آقا چطوریه؟ یکی میگه گرون شده یکی میگه ارزون شده!!!
یکی میگه 350 در صورتی که یه جا دیگه زده 320 یه جا زده 315
اینهمه اختلاف قیمت واسه چیه؟
میخواستم ببینم بچه هایی که از کابل HDMI to DVI استفاده میکنند توی قسمت Console Setting / Display گزینه ای به نام Screen Format وجود داره؟
آقا این سوال برام خیلی مهمه چون من هر کاری با این کابل VGA و مانیتور LCD LG 19" 3:4 میکنم تصویرم سایه داره و بعد از یک ساعت بازی چشام آلبالو گیلاس میچینه و به اندازه کافی چشامو با این کامپیوترم ضعیف کردم و دیگه این سایه دار بودن تصویر رو نمیتونم تحمل کنم و بدلایل مختلف حتما باید XBOX رو به مانیتورم وصل کنم برام جواب این سوال خیلی مهمه
من الان وقتی Screen Format رو از حالت Normal روی حالت wide میگذارم تصویر از فرم طبیعی خارج میشه حالا میخوام ببینم که با کابل HDMI to DVI میتوان انتخاب کرد که تصویر در حالت Normal باشه یا اینکه به صورت پیش فرض حالت تصویر Wide است؟
سلام میخواستم یه مشورت ازتون بگیرم بچه ها من امشب یه هارد 120 خریدم داخلش یه فیلم دموی بازی مال سال 2007 بود و اسم هاردم چینی یا جاپونی نوشته بود خواستم ببینم به نظر شما این هارد دسته دومه یا نه و اگر از سال 2007 تا الان کار کرده باشه چیزی ازش مونده یا نه آخه تستش کردم بازی هم روش ریختم هیچ مشکلی نداشت با تشکر
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
امیر مگه فردا دانشگاه نداری (یکی نیست به خودم بگه مگه فردا نباید بری پادگان ) اون لینکی رو که واست تو پیغام گذاشتم ندیدی ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام میخواستم یه مشورت ازتون بگیرم بچه ها من امشب یه هارد 120 خریدم داخلش یه فیلم دموی بازی مال سال 2007 بود و اسم هاردم چینی یا جاپونی نوشته بود خواستم ببینم به نظر شما این هارد دسته دومه یا نه و اگر از سال 2007 تا الان کار کرده باشه چیزی ازش مونده یا نه آخه تستش کردم بازی هم روش ریختم هیچ مشکلی نداشت با تشکر
سلام. اون دمو نشون میده که اون هارد فرمت نشده به احتمال زیاد تا الان. و اینکه به نظر من عمر هارد زیاد هست و اگه ضربه نخوره به همین راحتیا خراب نمیشه. خوب اگه اسم هارد عوض شده حتما یکی عوضش کرده دیگه:46:
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------
نقل قول:
سلام.
اون 350 تومن برا تهران نبود . تازه کی میده 315؟:20:
چرا دیدم که دوست عزیزم joykiller360 هم مشکل مشابه داشته ولی من که نمیتونم هی برم کابل vga بخرم تا آخر یکیش به مانیتورم بخوره (البته از تو بعید نیست از این کارا بکنی البته با وجود کامبیز شاید منم این کارو بکنم) برای همین میخوام ببینم که اگه مشکلم با خرید کابل HDMI to DVI حل میشه برم یدونه بخرم و خودمو راحت کنم. میترسم بخرم چون مانیتورم WIDE نیست تصویر بد فرم باشه و بخوره تو ذوقم اونوقته که آدم کفری میشه و تا نگاه به XBOX میکنه میخواد کفر بگهنقل قول:
انصافا یکی ام به درد ما فقرا برسه که فقط یه LCD مانیتور داریم و بس
خب ایرانه دیگه ... شرکت مایروسافت تو ایران که نمایندگی نداره ... همه از دبی و از دور ورا وارد میکنن هر کی واسهنقل قول:
خودش یه قیمتی میذاره میندازه به مردم !!!
...
احتمالا اون قیمت 350 تومن واسه شهرستان بوده !!!
سلام بچه ها این داشبورد جدید که اومده به جز usb storage چه امکانات دیگه ای داره؟ 9919
قیمت اصفهان:
ARCADE : 240
ELITE : 340
رندش کرده به ARCADE 100 اضافه کرده گذاشه برای ELITE.
آقای joykiller360 شما XBOX رو چند میخرید که با این قیمت خوب میفروشید؟
ایشالا بعد از امتحان تلفنی مزاحمتون میشم.
الان میشه یک کاری کرد این
Region
همون قفل منطقه ای طوری بشه که همه گیم ها رو باز کنه؟
مثلا همه ی این هارو باز کنه pal و NTSC-J و NTSC-UC
الان من کدوم مدل رو بخرم بهتره والله دیگه موندم چیکار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pal یا NTSC-J
الان تو جعبه الایت کابل HDMI هست دیگه؟
میشه به تلوزیون 2 فیشه وصل کرد؟
یه DVD خریدم تو دستگاه که می ذارم پیغام disk clean میده.تمیز هم کردم اما نشد.
اگه از DVD رایت بگیرم مشکل حل میشه؟
نه. تو جعبه الایت فقط یه کابل شبکه و یک هدست برای لایو بازی کردن استنقل قول:
بله کافی از همون کابل کومپوننت توی جعبش استفاده کنی اما این کابل سه فیش داره که 2 تا از این فیشها مال صدا هستند که شما میتونید از یک تبدیل 2 به 1 استفاده کنید و همین طور میتونید یکی از 2 فیش صدا رو به فیش ورودی صدا تلویزیونتون بزنید اما تو این حالت ممکنه یسری صدا ها رو نشنوید
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
منم با این مشکل روبرو شدم و بازی رو بردم و عوض کردم. بنظرم شما هم همین کارو کنی بهتره چون پول دادی پاش. اگه هم اصرار داری ممکنه با رایت کردن با سرعت 2x درست بشه ولی 100% نمیشه گفت که مشکل برطرف بشهنقل قول:
یکی جواب می دهنقل قول:
لطفا:11:
gamespot برای همین وقت هاست سرچ بکن ببین هست یا نه !
فکر کنم پی سی باشه فقط چون بیشتر نرم افزار هست تا گیم
لطفا جواب بدید:19:نقل قول:
j دیگه تو بازار نیست کمه...
نه تو این جدیدا دیگه hdmi نیست
سلام
من ps3 دارم میخوام یه ایکس باکس بگیرم.اطلاعاتم راجع بهش کمه :
براینکه جاسپر باشه باید تاریخ ساختش بالای 2009 وآداپتورش هم 150 وات باشه اینها کافیه ؟
قیمت دسته های ایکس باکس و هارد 20 گیگ چند هست ؟ و تو هارد 20 گیگ چند تا بازی میشه سیو کرد ؟
من برای ps3بازی با هر ریجنی میگیرم واسه xbox هم اینطوری هست یا باید ریجن خود دستگاه رو بگیریم؟
بله همون تاریخ و آداپتور رو چک کنی کافیهنقل قول:
دستههای اصلش 50 تومن و غیر اصل 30 تومن هارد 20 طرفای 40 تومن که به نظر من یه 120gb رو بخر 75 تومن خیلی به صرفه تره (دیروز دوستم خرید)
سوال آخرتو دقیقا نفهمیدم اما فکر کنم مشکلی نباشه (منظورت از ریجن چیه؟)
باتشکر :11:
منظور اینه مثلا ریجن دستگاه pal باشه باید بازی هم pal باشه یا فرقی نمیکنه ؟
salam man ye xbox daram ke bazi haye taza ro baz nemikone ba dvd boot ham baz nemikone chikar konam toro khoda komakam konid kheyli doost daram ye bazi tazaro bazi konam rasti xboxamo update jadid ke ba flash memory kar mikone ro kardam vali baz ham kar nemikone lotfan zood javam bedin:2:
salam aziz xbox man game haye taza ro baz nemikone ba dvd boot ham baz nemikone update ham kardam baz nemikone bayad chi kar konam komakam kon
من که تا حالا مشکلی نداشتم و هر بازی خواستم خریدم و بازی کردمنقل قول:
اما فکر کنم اساتید بهتر بتونن جواب بدن
یا باید pal باشه و یا freeنقل قول:
باتشکر
منظور اینه مثلا ریجن دستگاه pal باشه باید بازی هم pal باشه یا فرقی نمیکنه ؟
اولا که دوست عزیز قربون دست و بالتون دیگه پستی با زبون فینگیلیش نزنید که جواب داده نمیشه!نقل قول:
دوما مدل درایوتون چیه؟
سوما به نظر من شما یه اپدیت بزنید درایو کنسول را تا بدون مشکل هر نوع بازی را اجرا کنید
نه نداره ، فقط و فقط روی PC .نقل قول:
این موردی که شما فرمودید بازی نیست ، بلکه شبیه سازه برای آموزش و این حرفها .
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
خیر نمیشه . . . .نقل قول:
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
دستگاه که پال باشه ریجن بازی یا باید پال باشه یا ALL یا همون ریجن فری . در غیر این صورت بازی رو دستگاهتون اجرا نمیشه .نقل قول:
سلام
من تاحالا کنسول نداشتم و جدیدا به فکر خریدن نسخه الیت xbox360 افتادم.اگر اخطاری چیزی هست که باید بدونم لطفا بهم بگید.در ضمن من تاپیک رو خوندم ولی با اینحال جواب این سوالا برام نا مفهومه :
1-باتری دسته ی بازی چه جوریه؟قابل شارژه؟شارژرش هم باهاش هست؟اگه بخوایم دسته دوم هم بخریم باید باتریش رو هم جدا بخریم یا با هر دسته ی جدا باتریش هم هست؟
2-جریان داشبورد چیه؟ همون فیرمور نیست؟ آپدیتش هم باید کرد دستگاه رو؟ با مودم وایرلسم میتونم آپدیتش کنم؟
3-جریان اکانت gold یکماهه که با خود دستگاه میاد چیه؟به چه درد میخوره؟
4-جریان آداپتور و region چیه؟ اگه بخوام دستگاه رو از یک فروشگاه اینترنتی بخرم به نظرتون اشکالی داره؟
5-گرمای نسخه ی الیت چقدره؟لازم هست براش فن اکسترنال جدا خریده بشه؟
6-شنیدم که همزمان با چهار تا دسته میشه این بازی رو چهار نفره بازی کرد.خب یعنی چه جوری؟یعنی صفحه تلویزیون چهار قسمت میشه یا باید رو چهار تا تلویزیون جدا بازی کرد؟
7-آیا کابل HDMI تو جعبه نسخه الیت هست؟
یه سوال دیگه هم برام میمونه : به نظرتون بازی کردن با کامپیوتر به خاطر وجود موس راحت تر نیست؟
نه عزیز مثل اینکه fsx برای ایکس باکس متاسفانه وجود ندارهنقل قول:
باطریه قابل شارژ هم داره ، ولی نخرید که آشغاله من ازش 20 ساعت هم استفاده نکردم خراب شد ، بردم مایکروسافت برای گارانتی یه دونه نو بهم دادند باز بعد از 20-25 ساعت خراب شد بردم باز دادم گارانتی تا ببینم این بار چی میشه .نقل قول:
1-باتری دسته ی بازی چه جوریه؟قابل شارژه؟شارژرش هم باهاش هست؟اگه بخوایم دسته دوم هم بخریم باید باتریش رو هم جدا بخریم یا با هر دسته ی جدا باتریش هم هست؟
داشبورد اون بخشیه که شما میبینی !!!!! و البته فرمور هم هست . ولی به فرمور هم درایو داره که شما نمیتونید ببینید .نقل قول:
2-جریان داشبورد چیه؟ همون فیرمور نیست؟ آپدیتش هم باید کرد دستگاه رو؟ با مودم وایرلسم میتونم آپدیتش کنم؟
برای لایو بازی کردن.نقل قول:
3-جریان اکانت gold یکماهه که با خود دستگاه میاد چیه؟به چه درد میخوره؟
اگر خارج از ایران هستید نه ، اگر داخل هستید بنده اطلاعی ندارم .نقل قول:
4-جریان آداپتور و region چیه؟ اگه بخوام دستگاه رو از یک فروشگاه اینترنتی بخرم به نظرتون اشکالی داره؟
نه لازم نیست .نقل قول:
5-گرمای نسخه ی الیت چقدره؟لازم هست براش فن اکسترنال جدا خریده بشه؟
توی بعضی بازی ها بله ، روی Ps2 هم اگر بازی کرده باشید اینطوری داشت ولی با مولتی تپ .نقل قول:
6-شنیدم که همزمان با چهار تا دسته میشه این بازی رو چهار نفره بازی کرد.خب یعنی چه جوری؟یعنی صفحه تلویزیون چهار قسمت میشه یا باید رو چهار تا تلویزیون جدا بازی کرد؟
قبلا بود ، دیگه نیستنقل قول:
7-آیا کابل HDMI تو جعبه نسخه الیت هست؟
بازیهاش رو که از تو ایران میخریم رو که نمیخواد کرک کرد؟
کرک مال کامپیوتره نه کنسول .نقل قول:
کنسول در حالت افقی بیشتر داغ میکنه یا در حالت عمودی ؟؟؟؟
پس از چه باطری ای برای دسته هاش استفاده میشه؟ باطری قلمی؟
حالا لازمه که این داشبورد یا فیرمور یا هر چی اسمشو میزارید رو آپدیت کنید؟من مودم وایرلس دارم میتونم باهاش دستگاه رو آپدیت کنم؟
چرا کابل HDMI دیگه نیست؟
آخر نفهمیدم مولتی پلیر صفحه رو قسمت قسمت میکنه یا باید به تعداد بازیکن ها تلویزیون باشه؟
یعنی میشه بازیهاشو از اینترنت هم دانلود کرد و رایت زد رو dvd و با موفقیت اجرا کرد؟نقل قول:
نقل قول:
بله باطری قلمی ، یک جفت دوراسل برای یک ماهتون کافیه .
داشبورد بله ، فرمور مال درایو هم بله ولی خودتون نمیتونید باید بدید بیرون ، حتما هم به مغازه دار بگید که روش LT نصب باشه .
چون صرف اقتصادی نداشت
بستگی به بازی داره همون طور که گفتم . توی فوتابل قسمت نمیشه ولی توی ماشین ها قسمت میشه . به بازی بستگی داره . بعضی بازی ها هم که آنلاینه .
بله میتونید از اینترنت دانلود کنید رایت بزنید بازی کنید به شرطی که دستگاهتون کپی خور باشه .
نقل قول:
چرا خودم نمیتونم؟مگه چقدر مشکله؟
اگه آپدیت نکنم چی میشه؟
یعنی چی کپی خور باشه؟از کجا میشه فهمید کپی خور هست؟مگه همه ی این بازی های xbox360 که تو بازار با حدودا 4 هزار تومن میخرید کپی نیست؟نقل قول:
نقل قول:
براتون که نوشتم ، ما یه داشبورد داریم که فرمور خود دستگاه هست که آپدیت کردنش خیلی آسونه .
یکی هم فرمور درایو دی وی دی دستگاه هست که بتونه دیسک کپی رو تشخیص بده که برای آپدیت این یکی باید دستگاه رو باز کنید و قمه کشی داره ، برای همینه که این یکی رو خودتون نمیتونید .
از ایران بخرید حتما کپی خوره فقط بگید LT روش بریزه .
ما رو به باهوشی خودتون ببخشید که اینقدر سوال میکنم :31:نقل قول:
پس اگه اون به اصطلاح "قمه کشی" رو انجام ندیم فقط دی وی دی های کپی شده کار نمیکنه؟
این کار که انجام بشه دقیقا چهاتفاقی میفته؟عوارض جانبی ای چیزی نداره؟
LT خودش یعنی چی؟
دقیقا چه مغازه ای باید برده بشه و چه چیزی بگم بهش؟!؟
سلام بچه ها ...
میشه از هر عکسی برای Gamer Picture استفاده کرد؟ یا حتما باید از Live دانلود کنم؟ میتونم خودم تو کامپیوتر بسازم؟
...تم ها چی؟ تو Net گیر میاد یا باز باید از Live بدانلودم؟
ممنون
درسته ، اون قمه کشی رو اگر انجام ندید بازی کپی ا جرا نمیکنه و فقط اورجینال .نقل قول:
از ایران دستگاه بخرید حتما کپی خوره ولی بگید که براتون LT بریزند که خیالتون راحت لاشه .
LT هم اسم آخرین فرمور -- شده برای دی وی دی رام دستگاه هست که بازی هایی با قفل جدید رو هم اجرا کنه و البته در لایو هم بن نشید البته با رعایت مسائل امنیتی . اگر مثل من آنلاین علاقه ای ندارید اصلا لایو نرید .
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
تم ها باید از لایو باشه ، ولی عکس رو فکر نکنم .نقل قول:
درسته من اصلابه live علاقه ندارم
ولی شما هم نگفتید که دقیقا باید چه مغازه ای برم و چی بگم؟ عوارض احتمالی نداره؟
آقا تو که به لایو علاقه نداری بیا 360 اتو با من عوض کن بن شده بتونم بازی کنمنقل قول:
:دی :21:
اسلام علیک : اگه dvd بازی میکنی رو زمین بخوابون زیر کنسول هم باز باشهنقل قول:
اگه رو هارد راست بزار ......
چون راست بزاری دی وی دی باشه توش چیرتو چیرت زیاد صدا میده ok