از پوشه دایرک ایکس DirectX فایل اصلی رو نصب کننقل قول:
Printable View
از پوشه دایرک ایکس DirectX فایل اصلی رو نصب کننقل قول:
از دایرکتس داخل خود CD/DVD بازی استفاده کن و نصبش کن. از دایرکتس CD/DVD یه بازی دیگه ای که جدید اومده باشه هم استفاده کن.نقل قول:
پس خود CD/DVD بازی رو بزار شاید بیاد! اما این پیام مختص کرک هستش. میتونی یه کرک از نت دانلود کنی و تست کنی.نقل قول:
دوست عزیز بازی تازه بازی برای 1 آگوست یعنی 10 مرداد 1390 میاد اونم اگه دوباره تاخیر نخوره........نقل قول:
شما چطوری داری بازی میکنی.......
منظورت stronghold Legends هستش؟؟؟؟؟
اگه آره ورژن بازیتون رو بگید تا کرکش رو براتون بذارم........
نقل قول:
از پوشه دایرک ایکس DirectX فایل اصلی رو نصب کن
مشکل اینه که نه داخل dvdها و نه وقتی بازی رو نصب می کنی هیچ direcXی وجود نداره!:(نقل قول:
از دایرکتس داخل خود CD/DVD بازی استفاده کن و نصبش کن. از دایرکتس CD/DVD یه بازی دیگه ای که جدید اومده باشه هم استفاده کن.
این دایرکت هم دان کردم : DirectX_10_NCT ولی باز مشکل داره...
اگر لینک آخرین ورژن دایرکت رو کسی داره بزاره ممنون میشم
برای دانلود آخرین ورژن از نرم افزارهایی که مایکروسافت ارائه میده به این قسمت:نقل قول:
و برای دانلود آخرین ورزن از DX می تونید به این قسمت مراجعه کنید:کد:http://www.microsoft.com/downloads/en/default.aspx
کد:http://www.microsoft.com/downloads/en/resultsForCategory.aspx?displaylang=en&categoryId=2&stype=n_dc
strong hold 3 میباشدنقل قول:
از این سایت دانلود کردم
کد:http://-------------.com/2010/05/_3_stronghold_the_legends.php
امان از این تبلیغات مسخرشون:19::2::grrr:نقل قول:
دوست عزیز شما از سری های فرعی این بازی رو دانلود کردی که مال سال 2007 هستش. اسم کامل هم اینه: Stonghold Legends. این هم صفحه ویکی بازیتون:
[HTML]http://en.wikipedia.org/wiki/Stronghold_Legends[/HTML]
باتوجه به ورژن بازیتون که احتمالا ورژن 1.0 هستش، برید آخر صفحه فایلش رو با کلیک روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید. ضمنا به نحوه دستور العمل هرکدوم توجه کنید:
[HTML]http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_stronghold_legends.shtml[/HTML]
--------------------------
بچه ها من بازی cities xl رو دارم ولی وقتی نصب و اجرا میکنم از من یوزر و پسورد میخواد
یکی اگه راهنمایی کنه ممنون میشم:11:
حذف شود!!!
شما باید بازی رو کرک کنید...نقل قول:
دوستان این ارور واسه چیه ....؟؟؟؟
در حالی که من مطمئنم سالمه.............!!!!!نقل قول:
The archive is either in unknown format or damaged
وقتی از خود DVD نصب میکنم پارت 3 رو بدون مشکل استخراج میکنه ولی تو پارت 4 گیر میکنه.......
وقتی میریزم رو هارد تو پارت 3 گیر میکنه..........موندم چی کار کنم.........:41:
از DVD ایمیج بگیر بعد بازی رو نصب کن اگه رد کرد که هیچ وگرنه احتمالا پارتها مشکل داره!نقل قول:
ضمنا حتما برای نصب بازی از setup و برنامه unzip اوریجنال خود بازی استفاده کن.
الانه هرکی بازیو میگیره واسه خودش یه ستاپ درست میکنه ستاپش winrarـــه .........ولی نمیدونم چرا اینطوری میکنه ........نقل قول:
از DVD ایمیج بگیر بعد بازی رو نصب کن اگه رد کرد که هیچ وگرنه احتمالا پارتها مشکل داره!
ضمنا حتما برای نصب بازی از setup و برنامه unzip اوریجنال خود بازی استفاده کن.
سلام من در بازی مافیای 2 مشکل دارم
به کاراکتر 8(همون که از زندون آزاد میشه) که میرسم سوار ماشین که میشم از بازی خارج میشه
اگه کسی بتونه بهم کمک منه ممنون میشم
احتمالا بازی تون خرابه و مورد داره!نقل قول:
اگه میشه کامل تر توضیح بدیدنقل قول:
توی DVD بازی یه فولدر به اسم crack هست که توی اون یه فایل درست همنام فایل اصلی بازی با پسوندEXE. وجود داره(اگه چند تا فایل دیگه هم بود اونها رو هم کپی کنید) که شما باید اون رو توی پوشه اصلی بازی به جای فایل اصلی بازی که درست به همین نام هست قرار بدید که احتمالا موقع جایگزینی سیستم از شما میپرسه که چنین فایلی وجود داره و شما باید گزینه_ی yes رو جهت تائید جایگزینی بزنید...به همین راحتی:46:نقل قول:
سلام من این بازی pes2011 رو نصب کردم وقتی اجراش میکنم این ارور رو میده
سه تا گزینه داره Cancel , Try Again و Continue که من هر کدوم رو میزنم وارد بازی میشه و مشکلی ندارهنقل قول:
there is no disk in the drive. please insert a disk into drive
\Device\Harddisk1\DR1
میخواستم ببینم میشه کاری کرد این ارور رو نده ؟
سلام
وقتی من کامپیوتر رو روشن می کنم میرم داخل یک بازی قدیمی مانند gta vc و ... همه چیز خوبه ولی بعداز حدود بیست دقیقه بازی میره روی دور تند و سریع میشه بازی. و وقتی کامپیوتر مثلا نیم ساعت روشن هست تا میرم تو بازی باز میره روی دور تند .
اگه راهنمایی کنید چه جور این مشکل رو حل کنم ممنون میشم.(در ضمن من سرویس پک 2 ایکس پی نصب هست)
لطفا بیشتر از سیستم خودتون برای ما شرح بدین دوست عزیز :) - با توجه به گفته شما اگه درست بعد از بیست دقیقه تند و سریع میشه عجیبه!نقل قول:
این کار های زیر رو انجام بدین شاید جواب داد:
1- آنتی ویروس نصب کنین و آپدیتش کنین.
2- مطمئن بشین که از چیت کد استفاده نمیکنین!
3- راستی یه چیزایی هم توی بازی بود فکر کنم که اونو بگیری بازی سریع سریع میره ! اونارو نگیرین یه چیزی مثل قوطی هست !
موفق باشین ...
میشه لینک دانلود کرکشو بذاری ؟:20:نقل قول:
راستی ! اگه من این کارایی که گفتی انجام بدم مشکل حله ؟
با سلامنقل قول:
این خطا قبلنا تو چند تا سیستم دیدم که خودش یهو میومد کار ویروس بود شاید واسه شما هم همینه. فک کنم بیشتر موقعی میومد که فلش به سیستم میزدی! :31: شما هم یه چکی بکن با یه آنتی ویروس بروز.
اشکال از چیت هست.نقل قول:
نمیشه یک کاریش کرد هم بشه از چیت استفاده کرد هم سریع نشه.
سیستم من:
رم 2 گیگ
گرافیک 1گیگ
پردازنده ؟(یعنی فقط میدونم 2 هسته ای هست:31:)
سلام،
من یه بازی رو می خواستم تو ویندوز 7 نصب کنم ولی ارور زیر رو نمایش میده دوستان اگر می تونن کمک کنن ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا اسم شورتکات بازی یا محلی که نصب کردی مثلا اسم پوشه اش فارسیه یا اسم درستی نداره
اسمو به انگلیسی تغییر بدی شاید درست بشه
تنها راه اینه که یا چیت نزنی و یا اینکه وقتی چیت میزنی ، اونی که سریع تر میکنه رو نزن :10::5:نقل قول:
در ضمن آیا چیت شما کد های تقلب هست یا ترینر ؟
فکر نمیکنم مشکل از نام فایل باشه، بازی رو با تورنت دانلود کردم، فایل های بازی هم ناقص نیست چون بقیه تورنت های موجود رو هم چک کردم اونها هم همون فایل ها رو داشت.نقل قول:
احتمالش نیست که چون بازی کمی قدیمیه(2007) تو ویندوز 7 نصبش نکنه یا برای نصب تو 7 یه فایل کمکی یا چیزی بخواد؟
بازی رو دوباره نصب کردم دیگه ارور نمیده ... ببینم چی میشه !نقل قول:
ممنون از شما:11:
تعجب میکنم چرا هنوز تاپیکی واسه Darkspore زده نشده . بازی که چند روزه اومده
الان من که بازی رو اجرا میکنم ارور میده که darkspore currently not available for play
کرک نداشت و فکر کنم هنوز نیومده ولی این ارورش چی بود من نفهمیدم
نقل قول:
دو تا دی وی دی گرفتم هر دوتا اینجوریه
ببخشید من بازی NFS MW رو روی ویندوز 7 نصب کردم بعد که میرم تو تنظیمات گرافیک رزولیشسن بیشتر از 1600*1200 نداره راهی نیست بشه 1920*1080 تنظیمش کرد ؟؟؟؟؟یا سیستم من مشکل داره ؟؟؟؟؟
من روی 1080 اوردم . شاید از مانیتورته .نقل قول:
بچه ها من کرک بازی cities xl رو میخوام
تو بازیه Call of dutu : world at war
یه مشکل عجیب دارم ! :|
اینه که برای واردش دن به بازی باید روی آیکون بازی کلیک کنیم بعد صفحه سیاه میشه ( کامل ) بعد باید یه بار بیام بیرون تا و دوباره وارد شم تا وارد Main menu ــشه . بعد باز New Game رو که میزنم باز برای وارد شدن به بازی باز باید بیام بیرون و برم باز توش :دی تا بیاد :|
* بیرون اومدن ینی که با زدن ترکیب Alt + Tab یا دکمه ی Start !
لطفا برای نصب بازی جنرال بروی ویندز 7 کمک کنید ممنون میشم .
اینجور مشکلات مربوط به گرافیک میشه. احتمالا مشکل از درایور کارت گرافیکتون یا دایرکتس هستش. جفتش رو چک کنن.نقل قول:
من بازی cossacks napoleonic wars رو نصب کردم . ولی نمی تونستم تو بازی سیو کنم و بعضی امکاناتش هم باز نبود . تو سایتا جست و جو کردم گفتن باید یه پچی رو با یه کرک بگیری که اون رو هم گرفتم . مشکل اینجاست که پچ نصبیه و وقتی می خوام نصب کنم You have to install Cossacks II first before installing Cossacks II
- Patch Version 1.2 رو مینویسه در حالی که منم بازی رو نصب کردم . جاهای مختلفم پچ و کپی کردم ولی بازم این مشکل و داره باید چیکار کنم ؟
سلام
میشه یکی سریال نصب بازی Dragon Age II رو برام بگذاره؟
ممنون
چجوری میشه نام application های بازی هایی که نصب شده رو تغییر داد ؟ مثلا برای نصب پچ به خاطر اینکه اسم application نصب شده cossacks II alibaba هست نمیشناسه و پچ و نصب نمی کنه . لطفا کمک کنید .