با سلام خدمت دوستان
فردا قراره ساعت 8 تا 10 برم واسه واکسن مننخیط و کژاژ و کوفتری
12/12/91
Printable View
با سلام خدمت دوستان
فردا قراره ساعت 8 تا 10 برم واسه واکسن مننخیط و کژاژ و کوفتری
12/12/91
با سلام.من 19/12 یعنی 7روز دگ میرم 04 بیرجند.لطفا میشه راهنماییم کنین که اولا اونجا چجور جاییه و اینکه پدرم نظامی و بازنشسته هستن آیا میشه بعد آموزشی بیوفتم شهر خودم مشهد؟
بازم مرسی داش گلم :n12:نقل قول:
ایول کامل با وظایف رکن 1 اشنا شدم . :n11:
خوب به سلامتی همکار شدیم :n02: راستی اقا توصیه و نکته کنکوری و ترفند و راه میان بر و ... برای کار تو رکن 1 که منجر به تشویقی بشه برامون و توصیه کلی دیگه ای اگر هست ممنون میشم بفرمایید :n16:
ایشالا به سلامتی ! بله یه خبر خوب اینکه یکی از دوستان بنده که پدرش نظامی بود و مشهدی بود مدارک پدر نظامی رو داد و موقع تقسیم افتاد مشهد :n06:برو از الان مدارک رو جور کن و اماده کن تا بعد از یک ماه که اموزشی گذشت میان مدارک رو میگیرن ازتون ( انگران کمیت و میفیت مدارک هم نباش رفتی یگان قشنگ میگن چی ها نیازه و مرخصی هم میدن تا برین بیارینش ) :n06:نقل قول:
مگه هنوز قوانین مربوط به تسهیل خدمت سربازان فرزند نیرو های مسلح پا برجاست ؟ ... خیلی خوبه که ...نقل قول:
بیشتر توضیح میدین لطفا ...
راستی ..کسی در مورد این قانون جدید ( خدمت 24 ماه) اطلاعی داره ؟ از سال 92 اجراش میکنن ؟
نقل قول:در مورد قوانین مربوط به تسهیل خدمت سربازان فرزند نیرو های مسلح بله هنوز پا برجاستنقل قول:
یه سری مدارک میخواد که تو صفحه های قبل بچه ها توضیح دادن (یه سرچ کوچولو بزنی پیدا میکنی)
امـــــــــا در مورد سال 92 هنوز هیچ چیزی معلوم نیست
به قول دوستان قوانین سربازی بین حدفاصل شب تا صبح یه روز وضع میشه:n02:
سلام من امروز در دفتر پلیس+10 دفترچه پست کردم طرف آدرس شهرستانم را اشتباه زد به جای شهرکرد نوشته اردل برای اصلاحش باید چیکار کنم؟؟
فردا سریع برو همونجا 1000 تومن میدی اصلاحش میکنهنقل قول:
موفق باشی
با سلام
دوستان من یه نکته ای رو عرض کنم برای کسانی که قصد ارسال دفترچه رو دارند.
اکثر عزیزان قبل از اینکه به محیط پادگان های نظامی وارد بشن تصور بسیار اشتباهی از محدودیت ها و معافیت های پزشکی دارند! ... به عنوان مثال طرف چشماش ضعیف هست ولی پیش خودش میگه آخه مگه قراره توی پادگان چیکارم کنن که برم و معاف از رزمی یا محدودیت پزشکی بگیرم ... و کارتم رو خراب کنم .!! ( آخه بسیاری از افراد فکر میکنن کارت پایان خدمت گواهی سلامت جسمانی و روانی فرد هست !)
اما اولین بشین و برپا رو که توی پادگان آموزشی رفت تازه یادش میفته که دیسک کمر داره! یا تازه میفهمه از لحاظ جسمانی قدرت نداره کوله 15 تا 20 کیلویی رو کول کنه و بره اردو توی کوه!!...
پس من به عنوان برادر کوچیکتر بهتون توصیه میکنم که اگر کوچکترین مشکل پزشکی دارید که میتونید معاف از رزم بشید یا محدودیت های پزشکی بگیرید ازش نگذرید.
توی پادگان آموزشی بودیم دوره جدید اومده بود و منتظر مشخص شدن گردان و گروهان و ... بودن که فرمانده گروهان اومد و گفت که برنامه ما به این صورته که .... ( توضیح درباره مراسم صبحگاه و رژه و... ) کسانی که قادر به انجام این امور نیستند بیان بگن تا ما براشون نامه معرفی به کمیسیون صادر گنیم و برن معاینه بشن بعد پرسید حالا کسی هست که مشکلی داشته باشه!... خدا شاهده که از حدود 150 یا 160 نفر بالای 100 نفرش دستشو برد بالا که من این مشکلو دارم و...
پس همه جوانب خدمت رو در نظر بگیرید و اونوقت اقدام به پست دفترچه کنید.
خداییش گل گفتی!نقل قول:
اولین بشین و برپا رو که توی پادگان آموزشی رفت تازه یادش میفته که دیسک کمر داره! یا تازه میفهمه از لحاظ جسمانی قدرت نداره کوله 15 تا 20 کیلویی رو کول کنه و بره اردو توی کوه!!...
ما همون روز اول که استحقاقی هامون رو دادن وضعیت خراب بعضیا موقع حمل اون کوله سنگین تابلو شد! پسره کنار من بود وقتی کوله رو انداخت رو دوشش با پشتش خورد زمین!!!
یه دنیا ممنوننقل قول:
دوستانی که دارن میرن آموزشی ، دیدن فیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو شدیدا توصیه میکنم ، از دست ندید
این فیلم رو ببینید از آموزشی لذت ببرید !
آقا کسی نیست جواب مارو بده؟من آموزشیم عجب شیره :n03:نقل قول:
دوست عزیر این عکسو گذاشتم مورد شما رو هم توش ذکر کردهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته کپی برابر اصل شناسنامه و حکم از دادگاه
من عکسی نمیبینم متاسفانه. حکم از دادگاه دیگه چه صیغه ایه؟نقل قول:
با اجازتون من یه بار دیگه این عکس رو براتون آپلود کردمنقل قول:
حکم از دادگاه هم فکر کنم اینه که شما باید یه نامه از خود دادگاه خانواده بگیری که توش سرپرستی خانوار به وسیله شما احراز شده باشه
با تشکر از بهرنگ عزیز عکس رو گذاشتن, والا اون مورد رو اطلاع ندارم و ظاهرا وقتی وارد آموزشی شدید به شرایط داران نامه میدن که با اون نامه میتونن برای این موارد مثل کپی برابر اصل دادگستری مراجعه کنن, حالا دوستانی که وارد تر هستند بیشتر توضیح میدننقل قول:
اخ اخ گفتی !! واقعا گل گفتی !:n01:! یادمه خودم به پیشنهاد یکی از دوستان 1 سالو چند ماه پیش :n02:تو همین تاپیک !! رفتم دیده بودمش 1 هفته قبل خدمت تو اوج اون استرس های مزخرف :n21::n02:کلی چسبیده بود !! یعنی کلا جو فیلم (مخصوصا نیمه ی اولش) عالیه برا سرباز های تازه دفترچه پست کرده :n01:ایشالا که همه ی دوستان که میرن خوش و خرم تموم کنن و شررر این خدمتو از سرشون هرچه زودتر بکنن :n01:رفتی دیگه رفتی ...:n02:تو ترلیون بار چشم به هم زدن تمومه:n30::n02:(مخصوصا برا مایی که با دیپلم رفته بودیمو ارتش و اموزشی وسط زمستون ... :n28:)ولی خوب میبینید که زنده ام و موهام هم الان شده 20 cm:n02:پس مشکلی نیست و میگذره:n29::n02::n01:نقل قول:
خیلی دلم میسوزه واسه سربازاا... معمولا پسرا تو این دوران زیاد اذیت میشن ....ام خیلیهاشونم یه مرد واقعی میشششن ..... ولی بهشون سخت میگذره دیگهه.... گشنگی و شرایط خاص .... دوری از گوشی و خانواده از همه سخت ترههه....خدا به همه صبر بده تو این دوران .
10روزی میشه عزیزه دلم تو کده 4 ههه ... هر دومون داریم اذیت میشیم ....:n28:خدا به هردومون صبر بده
درود
پسر خاله بنده متولد 25 مرداد 73 هست. ايشون ايا مشمول شدن؟ و اينكه قصد ادامه تحصيل در دانشگاه رو دارند ،تا كي فرصت دارند براي دانشگاه رفتن اقدام كنند؟
تشكر
درودنقل قول:
ایشون کی اخرین مدرک تحصیلیشون رو گرفتند ؟
پ.ن : من هم متولد ٢٥ مرداد ٧٠ هستم
اذر ٨٩ رفتم خدمت
در هرصورت به نظر نمیرسه ایشون برای شرکت در کنکور امسال مشکلی داشته باشند
tapatalk
دوستان من مدتیه که پیگیر وضعیت پایان خدمتم هستم که دی ماه امسال تموم شد.
قبلاً که از پلیس + 10 استعلام میگرفتم، بهم میگفتن فقط اعزام به خدمتم رو زده، ولی امروز که چک کردم گفتن مدارک پایان خدمتت تو سیستم نظام وظیفه ثبت شده ولی هنوز بارکد نخورده.
میخواستم ببینم این پروسه بارکد خوردن چقدر طول میکشه؟ چون من باید هر چه سریعتر یه نامه از نظام وظیفه بگیرم که برم گذرنامه درخواست کنم. به نظرتون این نامه رو میتونم این ور سال بگیرم یا بیشتر از این حرفها کار داره؟
از نظر تجربی بهتون بگم از زمان ثبت در سیستمنقل قول:
تا صدور کارت حدود ٥ ماه طول میکشه حالا من نمیدونم جریان بارکد چیه
در هر صورت شما تا کارتت دستت نیاد اجازه خروج نداری
برای نامه از نظام وظیفه هم خیلی خیلی بعید هست چنین نامه ای به شما بدهند لااقل تا زمان صادرشدن کارت !!
باری اگر شما مشمول بند پ هستید میتونید تمام موارد بالا را با یک تلفن نقض کنید
موفق باشید
tapatalk
هر زمانی که کارت پایان خدمت شما به اداره پست تحویل بشه بارکد خورده میشه و پلیس +10 طبق اون میفهمه که کارتت ارسال شده و طبق اون هم میتونی رهگیری رو از سایت اداره پست انجام بدی.نقل قول:
ممنون.نقل قول:
از نظر تجربی بهتون بگم از زمان ثبت در سیستم
تا صدور کارت حدود ٥ ماه طول میکشه حالا من نمیدونم جریان بارکد چیه
در هر صورت شما تا کارتت دستت نیاد اجازه خروج نداری
برای نامه از نظام وظیفه هم خیلی خیلی بعید هست چنین نامه ای به شما بدهند لااقل تا زمان صادرشدن کارت !!
باری اگر شما مشمول بند پ هستید میتونید تمام موارد بالا را با یک تلفن نقض کنید
موفق باشید
لطفاً این دو پست 14364 و 14365 رو مطالعه بفرمایید. جواب این دوستمون هم تا حدودی متفاوت هست با شما.
دوست من تو ناجا 20 روزه کارتش رو گرفته. خیلی از دوستان دیگر من هم به محض اتمام خدمت رفتن گذرنامه گرفتن....
بنده هم مشمول هیچ بندی نیستم. این مورد رو هم از اداره گذرنامه و پلیس + 10 سوال کردم و فرمایش همین دوستمون در این پست رو تائید کردن. حالا نمیدونم آیا اطلاعات شما موثقتره، یا فرمایش این دوستمون.
خب حالا من اگر بخوام نامه ای از نظام وظیفه بگیرم، باید صبر کنم تا کارتم رو بده به پست؟نقل قول:
دوستان محترم اگه يه بنده خدايي امريه بشه تو يه اداره بعدش قبول بشه كارشناسي ارشد بره معافيت تحصيلي بگيره درسشو بخونه..بعد از دوسال درس خوندن آيا دوباره بايد بره تو همون اداره امريه بشه يا مراحل دوباره شروع ميشه و معلوم نيست كجا بيوفته؟؟؟؟؟؟؟؟
ن یادمه 3 هفته پیش گفتم. ناجا فرق میکنه چون سازمان وظیفه عمومی زیر نظر ناجاست کارهای اداریش بسیار سریع تر انجام میشه.نقل قول:
در ناجا معمولا بین 2 هفته تا 5 هفته کارتت میاد در خونه.
سلام . یه سوال از اساتید .
رفیق ما ارشد ازاد تکمیل ظرفیت قبول شده . الان میخواد بره نامه معافیت تحصیلی از +10 بگیره .
این بنده خدا احتمال زیاد تو سراسری درصداش رو خوب زده و ارشد سراسری قبول میشه .
حالا سوال اینجاست ثبت نام کرده ازاد . میخواد ببینه اگه سراسری قبول شه . نامه معافیت
تحصیلی برای دانشگاه دولتی را دوباره میدن یا نه ؟
ما رو راهنمایی کنید .
+10 رفتم پرسیدم دختره جواب با شک و تردید جواب داد . نمی دونست . !!!
مرسی . :n16:
درسته.نقل قول:
ولی این دوستمون فرمودند که اون نامه رو بعیده که بهت بدن! ولی این حرفیه که اداره گذرنامه به من گفت که میتونی بری نظام وظیفه نامه بگیری و با اون درخواست گذرنامه کنی. پلیس + 10 هم تائید کرد.
الان من مشکل اصلیم اینه که الان که ثبت شده اطلاعات تو نظام وظیفه، تا زمانی که بخواد بارکد بخوره یعنی 5 ماه طول میکشه؟!!؟ یعنی من تا 5 ماه دیگه نمیتونم این نامه رو بگیرم؟!
یادش نخیر! یه زمانی قبل از اعزامم اینجا پست میذاشتم با هزاران مدل استرس! وای که چه روزهای افتضاحی بود. الآنشم افتضاحه. الآن 14 ماه خدمتم داره پر میشه و 19 اسفند میرم تو 15 ماه. وای که حالم از این خدمت بهم میخوره. در حال حاضر در فرماندهی کل سپاه ( بالاتر از سه راه تختی ) خدمت میکنم. خدایا زودتر تمومش کن که دیگه جدا رو اعصابه و عمرم داره واقعا تلف میشه و مغزمم دیگه داره تحلیل میره
نقل قول:
منو در يابيد دوستان.....:n29:
نقل قول:درود دوست عزیز من خودم یک هفته بعد از ترخیص کارتم اومد در خونه اما خوب 6 ماه مونده با پایان خدمت مدارکم روثبت کردندنقل قول:
حالا احتمالا شما زمانی که ترخیص شدی تازه مدارک رو ثبت کرده و من هم گفتم 5 ماه بعد از ثبت مدارک یعنی شما که ترخیص برج 10 هستی باید تا اخر فروردین بیاد
درمورد گذرنامه هم درسته اما احتمالا اون ثبتی که گذرنامه گفته با ثبتی که یگان انجام داده فرق میکنه
در هرصورت وقتی تو پروسه ارسال قرار میگیره یعنی تایید شده و شاید به شما نامه بدن هرچند که برای خروج بنده گفتند باید اصل کارت پایان خدمت ارائه بشه شاید العان قوانین فرق کرده
مدت خدمت سرباز های مرزبانی چقدر؟؟؟؟ نحوه محاسبه مرخصی چطور؟؟؟؟ من شنیدم هر ۴۵ روز ۱۵ روز
من خودم سرباز مرزبانی هستم …
بستگی داره کجا خدمت میکنی ….
الان من تو کوه های پیرانشهر تو نقطه صفر مرزی خدمت میکنم و آخرین پایگاه های ایران هستیم .
از اول برج ۴ تا آخر برج ۸ … ۳۰-۳۵ روز میمونیم ۱۲-۱۳ روز میدن ..
از اول برج ۹ تا آخر برج ۳ اکیپ ها شروع میشه …. با هلی کوپتر میریم میایم و برای هر ۲۰ روز ۲۰ روز مرخصی میدن و حتی بیشتر … الان من مرخصی هستم و برای ۲۲ روز ۲۸ روز اومدم مرخصی ……… البته شرایط اونجا طاقت فرسا هست و هر کسی نمیتونه اونجا خدمت کنه توی برف ۱۰ متری ………
نه دوست عزیز بعد از تموم شدن درسش دفترچه پست میکنه و تو یگان تقسیم میشه و امریه قبلیش کنسل میشه دیگه از طرفی اگه امریه بشه واسه قبولی تو دانشگاه یکم سخت میشه ترخیص شدنش فکر میکنم زمانی که امریه میشی تعهد میدی که اگه خواستی کنسلش کنی و ترخیص بشی باید جبران خسارت اون سازمانی که امریه شده رو بکنه.نقل قول:
ولی در کل به نظرم کار اشتباهیه که از خدمت ترخیص شه بره ارشد بخونه.
دوست من تو سایت نظام وظیفه که بری قسمت خدمات الکترونیک که لینکش رو میزارمنقل قول:
میتونی مشکلت رو مطرح کنی و جواب بگیری.
سلام
دوستان من ماه مرداد 91 کاردانیم تموم شد.و الآن ترم 2 کارشناسی هستم.اگه الآن واسه انصراف اقدام کنم، حدودا کی اعزام می شم؟
چند درصد امکان داره خدمتم تهران بیفته؟ (بدون هیچ گونه پارتی و سهمیه و غیره.)
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
سلام دوستان
من دفترچه پست کردم برگه آماده به خدمت هم گرفتم برام کد خورده 14188 کسی میدونه کد کجاست ؟
از چند نفر پرسیدم میگن فقط نظام وظیفه میدونه یا کسی که قبلا با همین کد به خدمت رفته باشه.
دوستان اگه من سه چهار روز اینده برم دنبال کارهای خدمت...زمان اعزامم حدودا کی میشه ؟
.
اگه بعد عید برم دنبالش چطور ؟ مدرکم هم دیپلم هست.