توی امضام هست براش دار! اون آخریهنقل قول:
Printable View
توی امضام هست براش دار! اون آخریهنقل قول:
مرضیه جان ترجمه اویل 4 منظور همون نوشته هاست دیگه نه ؟ یا منظور اون صحبت های بین لیون و اون زنه هستش ؟
همشون هست . هم فایل ها هم گزارش های ایدا هم مکالمه های لیون و اون زنه!نقل قول:
سلام من یک مشکل دارم وقتی بازی رو اجرا میکنم دموی اولش رو نشون میده بعدش سیستمم هنگ میکنه! و یکدفعه صفحه سیاه میشه نه صدایی میاد نه میتونم ازش خارج بشم مجبور میشم ریست کنم مشکل چیه؟
کسی نظر دیگه ای نداشت؟؟؟:41:نقل قول:
پس خودم می گم.:31:
من زیاد با چاقو تو بازی کار می کنم.یعنی یه گلوله به سرش می زنم و می رم با چاقو حسابشو می رسم اما یه دفعه که اینکار تو قصر می کردم دیدم مثل کشتی کج لیون از پشتش گرفت و بعد خودش رو از پشت به زمین انداخت که اون گانادو هم همونجوری با سرش اومد پایین.واقعا صحنه ی جالبی بود و وقتی خودم دیدم باورم نشد.:18:
نمی دونم تونستید صحنه رو تصور کنید یا نه؟؟
وقتی New game می زنی اینطوری میشه؟؟یا وقتی روی آیکون بازی کلیک می کنی؟؟نقل قول:
سلام من یک مشکل دارم وقتی بازی رو اجرا میکنم دموی اولش رو نشون میده بعدش سیستمم هنگ میکنه! و یکدفعه صفحه سیاه میشه نه صدایی میاد نه میتونم ازش خارج بشم مجبور میشم ریست کنم مشکل چیه؟
در ضمن سیستمت رو هم بگو.
من اینو پیشنهاد می کنم:نقل قول:
اون پچو کسی داره ؟
نقل قول:
http://gbw.seedhost.com/files/ResidentEvil4v1.1.0FixedexeEuro.rar
سلام
به جرات میتونم بگم که کسی تو ایران نمیتونه اویل را مثل من بازی کنه؟؟؟؟؟
اینی که شما میفرمایید سالتو میکنه من بارها نجام دادم چیز عجیبی نیست!!!
در ضمن بهتره برای اینکه راحتتر باشی و بتونی با چاقو ضربه بیشتری بزنی باید به پای انها تک تیر بزنید بعد با چاقو بری سراغشون.
خیلی ها این حرفو می زنن.هر کسی خودش رو تو این بازی برتر می دونه.:31:نقل قول:
به جرات میتونم بگم که کسی تو ایران نمیتونه اویل را مثل من بازی کنه؟؟؟؟؟
اینی که شما میفرمایید سالتو میکنه من بارها نجام دادم چیز عجیبی نیست!!!
در ضمن بهتره برای اینکه راحتتر باشی و بتونی با چاقو ضربه بیشتری بزنی باید به پای انها تک تیر بزنید بعد با چاقو بری سراغشون
میشه بگی چطوری اینکار رو می کنی؟آخه من بعدا نتونستم انجامش بدم.:20:
برای اینکه ضربه ی پا رو بزنم به سرش شلیک می کنم دیگه!!:46:اونقدرش رو می دونم:31:
مشخصات سيستمت رو بنويسنقل قول:
ولي احتمالا مموري كمه بايد virtual memory رو زياد كني از همون مسير my computer>>properties>>advaned>>settings>>advanced> >change
زيادش كن
اين حركت كه دربارش صحبت مي كنين رو مي شه موقعي كه ---- به در بسته لگد مي زنه و پشتش گانادوها ايستادن اجرا كرد. البته روي پله ها هم مي شه
سلامنقل قول:
دوست گرامی درسته من هم میخواستم ببینم نظر دوستان چیه؟
ببین موقعی که به پاشون تیر میزنی یهدفعه لنگ میشن بعد برو نزدیکشون و سعی کن بهشون چاقو بزنی
و در مورد ضربه سر باید عرض کنم که موقعی که به سرشون ضربه میزنی خیلی زود سرحال میشن و می تونند به شما حمله کنند ولی پا اینطور نیست و چند ثانیه بیشتره
موفق باشید.
ایویل 4 رو اینقد بازی کردم دارم می شم شبیه لئون:31:
امیدوارم هر چی سریعتر شماره 5 روبدن بیرون چون یواش یواش اویل 4 داره واسم تکراری می شه:20:
یه زمونی فک می کردم هیچ وقت از این بازی زده نمی شم:40:
من همه جوره این بازی رو تموم کردم:21:خسته شدم آخه:13: