حضوری باید حتما بریدنقل قول:
اینترنت اصلا نمی شه :n01:
Printable View
حضوری باید حتما بریدنقل قول:
اینترنت اصلا نمی شه :n01:
سلام دوستان خسته نباشید. آقا این قضیه آی پی رومانی خیلی رو اعصاب رفته دیگه! راهی نیست که بشه آی پی رو ایرانی کرد؟ سایتهایی که من ازشون دانلود میکنم اجازه دانلود با آی پی خارجی رو نمیدن؟
چی کار کنم؟ مخابرات آی پی استاتیک میده؟ هزینه اش چقدره؟
سوال منم هست !نقل قول:
زنگ زدم پرسیدم دیگه فروخته نمیشه طرح پاییزه
آی پی رومانی درست نمی خواد بشه؟ :n35:
شما کدوم منطقه ای ؟نقل قول:
منر کرج هستم ، رفتم پرسیدم گفت باید تازه یه بار قطع کنی سرویست رو و بعدا یه روز دیگه بیای پاییزه بگیری
الانم روزهای آخره ، معلوم نیست باز بمونه سیستم ثبت نام یا نه !
بهش هم گفتم شبانه حالا کاملا رایگانه ؟ با قیافه عجیب و غریب گفت آره ! 2020 هم زنگ زدم گفتش به ما گفتن بگین رایگانه حالا نمیدونم هست یا نه !
این بندگان خدا دوستانمون در مخابرات فکر کنم میخوان تا آخر هفته برن مرخصی :n10:
برای همین تا هنوز وفت دارن، ایجاد اختلال میکنن تا یکوقت خدایی نکرده کسی بی اختلال نمونه :n28:
از ظهر هم شروع کردن
2020 زنگ زدم گفت وقتش تموم شدهنقل قول:
سلام .. دوستان یکی میشه نظرشو در مورد خط من بگه به نظرتون چطور هست ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n16:
خط ات نزدیک به داغونه :n31:نقل قول:
ولی خوبه بازم قطعی لینک که نداری؟
حاجی چطوری نزدیک به داغونه ؟ :n04: 512 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میزنه که :n04:نقل قول:
snr خیلی پایینه ، نویز کمی داری ولی خوبه واسه مخابرات :n37:نقل قول:
دادا رو 7 مگ بسته بود هی قطع میشد و چراغ قرمز میداد ... زنگ زدم گفتم بیارش رو 6 ... الان قطعی نداره و با دانلود منیجر تا 512 کیلوبایت بر ثانیه میشه ... شبانه هم سرعت تغییر نمیکنه ...نقل قول:
دوستان خسته نباشید منتوخونه از مودم وایرلس استفاده میکنم . سرعت دانلود ووب گردی روی موبایل ( اتصال از طریقwifi ) خیلی بهتر از سرعت وب گردی رو pc هستش .طوری که همین الان که میخواستم بیام pcworld تو کامپیوتر اصلا سایت روبالا نمیاوذد اما تو موبایل فورا باز میکنه با اینکه هر دو تا از یه خط adsl ویک modem تغذیه میشن اما خیلی تفاوت دارند . ممنون میشم کمک کنید ودلیلش روبگید !
این خط چطوره
یه خورده زور میزنه سایت باز شه
سلامنقل قول:
نویز و کیفیت خط که عالیه.
فقط data rate یه کم پایینه .سرعت چند است ؟(اگر 1مگ یا بالاتر هستنید به 2020 زنگ بزنید)
معمولا مخابرات data rate را برای downstream حداقل روی 2 مگ (که مال شما 1مگه) و برای upstream روی 500k
(که مال شما 300 هست) تنظیم می کند.
سلامنقل قول:
احتمالا به این خاطر هست که در PC شما تنها مرورگر شما نیست که داره از اینترنت استفاده می کند. در نتیجه مرورگر شما در حال جنگ بر سر اینترنت با آنتی ویروسی که داره آپدیت میشه ؛ مرورگرهای دیگر که دارن به صورت خودکار آپدیت میشن و .... هست ولی در گوشی تمام اینترنت در اختیار مرورگر گوشی هست.
در ویندوز 7 در تب network ببینید وقتی مرورگر بسته است ؛ نمودار صفر هست یا خیر.
در ویندوز 8 در تب perfomance چک کنید ethernet یا همان کارت شبکه شما بدون اجرای مرورگر send و recieve ندارد؟
شاید هم دلایل دیگری داشته باشه که منتظر راهنمایی دوستان باشید.
شبانه رایگان هم داره؟چه سرویسیه؟نقل قول:
خطت متوسطه؛ فاصلت از مرکز مخابراتی طبق downstream ات، 3.29 کیلومتره البته بعضیا میگن فاصله دقیقو از رو upstream میشه تعیین کرد که اونجوری واسه شما میشه 1.88 کیلومتر ولی با توجه به کیفیت خطت بعید میدونم فاصلت 1.88 کیلومتر باشه! احتمال زیاذ همون 3کیلومتره( حالا خودت بگو فاصلت چقده؟:n02:)نقل قول:
حالا وضعیت خط منو ببینی چی میگی :n02::n02: قطعیم اصن ندارم
آقا عجب خطی داری، ایول؛ تا 18 مگو راحت میکشه.نقل قول:
خطت فیبره؟!
فاصلت از مرکز مخابراتیت 724 متره؛چسبیدی به مخابرات :n02:
آخه حیف این خط نیست که تو مخابرات حرومش کردی :n02: (اگه فیبر نیستی)
حاجی من که متر نکردم فک کنم همون سه متر باشه:n02:نقل قول:
درود بر شما خدا زیادش کنه ما که تو این خراب شده همینم برا هفت پشتمون زیاده میترسیم همینم از دستمون بره:n09:
کمپین پاییزست آره شبانه رایگان هم داره به حساب:n21:نقل قول:
داداش از شبانه اش راضی هستی شبی چند گیگ دانلود مگیری تو بهترین شرایط سرعت سرویس خارج داخلت یکی؟نقل قول:
دوستان من به تازگی سرویس 256 نا محدودم رو تبدیل به خط 1 مگ با کمپین پاییزه یکساله با محدودیت حجمی 7 گیگ تغییر دادم چند تا سوال داشتم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. اول اینکه من تاریخ 27 آذر درخواست تغییر رو حضوری دادم و 29 آذر اعمال کردند میخواستم ببینم هزینه یک ماه رو چجوری حساب می کنن یعنی تا 29 دی ماه حساب میشه؟ دوم اینکه شبانه این طرح رایگان هست ؟چون موقع قرار داد چیزی نگفتن بهم بعد با همون سرعت روزانه است ؟ سوم این که در حال حاضر سرعت دانلودم رو 130 هست یعنی 1 مگابیت واقعی راهی هست مثل شرکت های خصوصی با توجه به این که سرویس حجمیه از این سرعت بالاتر ببندند ؟ سوال آخر با چه نرم افزاری میتونم مثل بالا از خطم گزارش بگیرم ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام برای من چطوری خوبه یا نه لطفا بگید
خطت معمولیه، بد نیست.نقل قول:
تا 6مگو میکشه.
1 مگ هست باسه 1 مگ نرماله؟ :n02:نقل قول:
1 مگ هستش به 2020 زنگ بزنم چی بگم
بگو دان استریممو بالا ببرید که بعید میدونم انجام بدن چون همین الان از 1024 بالاتر بستننقل قول:
اگر روی 2048 یا حداقلش 1500ببندن بهتره
سرعت دانلود شما از سرورهای ایران به 128 میرسد ؟ اگر سرعت دانلودبا IDM به 128 می رسد که نیازی به تماس با 2020 نیست و همه چیز نرماله. شما همزمان با دانلود به وبگردی می پردازید؟نقل قول:
ولی اگر سرعت دانلود شما کمتره ؛ پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را ببینید.
سلامنقل قول:
این گرارش مربوط به تنظیمات خود مودم هست. با یک مرورگر وارد آدرس 192.168.1.1 شوید و سپس یوزر و پسورد را که معمولا admin و admin است وارد می کنید و وارد بخش status مودم می شوید. ( در برخی از مودم ها ممکن است به راحتی نتوانید بخش status را ببینید ؛ به دفترچه راهنمای مودم مراجعه نمایید).
Downstream Upstream SNR Margin :3.3 20.4 db Line Attenuation :49.0 28.8 db Data Rate :704 319 kbps Max Rate :744 1340 kbps CRC :22025 0 ممنون از توضیحات جناب ویسوتو ، دوستان امکانش هست بفرمایند مفهوم خروجی بالا خط به خط چی هست با تشکر ؟
ضمنا دوستان اضافه کنم خط بالا که تستش رو گذاشتم 1 مگ هستش ، با سپاس
خطت دان استریم 704 رو داره به زور میکشه به نظرم سرویس بالاتر از 512 برا این خط بگیری پولتو هدر دادینقل قول:
ممنون از پاسختون ، امکانش هست به 2020 تماس بگیرم بگم بالا ببرند یا مشکل از خود خطم هست و راهی برای بهبودش نداره . حقیقتش تا حالا فقط همین دیروز از سرعت یک مگ استفاده کردم تو طول روز اکی بود و سرعت دانلود بین 100 تا 140 کیلوبایت متغیر بود خیلی موقع ها هم رو 130 ثابت میموند که فکر کنم ایده آل باشه ، اما از آخرای شب سرعت دانلود به شدت پایین اومد و بین 30 تا 50 متغیر بود :n03:نقل قول:
خط شما خیلی داغونه ، به احتمال قوی سیم کشی داخلی ساختمون مشکل پیدا کرده یکبار از سر خط تست بگیرید ببینید snr همین هست یا خیر:n01:نقل قول:
دوستان همچنان نامحدود بالای 512 نمیدن؟
ویرایش: خیر :دی
ظهر درخواست دادم بعد از 2-3 ساعت زدن: عدم تایید :|
اینحا بقیه کاربرهایی که برای 1 یا 2 مگ ثبت نام کرده بودن و کلا تا 2 مگ داشتن سرعتشون رو نیوردن پایین :| :دی
دوستان سلام
یه آیپی مناسب کسی داره بزاره ست کنم رو این ای دی اس ال
الان ایپی گوگل هست روش
خیلی اذیت میکنه این مخابرات یواش یواش دارن طرح فیلتر کلیو درست میکنن
اصلا با آیپی خود مخابرات نمیتونم برم تو اینستاگرام و لاین هم بعضی وقتا مشکل دارم و همچنین وایبر
زنگ زدم مخابرات گفتم از 12 ظهر سرعتم میاد پایین 6 ماهه اینطوریه.یکاری کرد امروز از 9 صبح سرعتم اومده پایین. .9 صبح همیشه سرعتم 244 کیلوبایت بود الان شده 120.
دوستان نت من قطع میشه بعد وقتی مودم و خاموش روشنم میکنم وصل میشه ! برا شمام اینطوریه ؟