دیگه نیستم..نقل قول:
برین تو فروم رو چک کنید:19:
Printable View
دیگه نیستم..نقل قول:
برین تو فروم رو چک کنید:19:
عزیز من که ترایبم FAN هستش ایکاش اون روز زودتر میمودم توی ک53 میفتادم خب بیخیال -
logos جان شما چرا از ترایبمون میخوای بری ؛ ما حالا یک هم زبون پیدا کردیما !!
خطاب به حاج مصطفی و حاج پدرام گل :
مصطفی (پشت خط در زنگ زدن به پدرام ) : بر دار دیگه دِ وردار دیگه ایول ورداشت سلام چه طوری ؟
پدرام (پشت خط) : وایسا بعد 10 ثانیه خب همش فیک اتک بود گور بابای ترایب تائو :27:!!!
مصطفی : چی میگی !!!!!!؟؟؟:13:
پدرام : هیچی ؛کاری داشتی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به یاد حاج مهدی
.. این
... داستان
.... ادامه
.....دا
......رد
(توی این قسمت کلید اینتر کیبرد علی (انتقام) میشکنه ) زانوس جان داشته باش این یه تیکه رو :21:
بعد 20 سال فرزندان صفا چه طوری ورلد 1 اونجا کی آخر جهان رو گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پخ
:31:
این تاپیک داره میشه داستان نویسی
تهران پس فردا هم تعطیل است.غیر از بانکهانقل قول:
ببینم میگن انگار پیش دانشگاهیا تعطیل نیستش چون امتحان دارن.آره؟
آقا ما رفتیم هدیه هامونو باز کنیم
فعلا بای بای
وقتی ادارات و دانشگاه ها تعطیل هستن بعید میدونم پیش دانشگاهی تعطیل نباشه.نقل قول:
99 درصد پیش دانشگاهی هم تعطیله.
چون دلیل تعطیلی اینه که ادارات و مدارس گاز مصرف نکنن.
اول دانشگاه ها هم فردا و پس فردا تعطیل است پیش دانشگاهی جای خود.
دوم این هم ترایبی من خودش را کشت چی میگه.
نامه اولش
نامه دومشکد:Can you spare any spare men at all cos I am being attacked over and over again!! Please send any reinforcements that you can. I'm being attacked in 2 and a half hours...
:19::19::19::19::19::19::19:کد:Do you have any troops that you can spare as I'm being attacked in 2.5 hours and my forces have been depleted over the last two days. I'm being attacked by Shaggy88 and anything you can spare would be greatly appreciated.
من ركورد دريافت حملات را شكستم در آن واحد 41 حمله گرفتم و كلا امروز 200 تا حمله داشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها تلفنا را ازاد بگذاريد ميخوام زنگ بزنم
نقل قول:
کمک میخواد.
اگر شمشیرزن و نیزه دار داری ساپورتش کن.
اون کلا میگه براش هرچی میتونی ساپورت بفرستی.بفرست براش.نیاز داره.
ولی خواهرم گفتش رادیو گفته پیشیا به دلیل داشتن امتحان تعطیل نیستن ولی دبیرستانا رو هماهنگ میکنیم بعدا بگیرن
مثل اینکه خیلی تعطیلی !نقل قول:
بابا تعطیلی !
نه.تعطیل نیستم.همه حا رو اعلام کردن به جز پیشیا.انگار گفتن پیشیا باید برن امتحان بدن.ای خدا
فرستادم ولی فکر نمی کنم به موقع برسن . بیچاره کلی امتیاز از دست داد. اگر تو پست قبلیم می گفتید احتمالا شانس داشت .
نقل قول:کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8610160746
کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=617207
بچه ها چطور میتونیم بفهمیم paladin progress چنده؟
تو ورد13 ها؟
توی
Statue-----------------weapon chamber
این یکی تو نقشه 12 چی می گه می خواد نوبل کنه من راظاهرا می خواد نوبل کند می توانید بگید چکار کنم.کد:hey you are going to be nobled by me ha ha ha ha.
small target for me ..
اسمش godofhero است . 54 ساعت دیگر نیروهاش می رسند.
اسم ترایبش FIGHTA است.
godofhero همین وحید خودمونه.نقل قول:
اقا لو رفتیم ..:31::31::31:نقل قول:
بابا 1 sword هست نترس نوبل نمی شی ...
حال کردی ؟؟؟
می دونم الان چه احساسی داری داری از خوشحالی پر در می اری ... D;
چی . می گم چرا این دیوانه از n کیلومتری دارد حمله می کند!!!!
زورت به بچه رسیده؟ برش گردون .
اسم ترایب شما Fight است یا Fightَa?
الان دیگه نمی شه خوت رو زیاد عصبی نکن برفهای توی حیاطتون اب می شه ... D:
54:30 .اون نیم ساعت رو چرا نگفتی ؟؟؟ D:
من Fighta هستم..
ممنون وحید جان:46::11:نقل قول:
این را برای چی فرستادی ؟ ارامش قبل از طوفان است یا تست دفاع؟
اخر 54 ساعت توش نیم تاثیر دارد؟
اقا من می خواهم اقرار کنم یه ایرانی رو نوبل کردم..
طرف 3 تا روستا داشت بعد یه روستا رو که من کلیرش کردم گرفت بعد رفت رو اعصاب من فحش های نا جور می داد ...
منم نامردی نکردم گزاشتم وسط مینش ولی رفیقش یه ایرانی دیگه ساپرتش کرد دوباره که قدرت گرفت بهم حمله کرد 4k اسپیر و 1000 تا سوردم رو کشت دوباره بهش حمله کردم این دفعه با 2 تا نوبل من لویالتیش 2 رقمی شد که دوباره رفیقش کمک کردش و نوبل من ها همه مردن بعد از یه مدت دیگه هیچ کاریم نداشت منم کاریش نداشتم که دیدم یکی از fight نوبلشکرد منم اون یکی روستاش رو نوبل کردم فک کنم الان یه دونه داشته باشه با حاش یه زره حرف زدم انگار
توی ورد های دیگه بالای 500 k پوینت داشت منم واسه همین نوبلش کردم چون خودش گفت دیگه این قدر وطن فروش هم نیستم...
من قصد نوبل کردنش رو نداشتم اگه می خواستم راحت نوبلش می کردم به قول خودش کم می ررسید این ورد سر بزنه ...
شاید خود طوفان..:21::21::21:نقل قول:
نه بابا برای شوخی بود اخه امتحان فیزیکم پرید خیلی خوشحال بودم می خواستم تو رو هم خوشحال کنم ...
لویالتی99 هم دو رقمیه.نقل قول:
این معنیش چیه اگه میشه بگین
یکی از هم ترایبی ها فرستاده
War has begun with ANA for those who have not been checking the forums. I need all members in the tribe that can field an offensive force to check the forums and sign on to aid in attacks on selected targets. This is where members prove their worth and show that they belong in the number one tribe in k62.
This is a circular, no reply is necessary(unless you have a question). I expect to see some posts in the forum under the ANA topic.
تبریک. می بینم سوء پیشینه هم داری.
دلم به حال سرباز بیچاره می سوزد ( فقط ببینم خالی بسته باشی و 1000 تا سرباز فرستاده باشی)
راستی logos اون شهره رو نمیتونم الان بگیرم
بزار طرف بگیره اگه قوی بود شهرو ازش مبگیریم اگه نه که یه روستا دیگه
کی بهت حمله کرده :10::31:نقل قول:
آخرین اخبار از وضع مدرسه ها
همین الان اخبار ساعت 21 گفت مدارس راهنمایی و ابتدایی تعطیلند ولی دبیرستانیها و پیش دانشگاهیها و دانشگاهیها باید بیان امتحانو بدن برن
چون نتونستن زمان بندی را جور در بیارن
:27::21::10: من دانشگاه داشتم پرید. ولی این جوری نوبل شادی نمی کنند :6::26:نقل قول:
حال داری اذیت می کنی. تو سایت دانشگاه ما زده دولت هم گفته دانشگاه تعطیل انوقت تو میگی بی تعطیل. :13:
می خوای اذیت کنی برو V A H I D را نوبل کن .:21:
:grrr:V A H I Dنقل قول:
من کاملا جدی گفتم همین نیم ساعت پیش اخبار ساعت21 گفتنقل قول:
اخبار ساعت 22.30 را می بینم ببینم چی می گن.
آقا همه جا تعطیله.شایعه نکنی توروخدا نم قلبم میریزه.همه مقاطع تحصیلی به مدت دوروز تعطیل شدش
آقا همه جا دو روز تعطیله البته توی تهران.توی شهرستانا بستگی به نظر استاندارا داره
:18::18::18:سر کار گذاشتی؟نقل قول:
آره محمد سرکار گذاشته.راستی یاهوم آنه.وقت هم دارم ولی از اینویزیبلی در نمیام:d