[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود از چه سایتی؟
Printable View
دانلود از چه سایتی؟
های وب تاپیک داره، به نام : "شرکت داده گستر عصر نوین / ADSL Novinnet"نقل قول:
متاسفانه یا خوشبختانه تجربه نشون داده که معمولا شرکت های تازه تاسیس که خیلی شلوغ نشده و دنبال جذب مشتری هستن، بهتر ن. البته این شرکت داده گستر عصر نوین قبلا بوده ولی مارک Hi Web جدید هست.
آسیاتک محدود و حجمی و نامحدود های برنزی زیاد اوضاعشون رو به راه نیست در حال حاضر.
پس نقش این گزینه ی تغییر سرویس چیه تو کنترل پنل؟نقل قول:
اتفاقاً شرکت های تازه کار همیشه کارشون بهتره، بعداً روش های ... یاد میگیرن. گر چه های وب تازه کار نیست و فقط با اسم جدید اومده.نقل قول:
کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]های وب دارن.
کی گفته نمیشه تغییر داد ؟ شما هر دوره میتونی هر سرعتی و سرویسی که دوس داری رو انتخاب کنی و اعمال هم میشه نیازی به حضوری رفتن نیست !
دوستان من به 2 مگ نقره ای ارتقاء سرویس دادم (از 1 مگ برنزی)، بابت 12 روز 23787 تومان گرفت ولی خبری از هدیه سرعت بالا (22 گیگ) نیست چون سرعت بین 60 تا 130 نوسان داره. واقعاً متأسفم.
توصیه میکنم 2 مگ نامحدود نگیرید، پول دور ریختنه.
البته هر سرعت و سرویسی نیست، فقط میشه ارتقاء داد. مثلاً من الان فقط میتونم ارتقاء بدم به 2 مگ (کیمیا) طلایی.نقل قول:
دوستان من الان ۵۱۲ برنزی دارم ، خیلی داغون ه خسته دم دیگه ، به نظر شما چی بگیرم از همین اسیاتک ، هزینش در همین حد ۵۱۲ برنزی باشه.
والا آسیاتک اصلا پیشنهاد نمیشه فرقی هم بین سرویس ها نیست من 2 مگ دارم اکثرا مثل 1 مگ هست و بعضی اوقات 512نقل قول:
با قیمت سرویس 512 چیزی پیشنهاد نمیکنم. میتونید یه کم افزایش بدید مبلغ رو و 512 حجمی 10 گیگ بگیرید و دانلود رو فقط شبا انجام بدید. در کل اگر اینترنت رو برای دانلود میخواید با این قیمت سرویس فعلی تون از بقیه مناسب تره.نقل قول:
سلام دوستان
این کنترل پنل کجا بود که ما نمی دونستیم ؟؟:n02:
اول تشریف میبرید پنل مشتریان آسیاتک: crm.asiatech.irنقل قول:
خدمات اینترنت>اینترنت پرسرعت ADSL>انتخاب سرویستون (کلیک روی سرویس فعلیتون)>تغییر سرویس
سرعت محدود ۵۱۲ چه طور هست روزا و شبا؟نقل قول:
ما که حضوری ثبت نام کرده بودیم , شماره مشتری از کجا بیاریم ؟؟:n02:نقل قول:
نه دوست عزیز اینجوری نیست ! من خودم دو مگ محدود داشتم ، 256 نامحدود گرفتم بعد 1 مگ نامحدود ! شما هر سرویسی بخوای هر دوره میتونی انتخاب کنینقل قول:
البته هر سرعت و سرویسی نیست، فقط میشه ارتقاء داد. مثلاً من الان فقط میتونم ارتقاء بدم به 2 مگ (کیمیا) طلایی.
بعد از ثبت نام باید شماره مشتری بهتون داده میشد از طریق SMS. (بعد از وارد شدن با شماره مشتری میتونید یه نام کاربری انتخاب کنید و از اون به بعد به جای شماره مشتری با اون نام کاربری وارد بشید.)نقل قول:
تماس بگیرید با پشتیبانی شماره تلفنتون رو بدید احتمالاً شماره مشتری و رمز بهتون میدن.
بله هر دوره، نه در طول دوره! اگر منظورتون تمدید سرویس هست بله میشه هر سرویسی؛ ولی من تغییر سرویس ضمن دوره رو گفتم یعنی مثلاً 15 روز از سرویس مونده باشه ولی من از امروز تا پایان دوره (یعنی همون 15 روز دیگه) یه سرویس دیگه انتخاب کنم.نقل قول:
یعنی هیچکس اینجا از سرویس گوگل تاک استفاده نمیکنه؟؟نقل قول:
ظاهرا همه سوالشون درباره قیمت و سرعت سرویسهاست!!!
من خودم سرعتم خوبه ولی نمیتونم از گوگل ویس و گوگل تاک استفاده کنم.لطفا این سوال منم جواب بدید.
ورژن 1.0.0.104 وصل نمیشه (Blocked) ولی ورژن 1.0.0.105 وصل میشه و مشکلی نداره، از همین ورژن استفاده کنید احتمالاً بتونید وصل شید.نقل قول:
دوست عزیز شما از google voice هم استفاده میکنید؟من با قسمت چت تصویری google voice که از داخل خود مرورگر هست مشکل دارم ولی چت صوتی (تماس تلفنی) امکان پذیره.انگار isp من میتونه پکتهای تصویری رو تشخیص بده و بلاک کنه چون من اصلا نمیتونم به صورت تصوریری ارتباط برقرار کنم.وقتی شروع به اینوایت کردن میکنم (از داخل خود اینترنت اکسپلورر) بلافاصله ارتباط با جیمیل قطع میشه.من شنیدم این مشکل در بعضی isp ها وجود نداره.نقل قول:
نظری ندارید؟
پلاگینی که روی Google Talk نصب میشه کار میکنه.نقل قول:
512 نامحدود برنزی
دوستان کسی لایسنس رایگان بیت دیفندر گرفته از آسیاتک؟
من درخواست دادم ولی ایمیل اومده برام که هیچ جاییش کد لایسنس نوشته نشده! فقط یه جای ایمیل نوشته مجوز شما 0 !
منم همینو نوشته! یه حرف مفتی زده جدی نگیر!
اونایی که میگفتین پینگ خوب شده!
چند روز اول 130 چند روز پیش 270 و امشبم دوباره 380!
نقل قول:
منم با google talk مشکلی ندارم ولی فقط از تماس صوتی استفاده کردم... اینم بگم که رو آندروید نه ویندوز
منم روی اندروید هم مشکلی ندارم.نقل قول:
لایسنس نداره بلکه به هر نفر یک لینک دانلود دادن که باید از اون نرم افزار رو بگیری و نصب کنی که لایسنس هم روش هست. ولی در کل من خوشم نیومد و روز دوم Uninstall ش کردم رفت ! ، ضمن اینکه بدون اخطار فایل ها رو در اسکن پاک میکنه که خیلی بد هست.نقل قول:
یعنی لینک هر کس اختتصاصی هست؟نقل قول:
من خودم Bitdefender Total Security 2013 دارم و خیلی هم راضیم. این رو برای داداشم میخوام. امتحان میکنم پس.
در مورد پاک کردن هم میتونید گزینه Recover رو بزنید و بعد به Exclude List اضافه کنید.
فقط پینگ برای من بهتر شده.حدود 160
سرعت همون 45-50:n03:
گزینه و این چیزها نداره این ! ، نسخه ای که آسیاتک میده نسخه Endpoint هست و به صورت انلاین کار میکنه و تحلیل هاش هم به صورت Real Time هست و با دیتابیس مرکزی خود BitDefender چک میکنه. آپشن های خاصی هم نداره.نقل قول:
این آسیاتر لعنتی دوباره از دیشب سرعت 2 مگ رو روی 1 مگ بست:n24:
ولی این دفعه اگه بخواد ادامه بده جدا میرم یه شرکت دیگه:n25:
فکر کنم از اول هم روی 1 مگ بود فقط این یکی دو هفته اخیر شبه ها سرعت اون دو سه تا سایت ایرانی میرفت بالا که اونم انگار قطع کردن.نقل قول:
نه واسه من سرعت سرورهای خارج هم روی 2 مگ بود:n02:نقل قول:
ای بابا ما به همون دانلودها و میهن دانلود و ... راضی بودیم ولی اینکه کلا میارن روی 2 مگ یعنی خداحافظ آسیاتر:n18:
فقط تخلیه علاج آدم شدن این شرکته:n24:
الان بچه ها 1 مگ 4 تومنی مخابرات دارند شبا با 100 تا دانلود میکنن اونوقت ما ماهی 40 تومن بدیم برای سرعت 110:n23::n23:
الان یه هفته دیگه مونده اگه درست نشه یه راست های وب یا 2 مگ طلایی مخابرات:n09:
دوستان سایت آسیاتک برای شما هم باز نمیشه؟
یه مفدار ضایست برای یه ISP و هاست که سایت خودش باز نشه!
جالبه تو تاپیکایی شرکتای خصوصی یه جور اسطوره از مخابرات وجود داره، به عنوان مشنری 3 ساله مخابرات میگم (نامحدود)، مضخرفترین سرویس رو مخابرات داره. حتی 2 مگ هم که داشته باشی، سرعت دانلودت (با 1 کانکشن) زیر 10 کیلوبایته، اونم هم میره تا صفر و برمیگرده. پینگ بالاست، پکت لاس بالاست...نقل قول:
الان بچه ها 1 مگ 4 تومنی مخابرات دارند شبا با 100 تا دانلود میکنن اونوقت ما ماهی 40 تومن بدیم برای سرعت 110:n23::n23:
الان یه هفته دیگه مونده اگه درست نشه یه راست های وب یا 2 مگ طلایی مخابرات:n09:
تا 13-14 ماه پیش خوب بود، بعد ترکید.
سایتش با مخابرات خوزستان باز میشهنقل قول:
مخابرات هم به نظر من استان به استان فرق داره
دوستان این سرویس سرعت روز و شبش چه طور ه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت چالاک 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان)
دوستان برای شما هم از ساعت 12 داغون شده؟
2مگ محدود
برای من هم به همین صورته جالب اینجاست از سرور های ایرانی هم همینطوریه
دارن دوباره خراب کاری می کنن فکر کنم.
بدون شک آسیاتر خوب شده!!!
قابل توجه اونایی که طرف داری میکردن!
ملاک یک روز که نیست!
پینگ بازی سرور ایرانی 700!
دوستان جای speed test از لینک دانلود تست بزارید! آدرس این فروم رو تو شکایات آسیاتر بنویسید
سلام
حدود 3 روز هست که پینگ بین 130 تا 180 ثابت مونده
اصلا تعجبیه :n19::n02:
آسیاتک و پینگ کم؟؟؟!!!! :n04:
یک نفر راضی n نفر ناراضی
شعار و سیاست کثیف آسیاتک.