکه مواجه هستیم! در حال پیگیری هست این مورد!
شما کدوم شهر هستید ؟نقل قول:
حالا وقتی فعال کنی چه تغییری ایجاد میشه ؟!نقل قول:
الان سرویس من 16 هست. دانلودم روی 16 هست اپلود روی 2
سرویس گیم فعال کنم چه میکنند؟
ممنون
کسی هست موقع اپلود فایل نتش کلا قط شه؟
شما SNR اپلودت زمانی که نت قطع میشه رو چک کن ببین چنده. اپلود کردن دلیل قطع شدن نباید باشه. چون به طور عادی هر لحظه نت در حال هم دانلود و هم اپلود هست. فقط میزان اپلود بسته به کاری که میکنید فرق داره.نقل قول:
پینگ بهتر میشه.سرعت باز شدن سایت ها بیشتر میشه.نقل قول:
فکر کنم برای سرعت های تا هشت مگابیت باشه و برای شما فعال نشه.
در هر صورت باید از شرکت بپرسید.
برای من که اینطور گفتن.
نقل قول:
- - - Updated - - -
سرویس منptp هستنقل قول:
برای حل این مشکل باید باهاشون تماس بگیری یا اگر خودت میتونی از داخل آنتن تنظیمات رو تغییر بدی.. احتمالا max tx rate زیاد باز هست و باید بسته بشه.. یا باید به آنتن دیگه وصلتون کنن.نقل قول:
مدل آنتن رو هم بگید...
SXT 2 mikrotikنقل قول:
یوزر پس و ندادن بهم
تل که ج نمیدن این چند روز نمیدونم چرا
اگه خطتون نویز زیاد داشته باشه ممکنه به ضررتون باشه.نقل قول:
سلام
دوستان کسی سابقه استفاده از سرویس های eco رو داره؟
کاهش سرعت هم داشتین؟ که مثلا بعضی اوقات خوب باشه و بعضی اوقات کاهش داشته باشه مثلا حتی برسه به سرعت پایه و قراردایشون!
الان سرعت fair optimal 1024 رو دارم تا حالا کاهش محسوسی نداشته الان میخوام eco1 رو بگیرم میخاستم بدونم کسی سابقه استفاده ازش رو داره؟
ممنونم
جواب میدن.. حتما کد اشتراکتون رو وارد کنید و توی روز تماس بگیرید.. یکم زمان میبره اما جواب میدننقل قول:
احتمالا یوزر admin و پسورد یا کد اشتراک .. یا شناسه کاربریتونه.. یا ۴ روقم اول یکدومشون... اگر نبود حتما برای بعد ازشون بپرسید ولی بذارید خودشون تغییر بدن..
سلام دوستان
کسی بازی Call of Duty Modern Warfare رو انجام میده؟
تو بازی پبنگم 80 هست ولی پکت لاست دارم شدید در حدی که بعضی وقتا نمیشه بازی کرد
سرویس گیم هم فعال کردم بازم همون جور هست
اینم وضعیت خطم
Downstream Upstream SNR Margin :25.4 9.5 db Line Attenuation :12.6 8.5 db Data Rate :9311 1151 kbps Max Rate :20564 1155 kbps POWER :19.8 12.2 dbm CRC :5 81
دوستان کسی اگر کد تخفیف شاتل خواست این دو کد الان فعال هست ( این کد تخفیف مربوط به زمان راه اندازی سرویس جدید هست به نام تخفیف دعوت از دوستان )
369547921
369548606
اگر این دو کد سوخته بود می تونید برای دریافت تخفیف جدید هم به این نشانی وبلاگ برید کدهای جدید اینجا گذشته می شه ( البته اگر اجازه گذاشتن این نشانی رو داشته باشم ؟ ):
ariasoft.blogfa.com/
ببین استاد سرورای کالاف هر کدوم یه طوره برای ما و من کلا پکت لاس ندارم بلکه یه مشکله که سه ماهه پیش اومده و بهش میگن اف پی اس دراپ و نت مملکت رو به گند کشیدن هنوزم درستش نکردننقل قول:
بر اساس تحقیق من مخابراتیا این مشکل رو اصلا ندارن و احتمالا مربوط به مشکل کمبود ip4 هست که وزیر گفت و تو این کشور نمی دونم چرا نمیرن رو ip6
الان این طوره که پکت لاس ندارم اما بعضی سرور اونی که گفتمو دارم و توی بقیه گیم ها هم میاد و میره ولی به اندازه پارس آفلاین که داشتم شدید نیس
و میشه بازی کرد
اما اگر برات میزنه که پکت لاس داری دیگه واقعا داری و....
من خطم فیبر نوریه و سالها گرفتار مخابرات بودم. این تبلیغات جدید شاتل که میگه روی فیبر نوری سرویس میده واقعیه. سرویس من امشب فعال شد (5 روزه).
وضعیت کیفیت خط چطوره؟ و سرعتشنقل قول:
ميشه لطفا يه عكس از وضعيت خط ت بگيري ( Status Modem )نقل قول:
تانوما یا آذرخش های وب بهت نمیدن؟ اینترنت Adsl هم شد سرویس که بخوای از مخابرات بگیری یا شاتل یا ...؟نقل قول:
خطت عالیه! مال منو ببینی از زندگی نا امید میشی...:mellow:نقل قول:
تنها راهی که میتونی بکنی اینه که از یه v--p--n خوب مثل نورد یا سورف شارک استفاده کنی ترجیحا هم کانکشن tcp کلا دیگ پاکت لاس نداری( من cod بازی نکردم نمیدونم v--pn ساپورت میکنه یا نه! بن شدی به من ربطی نداره!:whistle:)
v--pn خوب پینگ رو خیلی بالا نمیبره مثلا به این تستی که با سایت gameserverping کردم دقت کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بگم خطم 2 مگ پروفایل interleave با پینگ داخل 54 !!
من اکو یک مگ دارم سرعت رو تا کشش خط باز می ذارن، تا جایی که من یادم هر سرویس اکویی که می گرفتی سرعت باز بود تا کشش خط که اکثرا 16 مگ بودنقل قول:
قبلا بسته رایگان شبانه رو اگر می گرفتی و چند شب زیاد دانلود می کردی برای یه مدت سرعت رو از یک شب تا سه محدود می کردن، ولی الان رو نمی دونم چون سرویس شبانه اش رو حذف کردم
نقل قول:
کد:up.vbiran.ir/uploads/28347160701497422107_khat.png
سلام کسی میدونه کدام ار مدم زیر بهتر هستم
هر دو دیلینک مدل dsl-224
یکی سفید عمودی
یکیش سیاه خوابیده
اینجا بخش شاتل هست نه بخش مودم ..برای همین بهتره بخش شبکه و مودمها بپرسی اما.. احتمالا یکیش برای آسیا و یکیش برای اروپا و اینکه VDSL داشتن و پروفایلهاش مهمه..نقل قول:
بهتره هم تو سایت های ایرانی سرچ کنی بخش فروش هم توی خود سایت دیلینک در ضمن فکر کنم مشکلی سریه جدید باشه.. سفید سریه قدیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنان منتظر تخصیص پورت:44:
دوستان کسی تجربه فیبر نوری شاتل رو داره؟
من تا حالا (تو خونه قبلی) اینترنت مخابرات داشتم، والا راضی بودم هم قیمتش خیلی مناسب بود هم سرعتش و هم حجمش (هشت مگ 90 گیگ، 25 تومن)،
حالا اینجا، فیبر نوریه، تعرفه های شاتل که مشخصه، زنگ زدم گفتن همون تعرفه های اینترنت معمولیه، (تعرفه های مخابرات گه گیجه ست)
تجربه شرکت دیگه ای رو نداشتم تا حالا، نظرتون چیه، شاتل بگیرم یا همون مخابرات؟ شاتل رو فیبر نوری خوبه؟
بدون شکایت تو 195 به هیچ جا نمیرسینقل قول:
من تا شاتل خریدم رفتم تو 195 شکایت زدم
تازه 4 روزم طول کشید
منم خط فیبر نوری دارم. 5 روزه وصل شد. کیفیت هم خیلی خیلی بهتر از مخابراتیه که داشتم. روی یه خط خیلی نویزی داره حدود 11 بهم SNR میده (با سرعت 16 فول) و قطعی و پرش لینک هم نداره.نقل قول:
صدالبته که به مرکز مخابراتیتون بستگی داره ولی فکر نمیکنم از وضعیت قبلی من داغون تر باشه!
بگیرید ایشالله که برای شما هم عین من خوبه.
مرسی، مرسینقل قول:
5 روز کاری؟ کدوم مرکزید شما؟ من کاشانی
شما چه بسته ای رو گرفتید؟
کلاً 5 روز، وسطش تعطیلی نبود خدا رو شکر.نقل قول:
مرکز مخابرات پیروزی (شرق تهران)
بسته 16مگ 700 گیگ (350 بین الملل)
کدوما این مشکل رو ندارن؟
کسی کد تخفیف شاتل داره ؟ میخوام تمدید کنم یک ساله بگیرم
سلام دوستان من تازه از شاتل سرویس گرفتم الان تو پنل دو تا بسته نشون میده یکی پایه، یکی هم روزشمار. پایه که حجم کل رو نوشته. ولی روزشمار ده گیگه و مدت زمان هم داره. حالا سوال من اینه که اگه اون بسته ده گیگی رو در مدت زمانی که گفته مصرف نکنیم، حجمش میسوزه یا انتقال پیدا میکنه به بسته روزشمار هفته بعد؟ ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن، خیلی ذهنمو درگیر کرده. چون من ممکنه نتونم ده گیگ رو تو یه هفته تموم کنم.:sad:
از اسمش مشخصه پایه 30 روزست که میسوزه اون روزشمار هم مصرف نکنی میسوزه فقط اگه ترافیک عادی بخری 365 روزه هست که هر سرویسی بخری پابرجاست و نمیسوزهنقل قول:
دوستان الان دقیقا یه ماهه که سرویس خریدم و هنوز پورت ندادن بهم
از 195 هم شکایت کردم فایده ای نداشت الکی بهم زنگ زدن از شاتل گفتن به محض اینکه پورت خالی بشه تو اولویتی
حالا کو تا پورت خالی بشه برم مخابرات به نظرتون یافایده ای نداره؟ چطور میتونم از مخابرات شکایت کنم؟
به احتمال زیاد بخاطر کرونا و زیاد شدن تعداد کاربراست چون قبل از این مسائل امکان نداشت یک ماه طول بکشه مسئله تحریمها و مشکلات اقتصادی و نبود تجهیزات هم هست فعلاً از یک روش جایگزین استفاده کنید و یه کم دیگه صبر کنیدنقل قول:
شما نمی توانید از مخابرات شکایت کنید ، تو این مواقع کاری از 195 بر نمیاد ، یک اینترنت جایگزین پیدا کن و فعلانه با اون استفاده کن تا پورت خالی بشهنقل قول:
هرچی بیشتر میگذره بیشتر از شاتل راضی میشم!
شرق تهران / روی بستر فیبر نوری / 16مگ فول / اینم پینگ عادی و پینگ Apex Legends
خیلی راضیم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
از كيفيت خط تون هم يه عكس ميگيريد
قسمت Status مودم.
Downstream:نقل قول:
relative capacity occupation: 100%
noise margin downstream: 8.2 db
output power upstream: 12.3 dbm
attenuation downstream: 18.5 db
Upstream: