دریغ از یه جواب.:n03:نقل قول:
دریغ از یه جواب.:n03:نقل قول:
بدنه 1100دی حدود 1300 تومنه با لنز اونقدر ميشه. لنزش هم لرزشگير داره و اتوفوكوس هم هست. اما بدنه ي خالي رو 1300 در نظر بگيريم حدود 1 تومن ديگه هم بزاريد روش يه لنز مناسب پيدا ميشه. مثلا 18-135 در حد نونقل قول:
مرسی از پاسخ ولی 1100 دی بدنه که لرزش گیر ندارد و زیاد نمی تونم اینقدر هزینه کنم.
من تصمیم رو گرفتم می خواهم یکی از 2 گزینه زیر را بخرم حال کسی هست بگه کدام اینها بهتر هست ؟
Sony Cyber-Shot DSC-HX200V
Canon Powershot G15
دوست عزيز كنون و نيكون كه بدنه هاشون (حرفه اي ها) لرزش گير ندارند و لرزشگير روي لنز بسته ميشه.ژنقل قول:
از بين دو گزينه هم كنون
سلام
میخوام یک دوربین دیجیتال برای عکاسی و فیلمبرداری بخرم البته کار حرفه ای قرار نیست انجام بدم....برای کارهای شخصی و معمولی میخوام (بیشتر تفریحیه) بنابراین نمیخوام الکی زیاد خرج کنم ولی یه سری قابلیت ها برام مهمه
- فیلمبرداری full hd
- عکاسی با کیفیت خوب در روز و حالت های مختلف
-عکاسی با کیفیت قابل قبول حداقل در شب
- قابلیت هایی مثل : تشخیص چشمک و لبخند و لرزش گیر و گرفتن عکس پانوراما و.....
- اگه wifii داشته باشه بهتره
حدود قیمت هم 600-700 اگه هم کمتر بشه بهتر :دی
الان سامسونگ یه فروش ویژه گذاشته و دوربینهاش رو با تخفیف خوبی میفروشه (حداکثر تخفیف 299 هزارتومن) کلا اگه ممکنه سریعتر یه دوربین خوب بهم با این قیمتا معرفی کنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
شرمنده مزاحم میشم
از بین گزینه ها کنون را انتخاب کردید می تونید دلیل برتری این مدل کنون نسبت به مدل دیگر سونی را ذکر کنید با تشکر
من لینک مقایسه را هم گذاشتم
کد:http://www.-------------/default.aspx?Page=Compare&Products=DigitalCamera&Compare=DigitalCamera-Sony-Cyber-Shot-DSC-HX200V,DigitalCamera-Canon-Powershot-G15
سلام
این دو دوربین توی فروش نوروزی تخفیف خورده: Canon PowerShot A810 و Canon PowerShot A2300
دوستان باتجربه کدومش رو تاییدش میکنید؟
سنسور G15 بزرگ تر از مدل سونی هست و این خیلی مهمه
سونی یه سوپر زومه اما کنن یه کامپکت پیشرفته
یکی راهنمایی میکنه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام دوستان میخوام یک دوربین کامپکت تا یک میلیون بگیرم چه مدلی از برند کنون رو پیشنهاد میکنید (ترجیحا full HD)؟؟؟؟؟
سلام
سامسونگ رو توصیه نمیکنم
کنن SX240 بهترین گزینه هست که البته بیشتر از بودجه شما و حدود 810 میشه
ممنون نظرتون راجع به wx100 چیه ؟؟
اقا دیگه راهنمایی نبود؟
یه دوربین دست دوم Sony Alpha 380 خریدم به قیمت 800 تومن. الانم یه مشتری داره 900 تومن میخره.
به نظرتون با این قیمت بفروشم خوبه با نگهش دارم؟ دوربین خوبی هست؟
تو رنج 800 تا 1 تومن دوربین معمولی چی میشه خرید؟
مدب سونی نویزی هست و رنگ هاش اغراق شده
من امروز قیمت گرفتم SX240 رو دقیق 810 گفت :n02:
سلام
یه مقایسه ای بین
ixus 1100hs
ixus 500hs
ixus 125hs
ixus 240hs
میکنید؟
فرق های اساسی شون چیه؟
صفحه لمسی چه قدر به کار میاد؟
تو شب و نور کم کدومشون بهتر عمل میکنه؟
مشکل اصلی هرکدوم چیه؟
(برای استفاده ی مسافرتی نه حرفه ای)
مرسی...
سلام دوستان
از عنوان مشخصه که مشکلم چیه !:n02:
من قصد خرید یه دوربین را بعد چند سال دارم و بین این دو مدل برای خرید گیر کردم ! چیزی که من نیاز دارم بیشتر کیفیت عکس برداری بالا هست تا فیلمبرداری.
چندتا Review از سایت های مختلف قبلا خوندم و متوجه شدم که sx240 واقعا خوب عکس برداری میکنه و اکثر سایت ها از نمره 5 در عکس برداری به این دوربین نمره 4 دادن. از طرفی WX 150 را اونجوری که من متوجه شدم در ISO 800 عکس های بسیار خوبی میگیره ولی در باقی ISO ها خوب کار نمیکنه !
حالا میخواستم ببینم نظر کسانی که حرفه ای هستن و اهل فن در مورد این دو دوربین مخصوصا عکس برداریشون چیه و کدوم مدل را برای خرید پیشنهاد میدن؟
راستی اگر قیمت به روز هر کدوم را هم دارید لطفا اعلام کنید.
ممنون
سلام خدمت دوستان . من دوربین 1100d دارم خیلی زود گرد و خاک میگیره در حالی که لنز و هم باز نکردم . دادم سرویس کردنش ولی بعد از اون بعد از چند سری عکس گرفتن دوباره گرد و غبار گرفته . کسی میونه چرا ؟ و ایا نرم افزاری هست که بتونه گرد و غبار ها رو کاملا از عکس پاک کنه ؟ تشکر ...
سلامنقل قول:
SX240 با حدود 800 تومن
خوب بستگی به خودتون دارهنقل قول:
SX240 یه دوربین ببین و بگیر خوب , نه یه نیمه حرفه ای یا SLR
سلام شما چقدر هزینه میخاهید بکنید ؟ چی مهمه ؟نقل قول:
صفحه لمسی برای من مهم نیست اما ممکنه برای شما خوب باشه
تو شب هیچ کدوم !
فرق خاصی ندارن همشون مثل همن با یه تفاوت ساده یا پیکسل بیشتر دارن یا زوم.نقل قول:
صفحه لمسی یه تکنولوژی مسلما روی عکسهایی که شما میگیرید هیچ تاثیری نداره .
دوست عزیز دوربینهای کامپکت کنون توی شب زیاد خوب عمل نمیکنن .دوربینهای سونی به نسبت کنون توی عکاسی شب خیلی بهتره اونم تونور شبی که چراغ روشن باشه توش نه تاریکی مطلق سریWXمناسب .گذشته ازاین مگه شما چنددرصد کسهاتون تو شبه حیف کنون باسونی بخاطر شب عوض کنید.
سلام
بین
(Canon IXUS 500 HS (ELPH 520 HS - IXY 3
و
(Canon IXUS 240 HS (PowerShot ELPH 320 HS
کدوم ؟
240 میشه چون 16 مگاپیکسل هستش ولی 500 10 مگا هستش نسبت به اون نویز بیشتری داشته باشه ؟
شما بودین کدومش؟
با سلام
اون ته تهای قلبم یکم به عکاسی علاقه داره و دلم میخواد هرچه زودتر با این دنیا آشنا شم
چندتا سوال قبل از مشاوره دارم که ممنون میشم اگه اطلاعاتتون کامله برام توضیح بدید
1- زوم با زوم اپتیکال چه فرقی داره ؟
2- فوکاس یعنی چی و چه کاربرد های در عکاسی داره ؟
3- لنز چیه و مورد استفادش چیه و چرا دوربین هایی که توان عکس برداری حرفه ای دارن ، بازم نیاز به لنز دارن ؟
فعلا همین 3 سوال
در مورد خرید دوربین هم فعلا نمیخوام زیاد هزینه کنم ، چون هم دستم بستس و هم نیاز ضروری برای خرید دوربین نمیبینم
حداکثر قیمت هم 400 باشه خوبه و بیشتر فعلا امکانش نیست
بیشتر زمان نگه داری شارژ باطری و کیفیت عکس برداری مد نظرم هست و موضوعات عکس ها هم طبیعت و مردم هستند .
ممنون
تا 1.600 بنظزتون کانن 550بگیرم بهتره یا سونی HX200
نقل قول:پس در کل فکر کنم wx50 نسبت به قیمتش به صرفه تره...نقل قول:
سلامنقل قول:
بله هرچقدر mp بیشتر نویز هم بیشتر
شما حدود بودجه تون چقدره ؟ و چی مهمه ؟
این سوال اشتباه هست ، اگر شما علاقه به عکاسی دارید و قصد ادامه و پیشرف دارید 550 اگر نه فقط برای استفاده خانوادگی و معمولی 200نقل قول:
سلام
1 زوم زومه فقط دو نوع داره دیجیتال و اپتیکال ، اولی نرم افزاری هست و با افت کیفیت دومی با کمک لنز به دست میاد و بدون افت کیفیت
2 اسم درست همون زوم هست
3 لنز مهم ترین قسمت دوربینه یعنی از خود دوربین هم مهم تره ، چون کار حرفه ایه و نیاز به وسایل حرفه ای هست
400 که کمه بعد من فکر کردم چند ملیونی کنار گذاشتید :n02:
ممنون بابت پاسخنقل قول:
البته به کمک گوگل تونستم 2 نوع دوربین رو بشناسم
اولی خانگی و آماتوره
بعدی هم یه اسمی توی مایه های DSLR بود که معمولا برای افرادی که یک یا چند سطح از آماتور ها بالاتر هستند کاربرد داره
پس فعلا دست نگه میدارم ، چون با این پول فکر نکنم بشه یه دوربین 5 مگاپیکسلی هم تهیه کرد :D
ممنون از راهنمایی هاتون
با سلام
دوستان انتخاب شما برای خرید بین این چند دوربین کدومه
Kodak EasyShare M532 Digital-----400t
Nikon Coolpix S3300-----370tدوربین عکاسی M5370
Fujifilm FinePix JZ250-----400t
این دوربین هم 520 بهم قیمت دادند اگر فکر میکنید نسبت به گزینه های بالا ارزش بیشتری داره همینو بخرم
Kodak
بودجه 600 و حداکثر دیگه تا 650 تومننقل قول:
روي شاتر خاك ميشينه يا لنز؟نقل قول:
احتمالا مشكل از لنزتونه و مكان هم غبار آلوده
با سلاماز بین این دوربینا کدومو پیشنهاد میدین؟canon sx 230 or 260
sony hx-10V ------------ nikon s9300
فوا اچ دی بودن 60 فرم و صفحه نمایش 3 اینچ از اولویت. نیکون رو کسی تا حال کارکرده؟؟ نهایت تا 900 میخام هزینه کنم/ ممنون
دنبال S100 خیلی گشتم اما متاسفانه پیدا نکردم، اما S95 داشتن و گفتن مثل همون S100 هست.نقل قول:
یه دوربین دیگه که بهم معرفی شده G15 هست، کیفیت عکس G15 نسبت به S95 چطوره؟ برای من که عکس هام میمونه تو آلبوم خودم و کیفیتی که انتظار دارم برا دل خودم هست، چقدر تفاوت کیفیت داره؟ می ارزه که حدود 500 تومن اضافه تر بدم؟
و اگه میشه دوربین کنون پیشنهاد بدید ارزون تر از G15 و کیفیت عکسش خوب باشه و تو تاریکی عکسهای خوبی بگیره و سرعتش قابل قبول باشه ...
تو همین هفته دوربین میخرم و اینکه چه مارکی میگیرم به راهنمایی دوستان عکاس و حرفه ای این فروم بستگی داره... خیلییییییی ممنون.
سلام
من wx50رو یکماه پیش گرفتم 520 دارم میفروشم .خودم تو دی جی الا تو این رنج قیمت هرچی گشتم جز H90سونی چیزی پیدا نکردم
که کلی از امکانات اینو نداره فقط زوم بالاتری داره صددرصد هم تو شب پیش WX50کم میاره چون تنها دوربین کامپکتهیی که دیدم تو شب
موفق سریWXسونی.حالا به نظر شما اینو فروختم چی بگیرم که پشیمون نشم یعنی تقریبا تو همین رنج قیمت یکم بهترآیا H90میتونه
دوربین خوبی باشه یا ایکسوز125
تو همین رنج قیمت هیچی گیرت نمیاد بهتر از این باشه حداقل یه مقدار پول بیشتر بذار روش Sony-HX10 بگیر که تفاوت کیفیت و امکاناتش به چشم بیاد .
دوستان واسم ماركش مهم نيس ميخام عكس بندازه در حد لاليگا حدود قيمتشم همين 400
ممنون:n12:
ممنون . به نظر میرسه روی ccd دوربین گرد و خاک میشینه . در حالت عادی نباید گرد و خاک بگیره ؟؟ چون برای من معمولا بعد از 30 40 عکس لکه های گرد و خاک تو عکسا پدیدار میشه مجبورم دوباره گرد و خاکش و بگیرم . دوستان دیگه هم اگر اطلاع دارن راهنمایی کنن ممنون میشم .نقل قول:
سلام
دوستان تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار میکنم.برای ادامه کار سایت به نظرتون نیاز به دوربین بریدج و اس ال ار دارم؟
کامپکتو که هر کی از بستگان داره فقط به پیکسل و کوچیک بودنش مینازه.ولی مث اینکه کار حرفه ای داستانش فرق میکنه.
خلاصه اینکه
برای عکاسی و فیلم برداری برای هتل ها و ویلا ها و ... که هم میخوام عکسم تو نور کم اتاقا کیفیت خوبی داشته باشه و هم منظره رو قشنگ بندازه و هم اگه بخوام بشه کل یه اتاق کوچیک رو با یه عکس انداخت.یعنی همون واید منظورمه.آیا برای این کار نیاز به دوربین اس ال ار و تعویض لنز هست؟یا اینکه با کامپکت هم میشه؟ مثلا کنون is 500
برای عکس گرفتن تبلیغاتی برای چاپ تو بنرهای 3 در 5 متر (سایز بزرگ) آیا با کامپکت میشه؟ یا باید اس ال آر یا بریدج باشه
اگه بودجمو میپرسید باید بگم با توجه به توضیحات بالا اگه نیاز به هزینه بالای 1 تومان باشه حاضرم (مجبورم) هزینه کنم.
از 1 الی 1500000 هم میتونم (یعنی باز مجبورم!)
خواهشا جواب کاملی همه دوستان بدن تا بتونم زود خرید کنم
باور کنید تموم عکسای سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با دوربین های هندی کم قرضی از این و اون گرفته شده.
بين اين دو مدل كدوم:
samsung st93
و
sony w710
ميخام بهترين كيفيت واسه عكاسي تو اين رنج قيمت رو داشته باشه همين حدود 400 تومن
و در ضمن اگه پيشنهاد ديگه اي هم داريد بفرماييد لطفا
لطفا راهنمایی کنید . بالاخره HX10V یا canon sx 240.؟؟ میگن سونی نویز داره. راستی قیمت روز این دوتارو دوستان دارن؟؟
h90یاایکسوز230هم بهتر از این نیست.این دوربین یه جورایی دلمو زد درزای دوربین خیلی بازه باترش هم به نسبت کنون خیلی زود خالی میشه حدود120شات رو عکسها هم خیلی روتوش میکنه حداقل نمیشه کاری کرد که انقدر رنکهارو پررنگ نکنه؟نقل قول: