زنگ بزن 195 شکایت کن 2 روزه جمع اوری میکنند براتنقل قول:
Printable View
زنگ بزن 195 شکایت کن 2 روزه جمع اوری میکنند براتنقل قول:
کیفیت های وب به شدت خراب شده چند بار در روز قطعی داره همشم میگن مشکل از مرکز مخابراتیه
دوستان متاسفانه وضع های وب خیلی فاجعس چپو راست قطعی یا صفحات خیلی دیر لود میشه به نظرتون شاتل چطوره از نظر سرعت و عدم قطعی؟
نقل قول:
برای
برای من 3 هفته طول کشید . آخر هم زنگ زدم تهدید به شکایت کردم 2 روز بعد تخلیه شد
مثلا میخوان انتقام تخلیه کردن کاربرا رو بگیرن و اذیت کنن
وگرنه قدیم که مشتری هاش زیاد بود یک خط دیگه داشتم درخواست تخلیه دادم 3 روزه تخلیه شد
اگر درخواست دادید ، دیگه لازم نیست با پنل کاری داشته باشید. تا فردا یا پسفردا دوباره زنگ بزنید ، بپرسین که آیا جمع آوری کامل انجام شده یا نه ،نقل قول:
چون برای منم بار اول که درخواست دادم تا دو سه روز هیچ کاری نکردن و حتی گفتن که همچین درخواستی ثبت نشده (!) پشتیبانی فوق العاده ضعیفی دارن(یه مشت احمق) ! باید اینقد تماس بگیرید و پیگیر باشید تا انجام بدن.
در نهایت هم جمع آوریه من حدود دو هفته طول کشید .
سلام دوستان
از تاریخ اتمام سرویس "های وب" من 1 روز گذشته
و دیگه نمیخوام ای دی اس ال بگیرم کلا
باید درخواست تخلیه بدم حتما؟
(از شنیدن اون اهنگی که اول پخش میشه واقعا متنفرم :n21: )
من از این قسمتی که زنه میگه بیزارم: به های وب خوش آمدیدنقل قول:
ببخشید ها ولی مثل سگ دروغ میگن به همه همین حرف رو میزنن و میگن از مرکز مخابرات هست بر پدر مادر دروغ گوشون لعنت.نقل قول:
من از قسمتی که میگه کلیه مکالمات ضبط میگردد متنفرم چون میخوام هر چی از دهنم در میاد به این اشغال ها بگم.
در کل برای تخلیه سریع باید به سامانه 195 شکایت کرد ازشون و بعد از 2 روز تخلیه میشه نیاز هم نیست زیاد به این ها اسرار کنید که تخلیه کنن 2 سوت تخلیه میشه وقتی شکایت میکنید.
نقل قول:
زنگ نزن خودشون بعد دو روز باهات تماس میگیرن که نمیخوای تمدید کنی در جواب هم بگو با این سرویس دهی آشغالتون عمرا,من که اینو گفتم دلم خنک شد,البته چند روز بعد تخلیه شد,فورجی ایرانسل بگیر هزار برابر از های وب بهتره همه چیش عالیه مخصوصا این بسته های نامحدود شبانش من تو یک ساعت حدود هیجده گیگ دانلود میکنم با نهصد تومن.
دوستان این سرویس پارس آنلاین به نظرتون چطوره انصافا مفته میخوام در کنار ایرانسل اینم بگیرم 42 گیگ یک ساله 42 هزار؟
آره اتفاقا الان فورجی دارم استفاده میکنم .نقل قول:
منتها برای کارای روزانه م همین 3 گیگ در ماه رو گرفتم که خیلی زود تموم میشه . این پارس آنلاینه هم خوبه ها . اگه حجم دزدی نداشته باشه مجبور شیم هر روز حجم بخریم....
فعلا که خوبه اگه ایرانسلم بد شد میرم سراغ همراه اول، فورجی همراه اول تنها مشکلش اینه که چند سانت گوشی رو تکون بدی اتوماتیک میره رو تری جی کلا ثبات نداره،نقل قول:
من صبح این سرویس پارس آنلاینو خریدم حالا ببینم کی وصل میشه البته برا روز مبادا خریدم وقتی که ایرانسل مشکل پیدا کرد از پارس استفاده کنم ،فکر کنم از های وب بهتره به هر حال.نقل قول:
سلام دوستان
مي خواستم بدونم نظرتون درباره نت هاي وب چي هستش؟
پینگ بالانقل قول:
قیمت بالا
حجم روزانه به خاطر فشفشه ارزان
شبانه رایگان ندارد
در کل بقیه ازش بهتر هستند مگه سرویس دهی توی منطقه تون نداشته باشند یا وضع مخابرات توی منطقه تون خیلی بد باشه
یک کلام نخر که پشیمون میشی.نقل قول:
پینگ بالا با پکت لاست
قطعی های مکرر
هزینه بالا نسبت به سایر شرکت ها
پشتیبانی افتضاح.
بیشتر از یه ماهه که شبا کلا نمیشه از سرویسشون استفاده کرد 100 رحمت به دیال آپ
منم این ماه جمع آوری میکنم
سلام
من ADSL های وب دارم. یه مدته که شبانه رایگان نداره که خب به ضرر ماست. اگر اینترنت با شبانه پیدا کردی جایی به نظرم اون اولویت داره. بجز اون راضیم. چون سرعت دانلودم روی 600 تا 770 KBS هست که خب جوابگوی نیاز روزانه خانواده دو نفری ما هست. البته عموما با 5 تا دیوایس وصلیم. هر از گاهی هم قطع و وصلی داره. پیشنهادی که دارم برات اینه که اگر های وب گرفتی، زنگ بزن به پشتیبانی بگو سرعت دانلودت رو بالاتر ببنده که معمولا اینکار رو می کنن برات. حتی برای من سرعت آپلودم رو هم بالاتر از عادی می بست. در کل راضیم از ADSLهای وب.نقل قول:
سلام . مگه های وب مشکلش چیه که اینقدر همه ازش مینالن ؟؟؟ والا یکی از دوستان من در اصفهان از های وب داره میگیره و میگه راضیه . جریان چیه ؟ منم میخواستم بیام های وب . با این توصیفات شما ترسیدم بیام .
های وب خیلی خیلی گران قیمته ( به طوری که اگه دانلود داشته باشی هزینه سرویس 1 ماهه و فشفشه 50 گیگ ماهیانه 65000 تومان میشه)نقل قول:
دانلود شبانه رایگان نداره
سرعتش بعضی روزها شدید نوسان داره
بعضی از روزها قطعی ها مکرر داره به طوری که کانکت میشه ولی هیچ سایتیو باز نمیکنه
و ........................
پینگ بالا،پکت لاست تا دلت بخواد،قطعی،نوسان سرعت،شبا اینترنت تعطیل،بازی آنلاین به شدت اذیت میکه،پشتیبانی در حد هویج فقط دو جمله بلدن بگن صد بار زنگ زدم واسه مشکلاتم همش این دو جمله رو میگفتن، ۱ مشکل از مرکز مخابراتی تونه،۲ خط تون نویز داره،من تخلیه کردم از های وب الان سرویس یه ساله پارس آنلاین گرفتم مفت(قیمت یک ساله پارس آنلاین از سه ماهه های وب کمتره تازه پارس حجم بیشتری هم میده) ، خیلی هم از های وب بهتره از لحاظ پینگ و پکت لاست دو روزه قطعی نداشتم تا حالانقل قول:
بدترین تجربه اینترنت adsl من با های وب بود
پارس آنلاین یک ساله 42 گیگ 42 هزار،
های وب لعنتی سه ماهه 21 گیگ 66 هزار
اول بگم دم شما گرم که حقیقت رو میگی.نقل قول:
این دوستانی که دارن میان اینجا میگن های وب خوبه و فلان از طرف خود شرکت های وب هستن مثل اسیاتک که چند نفری رو گزاشته تا همش ازش تعریف کنن
پارس انلاین باز بهتر از های وب هست ولی عالی نیست
شاتل به مراتب بهتره ولی گران تره و هزنه بیشتری میخواد ولی برای بازی انلاین حرف نداره
صبانت رو امتحان نکردم
در کل هر شرکتی بگیری میتونی انلاین بازی کنی به جز این سه تا شرکت های وب اسیاتک مخابرات.
deleted deletedنقل قول:
سلامنقل قول:
دقیقا تایید میشه یه فشفشه فعال کردم ساعت 7 شب دیگه اصلا وصل نمیشد یا اگر میشد سرعت حداکثر 20Kبود:n04:
مودم رو خاموش کردم فردا صبح ازش استفاده کردم حیف پول که به اینا بدی
سلام
دوستان یه مشکل عجیب واسم پیش اومده !
من اکانت 1 ساله دارم و 15 هر ماه حجم اضافه میشه
15 این ماه هم 3 گیگ اضافه شده بود ! الان که رفتم تو سایتش زده حجم شده تموم شده !!!
از طریق قسمت گزارش کارکرد از 15 آذر تا 26 آذر زدم و نشون داد که 1 گیگ مصرف شده :|
مشکل از چیه ؟ :|
در چه روزی سرویستون رو خریدید؟15 ماه نبود زمان خریدتون؟نقل قول:
94/12/15نقل قول:
الان زنگ زدم بهشون ! گفتن که زمانشو عوض کردن و از 10 هر ماه حجم اضافه میکنن :|
جالبه که در تاریخ 13 آذر حجم من تموم شده بود و 1 گیگ اینترنت خریدم ! و 15 ام 3 گیگ اضافه کردن ! الان نمیدونم چجوری شده که میگن از 10 ام شارژ شده !
کلا گیج شدم !
از تاریخ 9/10 تا 9/26 که میزنم 4.7 گیگ نشون میده !
سلام دوستان
یه چند تا سوال داشتم از کسایی که های وب دارن :
1- پینگ چطوره ؟
2- قطعی داره یا نه ؟
3- سرعت در شب و روز چطوره ؟؟
4- پکت لاست داره ؟
5-این بسته قرمز 3 ماهه 90 گیگ جالبه. دوستان نظری ندارن ؟:n13::n13:
6- من می خوام از پارس آنلاین بیام این جا ارزش داره ؟ از وقتی که پارس آنلاین بسته 10 گیگ رو برداشته ، یا باید 6 گیگ بگیری بعدش جدا ترافیک بخری یا این که بری سراغ 20 گیگ. حد وسط نداره و 20 گیگش ماهی 50 تومن می شه . 3 ماهه 90 گیگ 100 تومن خیلی به صرفه تر هست . پیشنهاد گرفتن سرویس های رو وب می دید یا نه ؟
اهواز مرکز گلستان هستم. (اگه کسی تو منطقه گلستان بود بگه )
ممنون:n40::n40:
۱ پینگ افتضاحهنقل قول:
۲ قطعی کم داره
۳ سرعت خوبه در کل من ۱۶ مگ داشتم ولی خطمو دو مگ بسته بودن الان با پارس شانزده مگه خطم های وب میگفت نمیکشه
۴ به شدت پکت لاست داره مخصوصا شبا اصلا نمیشه بازی آنلاین زد
۵ این بسته قرمز و سفید هم فقط واسه مشترک جدید هستن و فقط یک بار میشه خرید،(مثل سرویس یک ساله چهل گیگ پارس آنلاین که چهل هزار تومنه) بعد باید با قیمت های تخیلی سرویس بگیری از همه شرکتا گرونتر و آشغالتره های وب
من از های وب اومدم پارس آنلاین،پارس آنلاین خیلی از های وب بهتره، ولی شخصا ایرانسل رو به همه ترجیح میدم همه چیزش عالیه
در یک جمله بهت بگم که هرگز این اشتباه رو نکن که از پارس آنلاین بیای های وب و تمام!!!نقل قول:
همین الان اینترنت 16 مگ های وب سرعت دانلود از سرور خارجی 700 کیلوبایت .
1- پینگ عجیب و غریب. همبن الان پینگ 193 هست به طور متوسط .
2- قطعی قبلا تا دلت بخواد داشت ولی الان خیلی بهتر شده نسبت به قبل طوری که دیگه احساس نمی کنیم مشکل اصلی افت سرعت هست که پدر آدم رو در میاره
3- نوسان سرعت وحشتناک در اینترنت های وب که فکر نکنم تو هیچ سرویس دهنده دیگه اینترنتی در ایران باشه . صبح با سرعت نزدیک به دو مگ دانلود می کردم الان شده 700 کیلوبایت . سرعت تو اول صبح یعنی از 12 شب تا اولای صبح خیلی خوبه چون کسی نیست پای دانلود اون موقع ولی !!! از ساعت 10 صبح به بعد به خصوص از 5 تا 7 بعد از ظهر آدم اذیت میشه ( واسه من بیش ترین زمان افت سرعت همین زمان هاست)
4- پکت لاست راستش تا حالا فکر کنم یکی دو بار در حد 100 درصد تجربه کردم :n02: یعنی خیلی کم اتفاق افتاده
فقط پینگش هست که دو پینگ و سه پینگم کرده:n02: گفتم که همین الان 193 پینگم هست
تنها و تنها نکته مفیدش همین فشفشه هاش هست که اونم معلوم نیست بیارزه یا نه .همین الان خرید ترافیک از پیشگامان ارزون تر از های وب هست
5 - خر همونه فقط افسارش عوض شده . خیلی دل خوش به اینا نباش:n02: ازدینامیت و اقیانوس و قرمزش رو داشتم تا الان که 16 مگ دارم . همش یه یکیه . بالا بری پایین بیای آخرش های وبه :n02: به قول دوستان بای وب :n08:
6- چون این جا کلا پارس آنلاین سرویس نمیده نظری در موردش ندارم . ولی اگه من دست خودم بود و می تونستم در جا های وب رو تخلیه می زدم :n37:
:n33:
*** های وب قبلا ارزون بود یه کم گرونش کرد به جای این که ارزون کنه( بعد اون قضیه ارزون کردن سرویس های اینترنت که دو ماه ملت رو معطل کردن) ولی همین که سرعتش هی بالا پایین میشه آدم رو عصبانی می کنه.
هر کس میخواد زودتر پیر بشه بیاد های وب :n02:
700 مگ سرعت?نقل قول:
سلام
ممنون از پاسختون
من خطم بیشتر از 4 مگابیت نمی کشه یعنی 512 مگابایت :n37::n37: نمی دونم این نوسان در حدی هست که از این کمتر بشه سرعت یا نه!
پینگ 8.8.8.8 بین 100 تا 160 متغیره
الان شما غیر پارس آنلاین چه ISP رو پیشنهاد می دید ؟
خیییییلی ممنون:n40::n40:
والله من قبل از های وب پیشگامان داشتم . الان قیمتاش رو خوب پایین آورده کیفیتش رو خبر ندارم . حتی نمایندگی پیشگامان که پیشگامان چنوب باشه قیمتش از خود شرکت پیشگامان ارزون تره!!نقل قول:
صبانت رو تعریفش رو خیلی شنیدم که شمال غرب و مرکز ایران رو پوشش میده مخصوص شمال غرب هست . و شاتل و پارس آنلاین. یکی از این سه تا رو توصیه می کنم هر کدومش که تونستی.
البته همون طور که دوستان گفتن اگر خیلی هزینه برات مهم نیست از نت ایرانسل استفاده کن
سلام دوستان ماه پیش یه سرویس 7گیگ 1 ماهه به قیمت 26000 تومان + نیترو 5 روزه به قیمت 6000 تومان و فشفشه 50 گیگ 30 روزه به قیمت 33000 تومان که جمعا مبلغ 65000 تومان:n15: شد را به ناچار :41: خریداری کردم
تاریخ اتمام فشفشه را فراموش کرده بودم که امروز بود و 10 گیگ حجم فشفشه داشتم که سوخت :41: ولی حجم سرویس اصلی ام که 7 گیگ بود چون نیترو خریده بودم و 5 روز هم به پایان سرویسم مونده نباید میسوخت که یدفعه اینترنتم قطع شد و تو پنل حجمم را منفی 15- گیگ نشون داد در صورتی که 7 گیگ حجم اصلی سرویس را هنوز مصرف نکرده بودم و هنوز 5 روز هم به اتمام سرویسم مونده
زنگ زدم پشتیبانی گفت سیستم ما اشتباه نمیکنه و خیلی دقیقه و فقط پنل برای ما ملاکه و شما بیشتر از 50 گیگ فشفشه تون استفاده کردین:n04: که بقیش را ازحجم اصلی سرویستون کم کرده
گفت من دارم تو سیستم میبینم شما 60 گیگ دانلود کردی:n04:
من ناراحت شدم و بهش گفتم مگه سیستم شما به من اجازه میده بیشتر از 50 گیگ دانلود کنم ؟؟؟ اصلا فشفشه ای که خریدم 50 گیگی بوده ... و بهش گفتم تازه 10 گیک از فشفشه من هم سوخته :41:
قبول نکرد و گفت سیستم ما دقیقه:n15:خلاصه دارن تو روز روشن دزدی میکنن :n21:
بهشون گفتم به سازمان تنظیم مقررات رادیویی ازتون شکایت میکنم و دیگه تمدید نمیکنم و تخلیه میکنم ... که قطع کرد ...
تازه من 5 ساله های وب دارم و 6 ستاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم که با من اینطور برخورد کردن وای به حال تک ستاره ها:n15:
جالبه ماه قبلش هم در نمایشگاه یه فشفشه ازشون خریدم و پولش را نقدا کارت کشیدم بعدش تا 10 روز فعالش نکردن:n15:بعدش وقتی فشفشه را فعال کردن اون مبلغی که من در نمایشگاه نقدا پرداخت کرده بودم را در حسابم به صورت منفی و بدهکار زده بودن:n04: بعد زنگ زدم پشتیبانی گفت شما سرویس جدید بخر و اون مبلغ منفی و بدهکاری که 30000 تومان بود را هم پرداخت کن بعد ما به حسابت اضافه میکنیم
بعد باهاش خرید کن فقط ببینین چه سیاست های کثیفی دارن برای گرفتن پول زور از مشترکینشون:n15:
دوستان عزیز یه ISP خوب که دزد نباشه و شبانه رایگان داشته باشه قیمتاش هم معقول باشه بهم معرفی کنین به نظرتون ISP های زیر کدامشون بهترن ؟
مخابرات
شاتل
پارس آنلاین
صبا نت
آسیا تک
پیشگامان
و ...
ممنون میشم راهنمائی کنین :n40:
یک نصیحت میکنم قبول کن به هیچ وجه ای دی اس ال نگیر یه مودم فورجی بخر و از اینترنت ایرانسل استفاده کن لذت ببر برا دانلود رایگان هم شبا تو یک ساعت با نهصد تومن با ایرانسل من شخصا 18 گیگ دانلود میکنم،با همراه اولم تو پنج ساعت بالای بیست و پنج گیگ دانلود میکنم با هزار تومن،نقل قول:
تقریبا از همه شرکتا adsl داشتم که های وب آشغالترین بود با نفهم ترین پشتیبانی موجود فقط دو جمله بلدن بگن،الانم پارس آنلاین دارم اونم خوب نیست ولی بازهم از های وب بهتره،
نقل قول:
دوست عزیز . های وب این اواخر حجم دزدیه شدیدی داشت . من آخرین سرویسی که ازش داشتم از 10 گیگ حجم فقط حدود 6 گیگ دانلود شد .
سلام دوستان این شرکت واسه کرج هم سرویس میده؟ کیفیت سرویس چطوره؟
سلام دوستان این شرکت واسه کرج هم سرویس میده؟ کیفیت سرویس چطوره؟
یعنی عاشق تنوع سرویس های وب هستم مثل این می مونه بری رستوران یه منوی غذا واست بیارن کلا دو سه نوع غذا بیشتر توی لیست نباشه به اجبار مجبوری یکیشون رو انتخاب کنی الان هم های وب همین وضعیت رو داره اول خوب تبلیغ کرد بسته های متنوع ارزان و...ارائه کرد حالا که مشترک رو جلب کرد همه چیز رو تغییر داد بخوای یا نخوای همینه تعرفه هاش که ارزون نشد هیچ تازه گرونتر هم شده تنوع سرویس هم هیچ جالب اینه توی اینستاگرام هر چی بگی کامنت حذف میکنند پیگیری این موضوع و مساله با شما کاربران من به خاطر نبود تنوع و افزایش قیمت تخلیه کردم موفق باشید
۳ ماه بعد تخلیع اومدم ببینم های وب چطور شده
[emoji3]
کسانی که حجم اصلیشون با فشفشه ریست میشه، این مشکل دو بار آخری که من فشفشه زدم (۳ ماه پیش ) هم بود. هر بار ۲۰ دقیقه سر و کله زدم با پشتیبانی برگردوندن.
با وجود مشکل پینگ و پکت لاست و سرعت و قطعی و حجم دزدی و نبود تنوع و پشتیبانی فوق العاده حال به هم زن واقعا چرا تخلیه نمیکنید؟!
خیلی کنجکاوم
Sent from my SM-G920I using Tapatalk
سلامنقل قول:
من دیگه سرویسم را تمدید نکردم و دارم تخلیه میکنم
ولی نمیدونم کدام شرکت برم
شما شرکت خوب که دزد نباشه دانلود شبانه رایگان داشته باشه و قیمتاش هم منطقی باشه سراغ دارین ؟؟؟