با افتخار سرویس 1 مگ پارس صبح جمعه
Printable View
با افتخار سرویس 1 مگ پارس صبح جمعه
درود.از دوستانی که در منطقه ی مخابرات استقلال اصفهان هستند ممنون میشم پینگ yahoo.com رو برام بگیرن اطلاع بدن . ممنون میشم.
بچه ها سرعت دیشبتون چطور بود؟
تا ساعت 1 و 10 دقیقه سرعت 240 بود
بعد کم شد رفت تا 200 بعد 1 و نیم شد 120 دوباره ساعت 2 شد 180
هرچند نفهمیدم این نوسانات برای چی بود
اما دیشب اولین بار بود بعد از دو ماه سرعتم بالا رفت...برای شما هم همینطور بود ؟
نکنه اون خانومه که باهاش صحبت کردم سرعتو برد بالا ؟؟؟؟
سلام
دوستان شما هم سر مدارک پارس آنلاین خیلی سخت گیری کرد؟
الان 2 هفته اس هر کار میکنم بازم میگن ناقصه:41:
الان کسی میدونه این فرم دایری چیه؟
من مستاجرم و چون صاحب خط تلفن با صاحبخونه یکی نیس میگن باس فرم دایری پر شه و مدارک صاحب خط رو بیارین،حالا موندم این صاحب خط رو از کجا پیداش کنم!
کسی مشکل مشابه داشته یه راهنمایی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون سرعتی که دیشب تو دو تا پست قبلی گفتم
ساعت 1 و 10 دقیقه
شما چه سرویسی داری دوست عزیزنقل قول:
256 دو گیگ
با 256 سرعت دانلودت 245 هست ؟ :18::18::18:نقل قول:
از این ترفند ها می زنی یا سرعت عادی همینه ؟
آره 245
ترفند چیه ؟ نه نمیزنم
ترفند چی هست ؟ تازه میشنوم
بیشتر بگو
ترفند 12:30 منظورته ؟
بعضی از مواقع اینطوری میشه دانلود شبانه ! می زنه به سرش ! همین چند روز پیش من هم با همین سرعت دانلود می کردم .. از ساعت 1 تا نزدیکای 3 نصفه شب همین طوری بود ...نقل قول:
سلام به دوستان گل و عزیز.من یه سوالی دارم اگه ممکنه یه جواب کامل بدین . سرعت دانلود پارس آنلاین با 256 چنده؟تو بازی های آنلاین پینگ بین چند تا چنده؟از وضعیت پارس راضی هستین؟
منم همین سرویس رو دارم ، میبینی دانلود شروع میشه 170 و 180 دانلود میکنه ، ولی مثلا بعد 20 ثانبه یهو سرعت افت میکنه میاد تا 0 بعدش 10 ثانیه اینطوری میمونه دوباره راه میافته میره تا 180 و همین حالت تکرار میشه. گاهی اوقات هم وقتی پایین میاد دیگه هنگ میکنه و دانلود قطع میشه .نقل قول:
واسه شما پیش نیومده ؟
نقل قول:
سرعت ها در مناطق مختلف مختلفه
برای منت در طی روز 194 هست البته بالا پایین داره ولی همین حدوداست ولی از 1 تا 6 صبح میاد روی 30 الی 40
پینگ هم روی 200 هست حدودا
[/COLOR]نه برا من پایین نیومدهنقل قول:
اینطور که شما میگید نشده
شما اهل بازی آنلاین هستید یا نه؟نقل قول:
آخه مثلا تو سرور خارج قبل ها پینگ من 300 بود ولی تو سرور ایران 60 بود می خوام بدونم پارس آنلاین پینگش تو سرور ایران 200؟!!!!!!
براي من در شروع دانلود يعني ساعت 1 سرعت از 190 شروع ميشه بعد 5 دقيقه ميرسه به 25 نهايتا 30.نقل قول:
ولي هنگ نميكنه يا دانلود قطع نميشه.
سلام منم پارس انلاین دارم سرویس 128 سرعت دانلودم 146kb/s هست امروزسرعتم دقیق اومده رو 14-18 kb/s دوستان امروز سرعت اینترنت اومده پایین؟کسی خبر نداره این اینتنت ملی از کی شروع می شه و همون وقت که استارت می خوره نت جهانی هم قطع می شه؟
نمی دونم . منم فقط شنیدم . ترفندیه که شب ها سرعتشون رو می برن بالا . مثلاً (حتی) روزا سرعتشون حد اکثر 30 هستش ولی شبا یهو 5 گیگ دانلود می کنند :18::31:نقل قول:
ترفند نیست اسمش آشنا داشتن توی شرکت هست
اگر اهل بازیه آنلاینی اصلا و ابدا سمت پارس نیا که اوضاع پینگش بدجور بیریخته تا 4 ماه پیش پینگ 120 به پایین بود الان 370 به بالاست...نیا ضرر میکنینقل قول:
عجبنقل قول:
به حق چیزای ندیده :31:
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------
:31: ما از این ترفندها نداریم :27:نقل قول:
نقل قول:
من اهل بازی نیستم
ولی پینگ 4.2.2.4 رو که میگیرم همین الان 282 هست
سلام
دوستان من 5 روز پیش سرویسم تموم شد و از لیتل مور استفاده کردم و امروز صبح حسابم رو اینترنتی شارژ کردم ولی هنوز روی لیتل مورـه و سرویس سه ماهه رو که شارژکردم رو به عنوان قرار داد پشتیبان در نظر گرفته !!!!
الان مهلت 5 روزه روزه لیتل مور هم تموم شده ولی هنوز روی سرویس اصلیم نمیره !!!
چیکار باید کنم ؟؟
بعد قضیه این ترافیکی که تو این 5 روز استفاده کردم چجوریه ؟؟
سلام سوال اولتون را نمی دونم من خودمم پارس دارم هروقت سرویس جدید میگیرم سرویس قبلیم حذف می شه،زنگ بزنید پشتیبانی اما راجب اون 5 روز هرچه قدر استفاده کرده باشین حجم، از سرویس جدیدتون کم می کنه ضمنا وقتی لیتل مور می گیرین می گه که ترافیک شبانه رایگان نیست و از حسبتون کم میشه البته من که شبانه استفاده نکردم تا حالا.نقل قول:
من امروز سرعت دانلودم شده 15 kb/s سرعت اینترنت اومده پایین؟!کسی خبر داره؟
به هیچ وجه همچین چیزی امکان پذیر نیست که نت جهانی قطع بشه .نقل قول:
اینترنت ملی هم قرار کاری کنه درخواست ها و ترافیک داخلی ایران الکی از ایران بیرون نره و هزینه اضافی پرداخت نشه .
تست امشب:5:
ساعت 1:05
سرعت محدود شده:2:
برعکس دیشب که تا 240 میرفت:18:
امشب از 15 تا 25 نوسان داره سرعتم
و این بازی همچنان ادامه دارد:13:
نمیدونم دیگه چیکار کنم خسته شدم:41:
مودمو خاموش روشن کردن برای تست آخر امشب :
ساعت : 1:20 دقیقه
سرعت ابتدای دانلود کم بعد یواش یواش زیاد میشه و تا 90 تا 120 متغیره
گاهی هم میره 180 190 بیشتر 150 بعد بر میگرده تو بازه 90 تا 120
بیشتر 115 هست
این برای دانلود با یک لینک هست
وقتی فایل دوم رو استارت میزنم سرعت به آخر میرسه و تا 225 میره
خب حالا بنظرتون این برای چی هست ؟ کسی نظری نداره ؟
---------- Post added at 03:29 AM ---------- Previous post was at 03:26 AM ----------
البته لینک دانلود همون لینک دانلود دیشب بود اما یه نرم افزار دیگه بود ( سرور همون سرور دیشب ) شاید این افت سرعت توی 1 لینک برای سرور باشه
دوستان یه سرور خوب معرفی کنید من فایلشو دانلود کنم فردا شب نتیجه رو فردا شب اعلام کنم
نکته : حتی یک سایت باز کردم حجمش 1 مگ بود سرعت لود صفحه مثل بازه 90 تا 120 بود که در اصلش باید 190 باشه
امشب سرعت من افزايش پيدا كرده.نقل قول:
تا ديشب ميانگين 25 بود.
الان تا 100 هم ميره ولي ميانگين 40 شده.
با چه نرم افزاري دان ميكني به جز idm؟
سلام به دوستان من یک سوال داشتم من الان حدود 1سال هست از پارس دارم استفاده میکنم 512 دارم سرعت دانلودم روی 100 هست تقریبا زنگ زدم گفتم دان استریم رو گذاشتن رو 2مگ اما سرعتم تغییری نکرده ازشون پرسیدم گفتن خطط نمیکشه من نفهمیدم چون یکی از دوستام 3 کوچه پایینتر با 256 داره با 230 دانلود میکنه یعنی باید بدم سیم مسی خطو عوض کنن یا یه چیز دیگه:11::40:
سرعت 10
پارس آنلاین خاندانتو
آی لاو یو پی ام سی
من چند روز پیش به پارس آنلاین ایمیل زدم و از سرعت پایین گله کردم.ساعت 1 شب بهم زنگ زدن و اون موقع سرعتم 40 بود.مسئول پشتیبانی ازم خواست مقدار MTU رو از 1300 به 1380 تغییر بدم و بعد خودش مودممو ریست کرد.بعد از این تغییر سرعتم به بالای 60 رسید یعنی همون 512 کیلوبیتی که دارم واقعی شد.بعد هم خودم MTU رو روی 1492 گذاشتم و سرعتم تا 100 هم میرسید. اما اوج فاجعه وقتی بود که ساعات رایگان تموم شد یا بهتر بگم ساعت 6 شد.بعد ازساعت 6 هر وقت میخواستم چیزی دانلود کنم سرعتم برای 3 ثانیه به 230 میرسید و دوباره صفر میشد و عملا نمیشد هیچی دانلود کرد.
اما نکته جالبی که وجود داشت حرفی بود که پشتیبانی پارس آنلاین بهم گفت.وقتی MTU رو روی 1380 گذاشتم گفت ((حالا یه چند لحظه صبر کنین تا پروفایل شما رو عوض کنم.)) بعدش مودمم ریست شد و وقتی دوباره وصل شد سرعتم بهتر شده بود (البته نه اونقدر که من میخواستم اما از 40 به 60 رسید).نکته جالبتر اینکه وقتی ایشون پروفایلمو عوض کرد SNR Margin برای من از 47 به 33 رسید در حالی که همه میدونن SNR نویز خط رو نشون میده و بیشتر به مخابرات و یا سیمکشی داخلی ربط داره.
من ازش پرسیدم سرعتم توی روز تغییری نمیکنه و ایشون هم گفتن حتی ممکنه از 220 هم بالاتر بره و پروفایلم رو ارتقا دادن.(نمیدونم منظورش از این جمله چی بود).
حالا دو روز از این ماجرا میگذره و سرعت شبانه من کماکان همون 40 کیلوبایته و روزانه هم همون 220 کیلوبایت.
الان دیگه مطمئن شدم که ریش و قیچی همه جوره دست خودشونه و میتونن سرعت رو برا هر کسی که میخوان بالاتر ببرن.
اینطور که من فهمیدم هر کاربر پارس آنلاین یه خط 2 مگابیتی رو با 7 نفر دیگه شریکه.یعنی هر 8 نفر دو مگابیت.حالا اگه شانس باهاتون یار باشه یا تو پارس آنلاین آشنا داشته باشین خط شما رو با افرادی که دانلود شبانه کمی دارند یا اصلا دانلود شبانه ندارند (مثل شرکتای کوچیک یا مغازه دارا) به اشتراک میذارن و اینجوریه که سرعتتون میتونه بالاتر بره.متاسفانه من که تو این مورد خاص نه شانس دارم و نه پارتی.:13:
JUST Internet Download Manager :40::27:نقل قول:
میانگین سرعت من 100 بود
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
دوستان کسی راجب این قضیه نمیدونه
چون دیشب بهم اثبات شد :
توی دانلود یک فایل سرعت 90 تا 130 متغیره اما گاهی 180 بیشتر هم 150 میره
اما وقتی فایل دوم رو استارت میزنم پهنای باند به 225 میره ولی سرعت فایل همونه یعنی همون 90 تا 120 و دیگری هم 90 تا 120
نمیدونم چیکار کنم
بنظر دوستان زنگ بزنم به شرکت ؟
به لینکی که داره دانلود میشه هم بستگی داره . زنگ بزنی می گن همین 90 هم خیلی بیشتر از استاندارده و و طلب کار هم میشن :27::31:نقل قول:
سلام بر دوستان عزیز کسی از سرویس خدمات TRA خبرداره که پارس گذاشته و شر بین 10 نفر ممنون مشم اگر کسی درمورد کیفیت سروس اطلاعاتی داره بگد باسپاس
نقل قول:
راجب پروفایل بله درست گفتید میتونن خیلی کارا بکنن
راجب سیگنال نه اشتباه گفتید
سیگنال دست اونا هست و سیگنال 512 با 256 فرق میکنی فکر کنم هرچی کمتر باشه بهتره
به هر حال - اگه بلدی یا میتونی یه کاریکن بگو سیگنالتو کمتر کنن تا سرعتت بیشتر بشه
البته اینو نمیدونم تو شب تاثیر داره یا نه
راجب اینکه 7 نفر دیگه پر مصرف باشن و یا کم مصرف و ما با چه کسایی می افتیم خبری ندارم اگه اینطور باشه باید بهشون بگم که منو با 7 نفر کم مصرف بذارن :31:
کسی نیس راهنمایی کنه:13:نقل قول:
SNR Margin اگه بالای 20 دسیبل باشه عالیه(هرچی بیشتر بهتر) و Line Attenuation اگه زیر 20 دسیبل باشه عالیه (هرچی کمتر بهتر).البته اگه منظورتون از سیگنال همین باشه چون من تو پست قبلیم در مورد اس ان آر اشتباه کرده بودم..نقل قول:
در مورد این موضوع هم که به هر 8 نفر یه خط دو مگابیتی اختصاص میدن باید بیشتر پرس و جو کنم ولی تا جایی که میدونم برای طرحهای محدود همینجوریه و بهش میگن قابلیت BRUST.
حالا اگه کسی تو پارس آنلاین آشنا داره یه جوری سفارش مارو هم بکنه شیرینیش هم محفوظه.:31::31::31:
SNR Margin
•7dB-10dB. = Fair but does not leave much room for variances in conditions.
•11dB-20dB. = Good with little or no disconnection problems
•20dB-28dB. = Excellent
•29dB. or above = Outstanding
Line Attenuation
•20bB. and below = Outstanding
•20dB-30dB. = Excellent
•30dB-40dB. = Very Good
•40dB-50dB. = Good
•50dB-60dB. = Poor and may experience connectivity issues
•60dB. and above = Bad and will experience connectivity issues
بله در مورد مدارکی که اول ازتون میخوان خیلی حساسن و بیش از حد گیر میدن.دلیلش هم اینه که همه مدارک رو باید به مخابرات تحویل بدن و لازمه که به دلایل امنیتی مالک خط رو بشناسن تا یه وقت از خط کسی سو استفاده نشه.نقل قول:
در مورد فرم دایری هم اینو میدونم که فرم رو باید از مخابرات تهیه کنین و خود مخابرات هم باید این فرم رو امضا و مهر کنه.البته فرم دایری رو به شرطی قبول میکنن که مالک خط و موجر یکی باشه که شامل شما نمیشه. چون مالک خط و اجاره دهنده (موجر) برای شما یکی نیست فکر میکنم شما باید (وکالتنامه رسمی از مالک خط تلفن) داشته باشین.البته شما برای اینکه خیلی اذیت نشین و بیخودی اینور و اونور نرین قبل از هر کاری به 82205 زنگ بزنین (بخش فروش پارس آنلاین) و شرایط خودتونو براشون توضیح بدین تا راهنماییتون کنن چون به نظر من کسی که به شما گفته فرم دایری تهیه کنین اشتباه گفته چون شرط اصلی برای فرم دایری اینه که مالک خط و موجر یکی باشن که شامل شما نمیشه.
SNR Margin 20.8 db
Attenuation 7.2 db
برای DownStream
خبری شد بگو
برای من همیشه همین عدد بود حالا گاهی دوتا کمتر دو تا بیشتر
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
من هنوز اون MTU رو تو پنل مودمم پیدا نکردم
مربوط به کدوم بخش میشه ؟
تو تنظیمات مودم و تو بخش Interface Setup پایین صفحه یه بخشی هست به نام TCP MTU Option که برا من بصورت پیشفرض روی صفر قرار داره.وقتی رو صفر باشه با وصل شدن به پارس آنلاین سیستم پارس آنلاین اون رو اتوماتیک روی 1300 قرار میده البته برا هر منطقه ممکنه فرق کنه.نقل قول: