گفتم قبل از اینکه برم این را که یکی از بچه های ابیته گذاشته را بذارم.
این همون صحنه ی معروف برومند هست که بت شکنی کرد و با یک مشت محکم اسکتبار جهانی را به زیر کشید.
خودم الان دارم دانلودش میکنم.
نقل قول:
کد:http://persiandrive.net/883385
گفتم قبل از اینکه برم این را که یکی از بچه های ابیته گذاشته را بذارم.
این همون صحنه ی معروف برومند هست که بت شکنی کرد و با یک مشت محکم اسکتبار جهانی را به زیر کشید.
خودم الان دارم دانلودش میکنم.
نقل قول:
کد:http://persiandrive.net/883385
ديشب 90 رو كي ديد !؟ كم مونده بود عزيز محمدي فوش .... مادرو بكشه به فردوسي پور ! انگار مست كرده بود !
نقل قول:
يارو رو جو گرفته بود
مثلاً ميخواست اين پرسپوليسيپور بدبخت رو ضايع كنه
پشت صحنشون هم هي صدا رو كم ميكرد كه اگه فحشي رد و بدل شد كسي نشنوه:27:
يارو حرف مفت ميزد. قبول نداشت كه تو برنامه ريزي خراب كرده
عجب مشتي زد پپرويز برومند جاش هنو مونده پا چشش رافت ...... چه كله اي زد ممد نوازي ... :دينقل قول:
ولي چه بازي بود !
سلام دوستان کی گفته خون و خونریزی میشه.
این پرسپولیسیان که اینجوری میکنن.
و همه از پرسپولیس نفرات دارن .
من نمیدونم چرا همش این مظفری رو برای بازی های پرسپولیس انتخاب میکنند.
در گفت وگو با فارس
نفريه: زمان فتح ا... زاده اشتباه مي كرديم
خبرگزاري فارس: عضو هيئت مديره باشگاه استقلال تهران گفت: شايد در زمان مديريت فتح ا... زاده دچار اشتباه مي شديم كه با رسانه ها مصاحبه مي كرديم.
محمد سعيد نفريه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در حال حاضر براي هيئت مديره باشگاه استقلال سخنگو تعيين كرده ايم و واعظ آشتياني قرار است پاسخگوي رسانه ها باشند.
عضو هيئت مديره باشگاه در مورد اينكه در زمان مديريت فتح ا... زاده نيز هيئت مديره سخنگو داشت اما اعضاي هيئت مديره با رسانه ها صحبت مي كردند؛ گفت: شايد در آن زمان اشتباه مي كرديم. درست اين است كه سخنگو با رسانه ها صحبت كند و فقط در مواردي كه مثل كمپ اختصاصي باشگاه من با رسانه ها صحبت كنم.تلاش بر اين است كه كمتر مصاحبه انجام دهيم زيرا هر چقدر مصاحبه كمتر باشد حواشي باشاگاه نيز كمتر خواهد بود.
نفريه در مورد اينكه در استقلال فقط مدير عامل، سرمربي و مدير روابط عمومي حق مصاحبه دارند؛ تصريح كرد: من اين مطلب را مستقيما از زبان واعظ آشتياني نشنيده ام؛ اما اين امر هم كار درستي است. در تمام دنيا سخنگو با رسانه ها صحبت مي كند و همه چيز تعريف شده و طبقه بندي شده است.
عضو هيئت مديره استقلال در مورد عمليات كمپ اختصاصي باشگاه گفت:كار اين كمپ عملياتي شده است. به زودي اسكلت آهني جايگاه تماشاگران نيز احداث مي شود. ديروز با رئيس سازمان تربيت بدني ديدار داشتم. ايشان قول دادند كمك مالي را به باشگاه استقلال براي تكميل كمپ اختصاص دهند. قرار شد واعظ آشتياني درخواستي در اين مورد به رياست محترم سازمان تربيت بدني بنويسند تا دستور پرداخت اين كمك صادر شود.
نفريه در مورد ميزان اين كمك نقدي به باشگاه اظهار داشت: هر چقدر بتوانيم بيشتر بگيريم خوشحال تر خواهيم شد.
وي در مورد زمان تكميل كمپ باشگاه گفت: تا ارديبهشت ماه جايگاه تماشاگران و زمين تمريني اين كمپ به بهره برداري خواهد رسيد.
نفريه در مورد اختلاف باشگاه استقلال با سازمان ليگ گفت: اطلاعاتم در اين زمينه ناقص است. ضمن اينكه كار درستي هم نيست كه من در اين مورد صحبت كنم. بهتر است واعظ آشتياني در اين باره توضيح بدهند.
انتهاي پيام/
کیفور می شویم.:27:نقل قول:
هرچند پیش بینی می کنم که بازی مساوی تموم میشه،
ولی خدا کنه شاهد مشت محکمی بر دهان آقای ساکت و زیردستاش باشیم:21:
سپاهان 1 - 1 استقلال
استقلال 2-1 سپاهان
سه شنبه 87/10/10
سپاهان اصفهان - استقلال تهران، ساعت 13:30 ، اصفهان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین بازی :
استقلال 4 - 2 داماش
پیام 2 - 2 سپاهان
تا الآن 27 نفر بازی [سپاهان اصفهان - استقلال تهران] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 14547 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 14256 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3295119&postcount=14547
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3269794&postcount=14256
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 20 دقیقه فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
تا 50 دقیقه دیگه بازی استقلال شروع میشه.. امیدوارم این بازی رو هم ببریم و به صدرنشینیمون ادامه بدیم..
واقعاً بازیه سختیه..
علیرضا هم که رفته ورزشگاه. واسه همین چندتا از پیش بینی های دوستان ثبت نشدن. بعد که از ورزشگاه برگشت، حتماً ثبت میشکنه..
امیدوارم با خبرهای خوب علیرضا از ورزشگاه برگرده..
حتماً جدول لیگ رو با توجه به بازی های دیروز دیدید :
امیدوارم با برد امروز فاصلمون با تیم های تعقیب کننده بیشتر بشه..نقل قول:
بازی ذوب آهن هم که لغو شده.. اگه بازی رو ببریم موقتاً یکه تاز لیگ میشیم..
امیدوارم که بچه ها از این میدون سخت، سربلند بیرون بیان..
به امید برد استقلال
فرصت شرکت در پیش بینی [سپاهان - استقلال] به پایان رسید..
امروز, 01:00 pm
ای بابا 2 تا عقبیم!!!
وای گل کاشتیم خدا کنه دوباره یه بازگشت طوفانی داشته باشیم
جا تون خالی هر چی فحش بلد بودم به این قلعه نویی خر و این علیزاده گاو دادم.
وای چقدر داوری پکیده هست.
ای کاش تو نیمه ی اول یه گل میزدیم.
قلعه نوعی هم رید با این ترکیبش.
احتمال بردمون خیلی کمه.
این گزارشگر هم که مزخرفه.
انشالله نیمه ی دوم جبران کنیم.
آخ جون گل زدیم!
بازم دم آرش گرم!
اي خدا اين عليزاده رو بتركون . تو حمله كه هيچ قلتي نميتونه بكنه تو دفاع هم به خودمون گل زد . ولي شك نكنيد قهرمانيم
سپاهان 2 - 1 استقلال
این بازی رو باختیم :41:
ولی همه نیست. بازی قشنگی بود. حقمون باخت نبود..
شک نکنید که قهرمانیم..
بازم دم آرش گرم.. من موندم تو این بازی نقش علیزاده چی بود !
تمام ضربه سراش یا تو دست دروازبان بود یا بیرون !
یکم بدشانس هم بودیم..
ولی میگم، مهم نیست..
استقلال قهرمانه
بازم اصفهانی ها بازم حاشیه
دیدید توپ جمع کنه توپ رو چه جوری برای مدافع استقلال انداخت قوسی داد
خدا رو شکر علیزاده گل زد فکر کنم دیگه قیافیه نحسش رو نبینیم
واقعا این علیزاده اعجوبه است از قلعه نویی انتظار نداشتم این ترکیب رو برای این بازی حساس بزاره ولی خیلی هم بد شانس بودیم.
:37:ای کاش قلعه نویی علیزاده رو 90 دقیقه بازی نمیداد:37:
:37:ای کاش امثال عزیزمحمدی و دایی کمی نسبت به استقلال خوش نیت بودن:37:
:37:ای کاش پنالتیامونو میگرفتن:37:
:37:ای کاش تو تعطیلات نیم فصل یه دروازه بان خوب خریده بودیم:37:
:37:ای کاش ...:37:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
:19::19::19::19::19::19::19::19:
:19::19::19::19::19:
:19::19::19:
:19:
بازی خوبی بود
من کماکان امیدوارم به قهرمانی
حتی بعد از این باخت
ديگه وقتي ميازين بيخود از كسي ايراد نگيرين خدائيش سپاهان خيلي بهتر بازي كرد! حقش برد بود.
تا زه كلي موقعيت گل را هم خراب كردن!
ولي دم اين نويد كيا گرررررم.
خدايا رباط صليبي عليزاده را هر چه سريعتر پاره بفرما!!!!!!!!!
آمين يا رب العالمين
خداييش ميتونستيم مساوي كنيم
هر چند در حد و انداره هاي هميشه نبوديم
فقط بايد به حال اين فدراسيون و مربي تيم ملي تاسف خورد
خواهشا شما بريد تيم خودتون رو درست كنيدنقل قول:
ديگه وقتي ميازين بيخود از كسي ايراد نگيرين خدائيش سپاهان خيلي بهتر بازي كرد! حقش برد بود.
لازم نكرده بيايد واسه تيم ما نظر بديد
اون دروازه بانشون که حالمو بهم زد.مرتیکه عرب بازی در میاره.
اصلا حق سپاهان برد نبود.
برهانی هم 14 گله ش.
ولی خوب بازی کردیم.اگه عرب بازی در نمیوردن.سپاهانو هم میترکوندیم.
پرسپولیس هم 1 گل عقبه.
سپاهان بهتر بازی کرد !!!! معنی بازی بهترم فهمیدیم... یه گل شانسی از راه دور زدن. یه گلم که نخاله تیم به خودمون زد. من که بازی رو دقیق نگاه میکردم. سپاهان تو ضد حمله چند تا موقعیت داشت ولی استقلال با اینکه به قول مظلومی شیرازه ش تو این تعطیلات از هم پاشیده بود بازم سپاهان رو به عقب کشونده بود.نقل قول:
اول یه تبریک به عزیزمحمدی رئیس سازمان لیگ که به هدف خودش رسید. جوابیه باشگاه استقلال به محمدی هم خیلی باحال بود و یه سری چیزا مشخص شد.... این علیزاده هم من تو این بازی زوم کرده بودم رو حرکاتش... میتونم با جرات بگم حتی استپ کردن بلد نیست. توپ میاد دستش نمیدونه چیکار کنه سریع میندازه یه طرف... موقعیت گلم که باید در حد دروازه خالی باشه تا بتونه گل کنه...
در مورد لغو بازی ذوب آهن با داماش مرموز ترین حرکت سازمان لیگ بود. هر جوری نگاه کنی دلیلی برای حذف بازی پیدا نمیشه. گیریم با کویت بازی تدارکاتی کرده خوب که چی ؟ به داماش چه مربوطه که ذوب آهن رفته بازی تدارکاتی کرده. واقعا خنده دار و تاسف برانگیزه... البته شنیدم داماش میخواد شکایت کنه. چه قدر خوب میشه که به فیفا شکایت کنه اونوقت ببینم این عزیزمحمدی چه جوابی داره بده.
راستی اینو یادم رفت این دروازه بان سپاهان چی بود جریانش ؟ ناراحتی قلبی داشت ؟ هر 5 دقیقه یه بار سکته میکرد میفتاد زمین... دیگه رسما تابلو بود داره فیلم میاد. نمیدونم حتما اینم از تاکتیکهای فرهاد کاظمی...
از شما انتظار نمیرفت.:41::13:نقل قول:
پرسپولیس دو بر صفر عقبه...
پرسپولیس هم 2 بر صفر تا الان باخته.واقعا زشته تماشاچیا تیم حریف رو تشویق میکردند.
قلعه نویی گفته بود که این تعطیلات بیشترین ضربه رو به تیم هایی مثل استقلال و پرسپولیس میزنه...
سلام
دوستان من حالم خیلی گرفته بود و نیت داشتم تا برد استقلال دیگه تو تاپیک نیام ولی با باخت پرسپولیس نظرم عوض شد
پرسپوليس هم باخت
خدا رو شكر
اينا ديگه واسه ما نميتونن كري بخونن :دي
واقعا ملوان هم بازي خوبي انجام داد
تیمی که از رشت بخوره بدرد عم..........اش میخوره
اوفيش
چه حالي دادن اين لنگيها
فك كنم يه سري حسابي كش اومدن
چرا پستشو پاك كردن
حقش بود
ما حداقل به يه تيم بالاي جدول باختيم
تازشم يه گل زديم و بازي خوبي داشتيم
به هر حال كمي از مصيبت وارده ا ما كاسته شد(ادبي)
باخت لنگیا مرحمی بود بر آلاممون:27:
حاشيه ديدار سپاهان و استقلال/
شعار هواداران سپاهان عليه هيئت فوتبال اصفهان
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال سپاهان به دليل نحوه جايگيري تماشاگران استقلال در ورزشگاه عليه رئيس هئيت فوتبال اصفهان شعار دادند.
به گزارش خبرگزاري فارس، درهاي ورزشگاه فولاد شهر از ساعت 10 صبح باز شد. تا قبل از شروع بازي نزديك به 11 هزار هوادار سپاهاني و حدود هفت هزار هوادار استقلالي در ورزشگاه حضور يافتند.
* جايگاه در نظر گرفته شده براي هواداران استقلال پشت دو دروازه است. مكاني كه باشگاه سپاهان به آن معترض شد، اما اعتراض آنها باعث تغيير مكان جايگاه استقلالي ها نشد. همين مسئله موجب شد هواداران سپاهان هم عليه ابرقويي نژاد شعار سر دهند و خواستار بركناري او شدند.
* 60 دوربين مدار بسته براي كنترل رفت و آمد تماشاگران در داخل و خارج ورزشگاه نصب كرده اند.
* هواداران سپاهان با شعار "فلسطين فلسطين حمايتت مي كنم" از مردم غزه حمايت كردند.
* مربيان دو تيم ترجيح داده اند در ابتداي بازي ملي پوشان خود را روي نيمكت بنشانند. از سپاهان كاظمي به بنگر و احمدي و از استقلال به برهاني و قرباني روي نيمكت نشسته اند.
* الونگ،كريميان، جعفري و لوينيان از روي سكو اين بازي را نظاره خواهند كرد.
* قبل از شروع بازي باشگاه سپاهان ابتدا از ملي پوشان نوجوان و جوان خود تقدير كرد و سپس امير قلعه نويي مورد تقدير قرار گرفت.
انتهاي پيام/