کسی نیست جواب ما بده
یه باند تا سقف حداکثر ۲۵۰ ۳۰۰ برا ۲۰۶ بدون امپیلی
پخش هم فک کنید یه پایونیر یا کنود روش باشه
کسی نیست جواب ما بده
یه باند تا سقف حداکثر ۲۵۰ ۳۰۰ برا ۲۰۶ بدون امپیلی
پخش هم فک کنید یه پایونیر یا کنود روش باشه
سلامنقل قول:
باید بیشتر تو تعمیر گاه ها بگردید
کلا مغازه دار ها اینطورین برای قیمت(البته بلا نسبت عده ی کمیشون که انصاف دارن):
اگه کفی داشته باشی میگه اصلش پنله و بت گرون میده
اگه پنل داشته باشی میگه اصلش کفیه و بازم بت گرون میده ......
تا 180 تومن infinity 1260 و kenwood3013
البته هزینه باکس هم هست که با توجه به خواسته شما باید باکس سیلد با حجم کم باشه .......
سلام یه جفت dls1073 کارتونو راه میندازه یا اگه گیر بیاد co609نقل قول:
حدود 450 و امپلی هم میخواد البته که اونم از 250 به بالا میتونید انتخاب کنید
بیخیال 6975 و 718 و .....
بشید .
تبدیل 2 به 1 جنس حوب چه مارک هایی هستن ؟ ( غیر از گلیدن چون تو شهرمون گیر نمیاد ) واسه بریج بستن لازم دارم
الان یه جفت گرند زیرو دارم فک کنم هردوتاش مشکل داره :n13:
آقا کسی مارو راهنمایی نمیکنه؟
آقا کسی مارو راهنمایی نمیکنه؟نقل قول:
سلام
دوستان ۱ عدد باند MTX T6C693 خریداری شد، حالا به نظرتون آمپ 3602 Pioneer ردیفه؟ قشنگ پرش میکنه؟
البته صدا خیلی بلند نمیخواما، انتظارم اینه که باند تو صدای بالا هم کیفیتشو از دست نده...
اگر بخوام بریج ببندم به چه لوازم اضافه ای نیاز دارم؟ به نصاب بگم بریج ببند خودش میفهمه دیگه؟؟؟
سلامنقل قول:
کواک خوبیه
کلا هرتز دمش گرمه:n02:
امپلی رو میتونید از 300 به بالا خرج کنید
چقدر بودجه مد نظرتونه؟
pioneer 5602 گزینه خوبیه و کاملا درایوش میکنه.
سلامنقل قول:
من یه فروشگاه میشناسم که فابریکیشو با امکانات فول 850 میده
خواستید بگید مشخصاتشو پ.خ کنم
چرا بیخیال 6975 و 718 بشه؟ این دوتا ماشالله بین ملت خیلی طرفدار دارند اما من واقعا نمیدونم چه معایب و مزایایی دارند نسبت به 1073 یا co609نقل قول:
در مورد اسپیکر های کدانس هم توی اصفهان ماشالله طرفدار داره اما من توی انجمن چیزی در موردش پیدا نکردم.میشه توضیح بدید؟
ممنون از راهنمایی تون . بودجه تاهمون 300 یاکمتر.نقل قول:
5602 دوتاrms150میده درصورتی که hcx690 rms130 هست مشکلی پیش نمیاد؟واینکه قیمت 5602 الان چنده؟اگه آمپیلی های دیگه ای که بشه با این کواک نصب کردوقیمتش بیشتراز300نباشه بهم معرفی کنید ممنونتون میشم.
سلامنقل قول:
6975 سری های جدیدش که تعریفی نداره
718 صدای تیوترش جیغه و تو ولوم زیاد فقط هور هور میکنه!
شاید برای بار اول خوب باشه ولی تا صدای چند تا کواک خوب دیگه رو بشنوید خودتون متوجه حرفم میشید
کدنس رو اطلاعی ندارم ازش ولی چند تا از دوستان که اینجا داشتن راضی بودن.
شما اگه میتونید برید صدای 718 رو گوش کنید با 1073 ببینید چند چند میشید:n02:
big-bang (اقا مهدی)کواک 1073 داره اصفهان هم هست.......
co609 هم از نظر کیفیت تو شرایط یکسان بهتر از 1073 عمل میکنه.
سلامنقل قول:
5602 حدودا 300 حالا 50 تومنی بالا پایین داره
قیمت دقیق ندارم
20 وات بیشترش مشکلی نداره....
این 150 وات با برق 14.4 تست شده....
من با کابل 0 گیج13.8 ولت گرفتم که این عدد با کابل های نازک تر پایین تر هم میاد
مشکلی نیست.
خودم co609 خریدم اما هنوز نصبش نکردم ولی یه سری دوستان بهم 1073 رو پیشنهاد داده بودند یه سری هم باند های کنوود و پایونیر و کلاریوننقل قول:
نظرتون در مورد باند های کنوود و پایونر (کلا) چیه؟اخه ماشالله ایرانی جماعت عاشق این دو مدله
باند کلاریون هم که همه به ما میگن حرفه ای هست تما ما اخرش نفهمیدسم حرفه ای به زبون ساده یعنی چی
به نظرشمامن میتونم باگیج8اینوراه بندازم یابایدپایینترباشه؟نقل قول:
کلا ملت مارو نمیبیننا
بله عزیزنقل قول:
سیستم من به دلیل نبود بودجه الان با سیم برق ده گیج داره کار میکنه خوبم هستش فعلا. انگار تقریبا حدود 800 وات رو داره جواب میده نه کمبود برقی تا حالا دیدم نه داغ شدن سیمی تا حالا داشتم حالا نمیدونم شانسی شده یا هر چی رو نمیدونم دیگه
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
عزیز شما جی وی سی hx 7158 یگیرین بدون آمپلی خیلی خوب دوستان ازش صدا گرفتن قیمتش هم 210 تومن هستنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
دوستان یک سوال:
پخشی که روی 206 های جدید هست، روی پراید هم جواب میده؟
* حالا روی پراید یه پخش JVC دارم و میخوام وقتی ماشینم رو تحویل گرفتم، پخش فابریک 206 رو بزارم روی پراید و پخش JVC رو بزارم روی 206 ! همچین کاری ممکن هست؟
و درضمن کدوم پخش ها اینترفیس (کنترل فرمانی 206 ) رو ساپورت میکنن؟
*پخش من JVC KD-R406 هست! این رو میشه روی 206 استفاده کرد؟ ریموت کار میکنه؟
واقعا مثل اینکه آقا حمید نباشه هیچ کس جواب مارو نمیده.دمش گرم آقا حمید...
سلام آقا حمید گل وهمه دوستان.من واسه این سیستم:
پایونیر 7150
پایونیر 6975 اصل
سـاب ووفر کنوود 3010 روی طاقچه
داشتم دنبال آمپ خوب میگشتم.خاطرت که هست،بودجم کم شد و ....دو تا گزینه پیدا کردم.یکی 6604 پایونیر و یکی ام 846 کنوود.اولی رو 270-80 قیمت دادن بهم و دومی رو 320.میخواستم ببینم اول اینکه کدوم بهتره و اینکه قیمتشاشون درسته؟خوبه؟و دیگه اینکه مورد بهتری هم هست؟تا همین حدود قیمتها مثل پایونیر 8604 و جی وی سی 9004 .میخوام هم باندام رو خوب را بندازه هم ساب.البته بخاطره محدودیت بودجه بیشتر رو دوتای اولی موندم اما اگه بدونم خیلی کیفیتها فرق میکنه از دوتای پایینی میگیرم.
و هرتزEP4X
دیروز صدای 1073 رو شنیدم نسبت به co بیس بیشتری میزنه ولی صدا خیلی شلوغه به درد چهارشنبه سوری و کل کل میخوره
ولی co کیفیت و شفافیت بیشتری داره حدود 30%
سلام خدمت همه سروران و عزيزاي دلم.از اينكه تاخير دارم در ارائه پاسخ از همگي عذرخواي ميكنم.:n16:نقل قول:
همچنين سلام مخصوص خدمت زاوس جان. خدائيش خيلي تو فركتون بودم از او نروز برفي و گرفتاريهاتون.شرمنده كه نتونستم تماس بگيرم.
سيستم رو هنوز نبستي؟بابا عيد آمدا.ببند زودتر يه ريويو بنويس ببينيم كجاي كاريم.:n16:
سلام.بنده خيلي عاميانه توضيح ميدم خدمتتون.نقل قول:
1-آمپليفاير كارش تقويت و تفكيك كردن فركانسها از طريق كراس اوورهاي اكتيو داخليش هست.
2-وات همان نيروي مورد نياز اسپيكر هست كه توسط آمپليفاير براش تامين ميشه.اهم مقدار مقاوتي هست كه يك اسپيكر داره و بر اساس اون از آمپليفاير قدرت رو دريافت ميكنه. مثلا يك مقاوت 4 اهمي و 100 واتي يا يه مقاوت 2 اهمي و 120 واتي و....
3-به طور اصولي و استاندارد بايد توان RMS يا نومينال اسپيكر با توان RMSخروجي آمپليفاير برابرباشه.(ولي در عمل بهتره توان آمپليفاير حدود 30% بيشتر از توان اسپيكر باشه)
4-از ووفر يا Cone
5-درايو شدن يعني راه افتادن.همانطور كه بالاتر عرض كردم،يك اسپيكر يه توان RMS داره كه بايد به همون ميزان بهش وات سالم و بودن كليپ و ديستروشن برسه تا خوب بتونه وظائفش رو اجرا كنه. حالا اگر از اون توان كمتر وارد بشه باعث خراب شدن صدا يا همون ديسستورشن ميشه.
6-پروسه برك اين شدن به آماده شدن كليه قطعات الكترو مكانيكي لوازم برقي شامل آمپليفايرها،اسپيكرها ،ساب ووفرها و..براي اجراي دقيقتر و كاملتر وظائيف آنها بايد انجام بشه. از سيم و ترانزيستور وخازن بگير تا دمپر و رابر و...
7-گين معني لغويش يعني افزايش دادن.تو آمپليفاير يعني مچ كردن دقيق ولتاز خروجي Pre Amp هد يونيت با ولتاژ ورودي آمپليفايرها و اين تنظيم بودن بسيار بسيار مهمه.چرا كه اگر دقيق تنظيم نشده باشه ميتونه آسيب جدي هم به آمپليفاير و هم به اسپيكر وارد نمايد.
سلام و ارادتمندم.نقل قول:
تو اين رنج نميتوني سايز 12 بخري.من توصيه ميكنم MX 12 بگيري با قيمت 260 تومن.MX 10 هم ميتوني بگيري 210 تومن.
فعلا شركت ندارهنقل قول:
تعداد محدودي داره ولي تك فروشي نداره. ترجيح ميدن با سيستم كامل مثل آمپ و پخش بفروشن.نقل قول:
7016 قديم بله ولي جديدا رو خير توصيه نميكنم. مشكل ريدينگ دارن.به جاي اون 7056 بگيريد واقعا عاليه.نقل قول:
نميدونم DVD رو تهيه كرديد يا خير.نقل قول:
در هر صورت
آمپليفايري تهيه كنيد كه بين 120 الي 150 وات خروجي بهتون بده.نقل قول:
جي وي سي مدل HX 7158 حدود 210 تومن.نقل قول:
خيلي خوش آمديد به فروم خودتون.:n16:نقل قول:
6975 و 718 ديگه كيفيت خوبي ندارن.ميتونيد از برندهاي ديگه مثل 1073 يا راكفورد سريه پاور يا هرتز هاي انرژي و آديو سيستم CO 609 استفاده نمائيد.
دقت بفرمائيد براي هر يك از اسپيكرهاي فوق نياز به تامين توان 13 به بالا نياز هست.
خير كافي نيست. 5602 براش تهيه كنيد.دو كانال هست و نياز به بريج نيست.نقل قول:
دوست عزيز من خودم قديم 6975 داشتم. 718 قديم هم شنيدم ولي الان واقعا صداشون بد شده. لذا اصلا جبهه گيري نميكنيم. اينجا هستيم تا از تجارب يكديگر استفاده كنيم.نقل قول:
چرا بريم هزينه كنيم براي يه اسپيكر كه بعدا پشيمان بشيم. درسته؟
1073 رو من شخصا از بيسش خوشم مياد و واقعا هيچ اسپيكر بيضي رو دستش نيست.
CO هم بيس خوبي داره و هم تفكيك عالي به خاطر 2Way بودن. چون اينگونه اسپيكرها (تو خودروئي نه خانگي) كمترين ديستورش رو دارن.ضمنا توان بسيار بالائي رو تحمل ميكنه.تا جائي كه الان داريم 220 وات بهش وارد ميكينم و اگر سيستم تنظيم باشه عالي پاسخ ميده.
حامد جان شما لطف داري.نقل قول:
از من ميشنوي هميشه آمپليفاير خوب و قوي انتخاب كن. ضرر نميكني
9604 بگير .ميدونم دستت بسته هست و مشكل مالي داري ولي يكبار هزينه كردن ارزش كمي مقروض بودن رو داره.
:n12::n02:
اولا بسیار ممنون که جواب دادی.خیلی خوشحال شدم.فکر کنم یه چند روزی نبودی.
این 9604 که فرمودین،حدوده قیمتی دارین؟از همه گزینه هایی که نام برده بودم سر تره؟ختی مثلا 2 تا 2 کانال مثل 8501 و 5602؟
من قبلا ام بی آگوستیک 7500 داشتم.اینکه میگین چینی و منفرقه نگیریم،یعنی همه این گزینه ها،حتی 6604 یا 846 از این آمپ قبلی من بهترن؟چه تو کیفیت و چه توقدرت؟بهتر ساب و باند رو راه میندازن؟
آقا حمید اینجا فرمودین که
دوست عزيز من خودم قديم 6975 داشتم. 718 قديم هم شنيدم ولي الان واقعا صداشون بد شده.
یعنی این جدیداشون بد شده یا اینکه اون قدیمیهاش هم دیگه جلو اینا حرفی واسه گفتن نداره؟یعنی من که 6975 اصلی رو از سال 86 دارم در حد 1073 یا هرتز 690 یا همین 609 نیست؟
سلام آقا حمید.بالاخره بعد از کلی بالا پایین کردن مطالبو .... تو این سایت،به یه سیستم دلخواه رسیدم.ممنون میشم نظر بدین و راهنمایی کنین و همچنین قیمت.
يك جفت كواكسيالCo 609
يك جفت كواكسيال هرتز 690
يك جفت كامپوننت MX165
MX12plus ساب
يك آمپليفاير 4 كانال گليدن ML 75.4
یه آمپ 2 کانال برای ساب
پخش هم موندم فقط،دلم با آلپاینه با پروسسور مثل x305 ،9835،9887... یا پایونیرهای رده بالا مثل 80prs,p80...اما میبینم شما از کنوود خیلی بیشتر تعریف میکنی.
این سیستم کییفیتی میشه یا قدرتی؟و میشه ست بهتر از این هم جمع کرد؟
سلامنقل قول:
با اجازه حمید اقا
ببینید دوست عزیز دو جفت کواک بستن با یه ساب زیاد جور در نمیاد......
تاره باید کواک ها از یه مدل یا نهایتا از یه برند باشن تا جنس صداشون شبیه هم باشه...
امپ ml75.4 هم دو جفت کواک که فرمودید رو جواب گو نیست ....
بهتره بجای دو جفت کواک یه کامپ خوب بگیرید با یه امپ استریو قوی تر
سلام من پخش پایونییر دارم با 1جفت باند 718 ای ایکس
یه آمپلی کنوود هست kac 5203 دست دوم
آمپلی خوبی هست ؟ چقد می ارزه ؟
حمید جان متاسفانه دیر پاسختو دیدم و 3602 را برای T6C693 خریدم؟ خیلی اشتباه کردم؟ راهی نداره که صدای خوب بهم بده؟ مثلا چه میدونم گین رو زیاد باز کنم یا بریج ببندم؟؟؟نقل قول:
5602 حدود ۱۱۰ تومن گرونتر بود و من نمیخواستم اینقدر هزینه کنم، چیز ارزونتری هست که من ببرم اینو عوض کنم، تا ۲۰۰ تومن نهایت میتونم هزینه کنم.
راستی برای این سیستم کوچولوی ما چه پکی پیشنهاد میکنید؟
سلام بله گرفتاریهای آخر ساله دیگه.:n02:نقل قول:
9604دقیق ندارم. ولی فکر کنم حدود 560-70 باشه.فردا میتونم سوال کنم.
با توجه هب 4*130 واتی که خروجی میده به نظر من هم برای اسپیکر و هم بریجش برای ساب خوبه.
بله MB متفرقه هست.
ببین دوست من 6975 ژاپنیش خیلی بیس خوبی میزد . البته با 125 وات وردی. ولی تیوتر و میدرنج خوبی نداشت. البته به زمان خودش خیلی خوب بود. منتها هرچقدر جلو میریم برندهای متنوع تری میاد تو بازار که جایگزین اسپیکرهای قدیمیتر میشن.نقل قول:
اگر شما 6975 رو داری و تمیزه و نمیخواهید هزینه کنید. یه آمپلیفایر 5602 براش بگیرید و از حجم بیس لذت ببرید.البته 86 ها جزو سری اول و قدیم نیست. 80 به پائین مقصود هست.
من هم با حسین جان موافقم. دو جفت اونم از دو برند کار اصولی و صحیح نیست.نقل قول:
شما هرتز رو حذف کن.Co رو هم همینطور.
به نظر من دو جفت MX165 جفتی 360 تومن+ امپ 75.4 قیمت 520 تومن+ساب MX 12 هم 253
برای پخش درسته آل÷این خوبه ولی بارش نیامده که.مگر دست دوم.ولی کلا آلپاین فرکانس پائین رو خوب نمیزنه.برای کسانی که خیلی دنبال های رنج هستند خوبه.من با توجه به سلیقه ای از اغلب بچه ها سراغ دارم همه دنبال بیس پر و سنگسن هستند. لذا کن وود واقعا خوب جواب داده.
برای 718 یه خورده کمه ولی بد نیست.قیمت ندارم.نقل قول:
تو pmکه داده بودید عرض کردم خدمتتون.نقل قول:
من برام سواله که چجوری اقا حمید ماشالله سنشون به ما جوونتر ها نمیخوره(البته خودشون جوون هستندهاا) اما میدونند ما جوون ها دنبال چه نوع صدایی هستیم.
به هر حال واقعا تشکر از لطفشون
راستی دوستان امروز به کمک اقا حمید سیستم زیر به دستم رسید ، فردا میرم برای نصب ، امیدوارم یه بیس سنگین و حال بده ای بهم بده ، حتما نظر خودمو فردا اعلام میکنم:
1 - kenwood 7056
2 - co 609 coaxial
3 - audio system MLine 75.5
راستی دوستان دوتا سوال :
1 - در آینده که دوباره پول اومد دستم اول کامپ بگیرم یا ساب یا خازن یا تیوتر؟ بهترین مدل ساب و کامپ و تویتر و خازن که به این سیستم بخوره چیه؟امپ مونو برای ساب چی بگیرم؟
2 - تفاوت مدل های dab و bt و btl مدل 7056 کنوود چی هست؟
فدای خودت :n11::n02:نقل قول:
آره 3 سالی هستش شایدم بیشترتر:n06:
دقیقا.از پخش و آمپلی و اسپیکر و ساب اصلا نزن که پشیمون میشی.(مگه چیز دیگه ای هم موند:n02:)
پس پیش پیش مبارکه :n01:
سلام به دوستان عزیز به خصوص اقا حمید:n16::n16:
ممنون که مشاوره دادید.718 به خصوص exخیلی صداش تیزه.
1073 یا کدنس؟:n13:
چرا کدنس اینقدر گرونه؟شنیدم رو 700 تومان میچرخه.
چه امپی واسه 1073 خوبه تا خوب جواب بده؟
چطور توان 13 به بالا تامیین کنم؟
پخش 7950 (دست دوم در حد نو)چطوره؟
باید ببخشید که سوالاتم زیاد شد.
سلامنقل قول:
اگر بیس خوب میخواید 1073 بگیرید
امپ5602پایونر خوبه واسش البته اگر بیشتر میتونید هزینه کنید انتخاب های دیگه ای هم هست....
توان 13 به بالا هم سیم برق ضخیم میخواد+ اتصالات درست و محکم+فیوز مرغوب
سیم برق هم سعی کنید از 4 گیج به پایین بگیرید....(2گیج/0گیج/00گیج)
مارک استینگر عالیه
4گیجش متری 10 تومنه 0 گیج هم 18 تومن
مبارکه داداشنقل قول:
مطمئن باش این سیستم از هر لحاظ راضیت میکنه
شک نکن
فقط حواست باشه نصاب موقع نصب اسپیکر روی قاب دور اسپیکر زیاد فشار نیاره وقتی داره پیچ میکنه
همینکه حس میکنی پیج سفت شد دیگه کافیه
آخه من یکی از پایه های قاب co609 رو روی همین سهل انگاری شکوندم :n02:
آقا حمید و دوستان عزیز سلام
وقتتون بخیر
ببخشید یه سوال
کنوود 718 ex خوبه؟؟؟
فقط نگید آشغاله که دوستم بنا به اجبار و ادعایی که داشت,پولمو گرفت و یه جفت برام خرید :n30:
اینجا نظراتو که خوندم کسی 718 رو پیشنهاد نمیداد,والا پولمم نمیرسید :n28:
با کنوود 7056 صدای خوب و بیسِ خوبی میده؟؟؟ :n28:
شرمنده
سلام عزیزنقل قول:
تشکر از لطفتون
اره اتفاقا همین صحبت شما رو اقا حمید بهم تاکید کردند که مواظب باشم نشکونم.تشکر از اطلاع رسانیتون.
حالا که مال شما شکسته مشکلی پیدا کردین؟
من شرمنده جای اقا حمید پاسخ میدم البتا من خیلی وارد نیستمنقل قول:
من صدای 718 رو با پخش پایونیر شنیدم
والا برای دفعه اول که میشنوید خیلی حال میکنید.ماشالله قوی هست و صداش خفن بلنده
اما میدونین من حس کردم یکم جیغه ، تحقیق کردم یه جا یادمه توی پست های همین انجمن یکی بهم گفت تیوترهاش مشکل داره.در حال بهتره اساتیدش هم بیان نظر بدن.ممکنه نظر من اشتباه باشه.
ولی اونقدرا هم که شما میگی اشغال نیست
نقل قول:
من الان یه tornado RLA7700.4 3400watts دارم 4کاناله . ولی یه جفت باند دارم . میگه عوض کنیم یر به یر . از ترنادو بهتر هست که عوض کنم؟
والا میگفتن سری EX مشکل 718 معمولی رو برطرف کرده,فکر کنم با این تفاسیر حسابی رفت توی پاچم :n28:نقل قول:
با تنظیمات نمیشه کاری کرد صدای بهتر ازش در بیاد با پخش کنوود 7056 ؟؟:n03:
این همه صبر کردم یه چیزه خوب بگیرم نشد...
سلام برادر گرامی، مبارکه!:n16:نقل قول:
نصب کردین؟ با چه آمپی؟ به نظر خودتون چطور هست؟!
آقا حمید اون مدل جی وی سی رو که میگفتن چرا تهیه نکردین؟!
سلامت باشی عزیز:n16:نقل قول:
والا هنوز نصب نکردم,فردا
میخوام فعلا بدون آمپ استفاده کنم.
اون جی وی سی گیرش نیومده,مجبوری این ex718 رو تهیه کردیم
پشتش مشکی هست,و ساختِ ویتنام