سلام
دوستان وقتی از طبقه پایین خونمون کسی تلفن برمیداره لینک مودم میپره! مشکل چیه؟
Printable View
سلام
دوستان وقتی از طبقه پایین خونمون کسی تلفن برمیداره لینک مودم میپره! مشکل چیه؟
شما از اسپلیتر استفاده می کنین؟ اگه اسپلیتر نداشته باشین یا درست نصب نکرده باشین همچین مشکلاتی میتونه به وجود بیاد(اگه داشته باشین ولی درست نصب نشده باشه با اینکه اصلا نداشته باشین یکیه!)نقل قول:
اشتباه نکنم تو بیشتر شرکت ها vpi رو باید 0 و vci رو 35 قرار بدین(مثلا من که نوین نت دارم ایجوریه)نقل قول:
از اسپلیتر استفاده میکنم اما طبقه بالا از تلفن استفاده نمیشه و فقط یه خروجی MODEM از اسپلیتر به مودم هست.
ببینید روش استفاده از اسپلیتر به این صورته که شما باید پشت هر وسیله ای(مثل گوشی تلفن و ...-------- به جز مودم) که میخواین وصل کنین به خط تلفن باید یه اسپلیتر بذارین و تقریبا همه مودم های موجود نیازی ندارن که پشتشون اسپلیتر باشه(من خودم تا به حال مودمی رو ندیدم که نیاز باشه با اسپلیتر به خط وصل بشه.) دقت کنین رو هر اسپلیتر جای 3 تا سوکت هست که به یکیش خط تلفن رو وصل کنین(جلوش نوشته Line) یکیشو باید به گوشی تلفن وصل کنین(نوشته phone) و سومی که نوشته DSL یا MODEM رو اگه مودم نزدیک تلفنه و سیمش میرسه به مودم وصل کنین(واسه شما که نمیرسه-طبقه بالا) که البته اجباری نیست مودمو حتما به این وصل کنین----میتونین مودمو مستقیم به خط وصل کنین.*****اگه گوشی تلفن رو به سوکت DSL یا MODEM وصل کنین(اشتباهی) عملا اسپلیتر براتون هیچ فایده ای نداره انگار اصلا وجود نداره)نقل قول:
اون جوری که از حرفاتون فهمیدم شما یه دونه اسپلیتر گذاشتین پشت مودم و گوشی تلفن رو مستقیم(بدون استفاده از اسپلیتر) وصل کردین به خط تلفن که این کار کاملا غلطه و علت چشمک زن شدن چراغ هم دقیقا همینه اگه یکم بیشتر اطلاعات داشته باشین میبینین که snr به شدت پایینه و موقع زنگ خوردن تلفن snr اونقدر میاد پایین که ارتباط قطع میشه. موفق باشید-سوالی بود در خدمتم
به اینم یه نگاهی بندازین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره اشکال کار من این بود که مودم رو به اسپلیتر وصل میکردم در صورتی که باید وسیله ای جز مودم مثل تلفن طبقه پایین خونه رو به اسپلیتر وصل میکردم. با این جابه جایی اسپلیتر فوق العاده SNR وضعیتش خوب شده (33) همچنین Attenuation (20.0).
ممنون :n01:
سلام دوستان لطفا راهنمائی کنید که مقادیر Data Rate با توجه به اینکه سرویس 512 از مخابرات دارم مناسب هستن یا نه؟ و اینکه برای حلش باید به پشتیبانی زنگ بزنم و افتابه رو بگیرم روشون یا واسه همه همینه یا اینکه اصلن دیتا ریت ربطی به سرعت اینترنت داره یا نه؟ احساس میکنم خیلی پائینه و در عمل هم همینطور هست طوری که سرعت دانلودم به زور به 25 میرسه! قبلا 256 داشتم خیلی وضعیت بهتر از این بود ولی یادم نیست مقادیر دیتا ریت اون سرویس چقدر بود.
نه دوست عزیز. مقادیر برای مرکز مخابراتی منطقه ما همونی هست که نوشتم. مشکل هم همونطور که گفتم بعد 2 روز اتومات حل شد.نقل قول:
سلام دوستان
اینترنت من adsl شاتل هست نمی دونم چه برنامهای رو نصب کردم که اینترنت من از طریق کابل شبکه وصل می شد دیگه وصل نمیشه بلکه از طریق کابل usb وصل میشه مشکل از کجاست ؟این مشکل در موقع حذف بعضی از برنامه ها پیش اومده .
اول چک کنید کارت شبکه enable باشه و بعد تنظیمات dns و ای پی را چک کنید دیفالت باشهنقل قول:
محتوای مخفی: عکس ها
سلام
یه مشکلی هست. نمیدونم از اینوره یا اونور! دی
وقتی داری نت گردی میکنی نت قطع میشه و وصل نمیشه شاید یکم دیر وصل بشه ولی من یه کاری میکنم که اون زدن تلفن به دو شاخه تلفن هست که بوق میزنه بعد ور میدارم سیم مودم رو وصل میکنم به دو شاخه بعد چد ثانیه به نت وصل میشه!!
جریان چی میتونه باشه؟! در ضمن سریع به سریع هم قطع میشه.
فکر کنم اینم عجیبه که فکر کنم هیلتر شکن رو اون موقع که وصل شد باز بزارم دیر قطع میشه!!! :n02::n09:
مودم هم tp-link
سلامنقل قول:
من که درست متوجه نشدم چی گفتی
نویز خط را چک کن
اسپلیتر قبل از مودم و تمام تلفنهای روی خط بگذار
سلام
آیا شما مودم TD-W8968 مدل TP-LINK دارید ؟
من تو تنظیم کردن مودم مشکل دارم آیا شما میتونید کمک کنید؟
متشکرم
روندشون تقریبا یکی هستنقل قول:
سلام
میشه کمک کنید لطفا
من یه مودم گرفتمTPLink_W8901g/
چند تا مشکل باهاش دارم
ماول اینکه :
با کابل کانکت می شه اما وایر لسش جوااب نمیده .کانفیگش انجام دادم .مودم رو می شناسه اما کانکت نمی شه
دوم اینکه انگاری سیستمم باpppoeاصن کانکت نمیشه
باید چیکار کنم جواب درستی ام بهم نمیدن:n13:
سیستمم asusونتمم از مخابرات .
برای وایرلس باید مودم روی حالت PPPOE کانفیگ باشه تا جواب بدهنقل قول:
از طریق اموزش زیر مودمتون را کانفیگ کنید در حالتPPPOE
اگر هم مشکلتون برطرف نشد بهتره به پشتیبانی مخابرات تماس بگیرید یا تو تاپیک adsl مخابرات هم میتونید مطرح کنید
سلام
مودم من زایکسل هست و بدون کانکشن به نت وصل میشم اگه برم رمزم رو عوض کنم باید تو تنظیمات مودم هم برم و رمز رو عوض کنم؟
اره باید عوض کنید رمز عبور تو مودم ذخیره میشه در حالتPPPOEنقل قول:
خوب میشه بگی از کدوم یک از گزینه ی های سمت راست رو انتخاب کنم تا رمز رو برم عوض کنم؟بعد برم رمز رو از تو سایت سرویس دهندم عوض کنم اینترنت قطع میشه یا باید خاموش بشه ؟؟مودم تا دیگه وصل نشه بعد یه سوال دیگه وقتی برم تو تنظیمات مودم رمز جدید رو وارد کنم دوباره خودش وصل میشه دیگه؟
اول برو تو سایت سرویس دهنده رمز را عوض کننقل قول:
بعد تنظیمات مودم
Network>>WAN
قسمتNAT هم Active Network Address Translation(NAT) باید تیک خورده باشه
قسمتWireless LAN هم بروWPA2-PSK بگذار و رمز برای وایرلس بگذار
اره اگه نشد خاموش روشن کن مودم را
اگه هم مشکلی داشتی میتونی زنگ بزنی به پشتیبانی سرویس دهنده وظیفشون هست راهنمایی کنن
سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم کانفینگ مودم Asus-dsl-n12u یا امثال این مدل به چه نحوی هست.الان حدود 2 ساعت هست که دارم باهاش ور میرم و ظاهرا همه چی درسته ولی چراغ اینترنت خاموشه و در صفحه تنظیمات مودم هم پیغام "No Response From the Remote Server" میده.اگه اموزش کاملی برای کانفینگش هست هم ممنون میشم ادرسش رو بفرمایید.
با سپاس
سلام، من الان یه مشکلی پیدا کردم و اینه که چراغ لینک خاموشه. برای چند ثانیه روشن میشه ولی بعدش خاموش میشه.
البته چراغش روشن بود ولی وقتی مودم رو ریست کردم، خاموش شد.
تنظیمان و اینا هم درسته.
مودم هم broadkam هست.
نویز خطت راچک کن / با پشتیبانی سرویس دهنده تماس بگیریدنقل قول:
سلام
این کانکشن من که از طریق کارت شبکه وصل هست و به نام realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC است رو وقتی enable می
زنم یک علامت ضربدر قرمز روش میاد و به اینترنت وصل نمیشم .
ببینید نت ما وقتی قطع وصل میشه وصل شدنش سخت میشه نمیدونم از چیه ولی وقتی سریع یه تلفن میارم وصل میکنم ( اسپلیتر و تلفن وصل نیست یکسره خود سیم مودم وصله به خط) و گوشی رو برمیدارم بوق آزاد میزنه یعنی از قبل هم میزنه خراب که نیست خط ، بعدش مودم وصل میشه. الان گوشی رو ورنداشتم همینجوری سیم تلفن رو زدم به خط تلفن بعد سیمشو کشیدم مال مودم رو زدم به خط سریع وصل شد.نقل قول:
در کل نمیدونم از چی هست :n13:
من یه مشکل عجیب برام به وجود اومده:n03:
دیروز چند ساعتی اینترنت قطع بود منم چند بار مودمو ریست کردم...بعد از اون موقع که اینترنت وصل شد چراغ اینترنت مودم من هنوز خاموش مونده! مشکل هم از مخابرات نیست و منم وقتی با کابل وصل میشم و کانکشن broadband میسازم میتونم به اینترنت وصل بشم اما بازم چراغ اینترنت خاموشه و با وایرلس هم که وصل میشم no internet acces هست !:n03:
پشتیبانی هم که گفت دوباره مودمو تنظیم کنم از طریق quick start اینکارو کردم اما چیزی درست نشد...
یعنی در حالت bridge مشکلی نیست و با کابل میتونم از اینترنت استفاده کنم...اما در حالت pppoe که با وایرلس وصل میشم به مودم no intermet acces هست و چراغ اینترنت مودم هم که کلا خاموشه...
یعنی مودم خراب شده؟
این ارور 651 راه حل نداره؟
هرچی به isp هم زنگ میزنم،یه چیزایی میگه که مخ آدم سوت میکشه. طرف میگه 10دقیقه مودم رو خاموش کن بعد روشن کن!
چراغ های مودم و همه چیز درسته ولی این ارور رو میده.
مودم رو هم ریست کردم ولی درست نشد. توی 192.168.1.1 هم میرم. اونجا کانکشن bridge هست. و توی کامپیوتر هم من کانکشن pppoe میسازم.بنظر خودم مشکل از همین بریج و pppoe باشه.
دوستان من یه سوالی توی تاپیک شبکه پرسیدم که به اینجا راهنمایی شدم.
پست اول این تاپیک رو هم مطالعه کردم. تنظیمات فعلی روی پیسی من اینهاست:نقل قول:
من یه مودم وایرلس tp-link tl-wa701nd خریدم که isp برام به pc وصلش کرد.
از وایرلس هم هیچی نمیدونم. میخواستم بدونم برای استفاده روی لپتاپ و گوشی باید چه کارهایی انجام بدم؟
سیستم پیسی ویندوز ایکسپی و لپتاپ ویندوز سون هستش.
کانکشنی هم که توی پیسی دارم PPPOE هستش. ایراد کارم کجاست که نمیتونم روی لپتاپ از وایرلس استفاده کنم؟
ممنون میشم ساده راهنماییم کنین.
خب فکر کنم موفق شدم بالاخره. فقط اینکه چرا اون علامت تعجبه توی مثلث زرد رو میبینم؟
نقل قول:
ار کجا باید بفهمم خطم نویز داره یا نه؟
سلام دوستان
من تصمیم گرفتم یه مودم روتر linksys وایرلس بگیرم. خیلی هم درگیر قیمت نیستم.
ولی حقیقتش بین این مدل های WAG-160N , WAG-320N و X2000 ، X3000 سرگردان شدم . نمیدونم فرقشون چیه و کدوم به درد بخور تره ؟ اگه ممکنه راهنماییم کنید. میخوام بدونم میشه راحت زوی کدوم مدل .vp نصب کرد و به راحتی دستگاههایی مثل ----- و تلویزیون رو ساپورت میکنن .
همچنین اگه ممکنه بهم بفرمایید با این هزینه 300 یا 400 تومانی گزینه یا گزینه های بسیار بهتری دارم یا اینها گزینه های خوبی هستند ؟
ممنونم.
کسی نمیدونه؟
SNR Margin رو در قسمت ADSL statistics مودم نگاه کنید، هر چی بیشتر باشه نویز خط کمتره. پست شماره 36 لینک زیر رو ببینید:نقل قول:
هیچکی نبود ؟
سلام من یه مودم زایکسل دارم میخوام بدونم از کجای تنظیمات مودم میتونم با کانشکن وصل شم یعنی گزینه وصل شد با نت رو انتخاب کنم؟
سلام دوستان من یه مودم maxnet530i دارم تنظیمات اولش طوری بود که تا توی ویندوز کانکشن بسازی و کانکت بشی.
بردم دادم کانفینگ کردن تا اتوماتیک کانکت بشه اما وقتی اوردم خونه دیدم هیچ پیجی رو باز نمکنه بردم دادم بازم کانفینگش کردن .
یاز هیچ پیجی رو باز نمیکرد.زنگ زدم پشتیبانی یکم بالا و پایین کرد درست شد. اما دیشب حدودهای ساعت 3 تاصبح قطع شده بود .وقتی این طوری قطع میشه حتما باید به صورت دستی روش کلید کنم تا درست بشه.یعنی باید انیبل و دزیبل کنم.
ظهر هم هم همین طور قطع شده بود.زنگ زدم پشتیبانب درست شد.ایراد از کجاست دیونه شدم.کمک کنید.
عکساش نمایش داده نمیشن.نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان من یه مودم وایرلس edup dl-520g دارم یوزر و پسش رو برای کانفیگ نمیدونم دفترچشم گم کردم کلی هم گشتم کسی میتونه راهنمایی کنه؟