حسين كعبي: با كاپيتاني تيم ملي، پاسخ منتقدان را ميدهم سه سال در امارات ميمانم
حسين كعبي باور دارد كه شايعات روزهاي گذشته مبني بر خداحافظياش از تيم ملي تنها باعث بالا رفتن انگيزهاش براي درخشش در مسابقات مقدماتي جام ملتهاي آسيا شده است.
بازيكن ريز نقش تيم ملي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: به هيچ وجه در اندازهي شخصيت خود نميبينم كه بخواهم پاسخ اين شايعات را بدهم و در اين باره صحبت كنم. تنها ميتوانم بگويم كه اين مسايل انگيزهي من را بالا برده و به آنها ميگويم آنقدر بازي ميكنم تا كاپيتان تيم ملي بشوم و جواب اين كساني كه ميخواهند خودشان را به فوتبال بچسبانند، بدهم.
وي دربارهي وضعيت خود گفت: سي و پنج روز بود كه تمرين نداشتم, چرا كه پس از استراحت، به دنبال رضايتنامه و عقد قرارداد با الامارات بودم. در تمرين امروز فشار زيادي به بدنم وارد آوردم و در اواخر تمرين از مربيان اجازه گرفتم و استراحت كردم.
كعبي دربارهي كادر فني جديد و تمرينات گفت: تفاوتي ميان تمرينات فعلي و سابق وجود ندارد. من اميد زيادي دارم كه با قلعهنويي كه مربي جواني است, بتوانيم مانند آلمان با كلينزمن نتيجه بگيريم.
وي دربارهي قرارداد خود با الامارات و وضعيت اين تيم در ليگ امارات، گفت: شناخت چنداني از اين تيم ندارم. تنها ميدانم كه عنايتي نيز در اين تيم است. امسال من پاس گل ميدهم و رضا گل ميزند. قراردادم با اين تيم يك ساله است؛ اما, مشكلي برايم به وجود آمده كه با قانون جديد بايد بيست ميليون تومان ماليات بدهم. ضمن آن كه براي Itc هم بايد پول بيشتري بدهم.
كعبي افزود: امسال قطعا ليگ امارات، ديدني خواهد بود. حضور ده بازيكن ايراني كه همه از بهترينهاي ايران هستند كيفيت اين ليگ را بالا ميبرد.
وي موفقيت تيم ملي را هدف نهايياش عنوان كرد و افزود: دوست دارم با تيم ملي به همهي موفقيتها برسم. حضور در ليگهاي اروپايي آرزوي من است. هر چند كه بعد از سه سال حضور در امارات، به اروپا خواهم رفت.
استقلال ميهمان ويژهي تيم ملي! ميرزاپور، كعبي، شجاعي و علوي آمدند قلعه نويي: با ل
دور جديد تمرينات تيم ملي فوتبال ايران از صبح امروز آغاز شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مليپوشان فوتبال ايران امروز (شنبه) پس از دو روز تعطيلي به زمين گلف مجموعهي ورزشي انقلاب رفتند تا تمرينات ويژهي بدنسازي خود را زير نظر مربيان تيم ملي به ويژه پرويز كماسي انجام دهند.
امروز تيم ملي، ميهمان ويژهاي داشت و آن بازيكنان استقلال بودند كه براي انجام تمرينات خود به صورت اتفاقي (!) در كنار تيم ملي و زير نظر صمد مرفاوي تمرين ميكردند.
حميد بابازاده و مسعود اقبالي در كنار امير قلعهنويي روي صندلي جادهي تندرستي مجموعهي انقلاب تمرينات بازيكنان هر دو گروه را نظاره ميكردند.
ابراهيم ميرزاپور و حسين كعبي دو مليپوشي بودند كه پس از شايعات خداحافظي اين دو از تيم ملي، در تمرينات حاضر شده بودند. به آنها ميتوان، مسعود شجاعي را هم اضافه كرد كه پس از عقد قرارداد با تيم الشارجه به تهران و تمرينات تيم ملي بازگشته است.
محمد علوي هم كه نخستين جلسهي تمريني خود را با تيم ملي انجام ميداد، در اواخر تمرين با آسيب ديدگي روبرو شد و بنا به دستور دكتر نوروزي براي دادن آزمايش Mri زمين تمرين را ترك كرد، هر چند كه اتلاف وقت از سوي اين بازيكن براي عوض كردن پيراهنش با اعتراض شديد امير قلعهنويي همراه شد.
به گزارش خبرنگار ايسنا، كريم بوستاني و منصور ابراهيمزاده هم غايبان كادر فني بودند و اين مساله موجب شد كه حسن رودباريان و مهدي رحمتي زير نظر ناصر ابراهيمي تمرينات ويژهي دروازهباني را پشت سر بگذارند. هر چند كه تمرينات ابراهيمي، مصدوميت حسن رودباريان و غرولند اين بازيكن را به همراه داشت.
طالبلو امروز صبح بنا به دستور امير قلعهنويي تمرينات خود را به صورت انفرادي در آكادمي ملي المپيك برگزار كرد و ميرزاپور نيز تنها به دويدن و بالا و پايين رفتن از پستي و بلنديهاي زمين گلف ميپرداخت.
در برخي اوقات از تمرينات امروز، برخورد تمرين سفيدپوشان استقلال با آبيپوشان تيم ملي سبب ميشد كه صحبتهايي بين بعضي بازيكنان استقلال و استقلاليهاي تيم ملي رد و بدل شود.
امير قلعهنويي نيز كه تمرين شاگردان خود را با لباس شخصي نظاره ميكرد به ايسنا گفت: شما هر روز سر تمرينات تيم ملي حاضر ميشويد و من نميتوانم هر روز دربارهي وضعيت تيم ملي صحبت كنم، چرا كه اين مساله نه براي شما جذاب است و نه براي خوانندگانتان. ازاين به بعد تنها آخر هفته روزهاي سهشنبه يا چهارشنبه با خبرنگاران صحبت خواهم كرد.
با اين حال وي دربارهي اين شايعه كه تيم ملي بدون لژيونرها به مصاف سوريه ميرود، گفت: اين خبرها صحت ندارد و متاسفانه شايعهسازان اين مسايل را مطرح ميكنند. در مورد وضعيت بازيكنان پرسپوليس نيز بايد بگويم كه زمان قطعي حاضر شدن آنها بر سر تمرينات تيم ملي مشخص نيست.
خشم کريمى از صحبتهاى دايى
علىدايى در صحبتهايش گفته است: اگر من به ساک پزشکى لگد مىزدم چگونه با من برخورد مىکردند؟ فلان بازيکن را مىخواستند بفرستند داخل زمين قبول نکرد اگر من جاى او بودم با من چه رفتارى مىشد؟
در هر دو مورد ذکر شده، منظور کاپيتان سابق تيمملى على کريمى بوده است. در عين حال چلنگر مترجم برانکو که رابطه فوقالعاده نزديکى با دايى دارد در مصاحبهاش اظهار داشته است که کريمى از همه چيز ايراد مىگرفت.
گفته مىشود على کريمى با شنيدن اين حرفها بسيار خشمگين شده و قصد پاسخگويى به دايى را داشت، اما به درخواست مشاورينش سکوت اختيار کرده است. البته با توجه به خصوصيات اخلاقى على کريمي، جاى شکى وجود ندارد که او دير يا زود مصاحبهاى آنچنانى بر ضد دايى انجام مىدهد.
پرسپوليس با آث ميلان و آرسنال بازي مي کند
تيم پرسپوليس تهران در بين ماههاي شهريور و مهر با تيم هاي مطرح انگليس و ايتاليا ديدار مي كند. توافقات اوليه بين مسوولان پرسپوليس و آث ميلان انجام شده است و قرار است در ماه سپتامبر اين تيم در تهران با پرسپوليس ديدار كند. البته مذاكرات پرسپوليس بيشتر براي انجام اين ديدار به صورت رفت و برگشت صورت گرفته است.
همچنين عصر ديروز تئودوریونگ مربی تیم فوتبال پرسپولیس راهی کمپ محل اردوی تیم فوتبال آرسنال انگلیس شد و با آرسن ونگرسرمربی این تیم به گفتگو پرداخت. در پایان این ملاقات مقرر شد تیم فوتبال آرسنال انگلیس آذرماه سال جاری با سفر به تهران دیداری دوستانه با تیم فوتبال پرسپولیس در ورزشگاه آزادی برگزار کند.
بر اساس توافقات صورت گرفته در این جلسه قرار است مسوولان باشگاه پرسپولیس با ارسال نامه ای رسمی به وزارت ورزش انگلستان و باشگاه آرسنال به طوررسمی از این تیم دعوت کنند تا آذر ماه به تهران بیاید.
امرسون: ماكه له له جديد رئال خواهم شد
پس از معرفي رسمي امرسون در رئال مادريد به عنوان بازيكن جديد، وي با ابراز خوشحالي اعلام كرد، از اينكه به عنوان ماكه له له جديد برنابئو راهي زمين خواهد شد، به خود مي بالد.
هافبك سابق يوونتوس اظهار داشت كه مي تواند جاي خالي ماكه له له را كه 3 سال پيش برنابئو را به مقصد چلسي ترك كرد، پر كند.
امرسون در اين باره گفت: "كلود بازيكني است كه من او را تحسين مي كنم. وي بازي با كيفيتي ارائه مي كند و مي تواند پستش را در زمين به بهترين نحو اجرا كند. البته من در برخي زمينه ها با او تفاوت دارم، اما سعي مي كنم آنچه كه كاپلو از من مي خواهد مو به مو اجرا كنم و هر نقطه اي از زمين را كه سرمربي برايم تعيين كند، با كمال ميل بپذيرم. هدف من كمك به تيم است.
من به رئال آمده ام كه در كنار كهكشاني ها به كسب افتخارات نائل شوم. رئال باشگاه بزرگي است و اينكه مدتهاست به كسب افتخاري نايل نشده جاي بسي تعجب دارد.
در مورد آينده روبرتو كارلوس هم بايد بگويم که روبرتو دوست خوب من است، اميدوارم تا ساليان سال در كنار رئال بماند، زيرا حضورش براي تيم بسيار نافع است."
بازگشت لاتزيو و فيورنتينا به سري A و حضور ميلان در ليگ قهرمانان / فقط یوونتوس س
يوونتوس و ساير باشگاههاي ايتاليايي كه در پرونده فساد ورزشي و تباني به سختي مجازات شدند، با لطف باور نكردني دادگاه پس از فرجام خواهي روبرو شدند.
در حكم ابتدايي از جمع چهار متهم اصلي تنها ميلان در سري ؤ مانده بود و يوونتوس، فيورنتينا و لاتزيو راهي سري إ شده بودندأ اما، با يك فرجام جهاني فيورنتينا و لاتزيو به سري ؤ بازگشتند و تنها يووه در دسته پايينتر ماند. ميلان هم ميتواند در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپاي اين فصل به ميدان برود. امتيازي كه در راي ابتدايي دادگاه از آن محروم بود. كاهش جريمه چهلوچهار امتيازي ميلان به سي امتياز در دادگاه تجديد نظر كافي بود تا سرخ و سياههاي سن سيرو در مرحله سوم مقدماتي ليگ قهرمانان جايي براي خودشان دست و پا كنند. اگر قهرمان شش دوره رقابتهاي اروپايي در دو ديدار رفت و برگشت مرحله انتخابي پيروز شود، ميتواند بار ديگر در كنار اينتر و رم در بالاترين سطح قاره به ميدان برودأ اما، هواداران ميلان دليل ديگري هم براي خوشحالي دارند. چرا كه ميتواند با كاهش جريمه امتيازيشان (از 15 به 8) به قهرماني در سري ؤ هم اميدوار باشند. با اين حساب بازيكنان ميلان بويژه كاكا ديگر براي جدايي از اين باشگاه وسوسه نخواهند شد.
هواداران فيورنتينا و لاتزيو، ميتوانند نفس راحتي بكشند، چرا كه باران رحمت ايتاليايي هم بر سر آنها باريد! آنها به سري ؤ بازگشتندأ اما، جريمههاي امتيازي همراهشان خواهد بود. شايد هدف اصليشان تلاش براي فرار از منطقه سقوط باشد. يوونتوس هم فصل جديد را در سري إ تنها با هفده امتياز منفي شروع ميكند.
يووه متهم اصلي بود و بيشترين بها را پرداخت.
اكنون ديديه دشام با تيمي كه ديگر با كاپلو، كاناوارو، امرسون، زامبروتا و تورام را ندارد، كار دشواري پيش رو دارد.
راي فرجامخواهي در يك نگاه:
فيورنتينا: بازگشت به سري ؤ با نوزده امتياز منفي
لاتزيو: بازگشت به سري ؤ با يازده امتياز منفي
يوونتوس: ماندن در سري إ و كاهش جريمه امتيازي از 30 به 17
ميلان: كاهش جريمه امتيازي از 15 به 8
*رييس يوونتوس: براي عدالت مبارزه ميكنيم!
سهشنبه، دادگاه ايتاليا پرونده فرجام خواهي فساد ورزشي و تباني راي داد لاتزيو و فيورنتينا به سري ؤ بازگشتندأ اما، يوونتوس همچنان در سري إ ماند. تنها لطف به يوونتوس، كم شدن جريمه امتيازياش بود. سران يووه ميخواهند براي عدالت مبارزه كنند! جوواني كوبولي گيگلي، رييس جديد باشگاه بحرانزده يووه متهم اصلي پرونده تباني گفت:» بسيار ساده نميتوانيم اين حكم را بپذيريم. با روشن شدن آنچه رخ داده، راي نهايي متعادل نبود. آن را جدي و بطور كامل ناعادلانه ديدم. اين راي، يوونتوس را از ساير باشگاه جدا كرد. به همين دليل تصميم گرفتهام به فرجام خواهيمان به هر شيوه ممكن ادامه بدهيم. به همه اطمينان ميدهم كه تا زمان اجراي عدالت متوقف نخواهيم شد. براي هواداران بينظيرمان، سهامدارانمان، باشگاه و رقابتهاي قهرماني ايتاليا اين كار را انجام خواهيم داد. يوونتوس بهاي سنگيني پرداخته است.«
چهارشنبه آخرين فرصت يوفا به ايتاليا
چهارشنبه، آخرين فرصت تعيين شده از سوي يوفا به ايتاليا براي معرفي باشگاههاي واجد شرايط در رقابتهاي اروپايي 2007 2006 است. يوفا در پيامي كه سهشنبه از مركز فرماندهياش در نيون اعلام شد، نامه اتحاديه فوتبال ايتاليا (ئپةب) اشاره كرد. در اين نامه، سران فوتبال ايتاليا كه درگير پرونده رسوايي هستند از يوفا درخواست كردند يك روز بيشتر به آنها براي معرفي باشگاهها فرصت بدهد. در پيام يوفا آمده است:» پس از تجزيه و تحليل دقيق اين درخواست يوفا تصميم گرفت كه اولتيماتوم را تمديد كند.« جمعه، در نيون قرعهكشي مرحله سوم ليگ قهرمانان اروپا و مرحله دوم جام يوفا برگزار ميشود.
قلعهنوعي: با لژيونرها به مصاف سوريه مىرويم به پرسپوليسىها حق مىدهم اما...
رفتهرفته به زمان ديدار تيمهاى ملى ايران و سوريه در چارچوب رقابتهاى دور مقدماتى جام ملتهاى آسيا نزديک شده و از همين رو تمرينات آمادهسازى ملىپوشان که از ديروز وارد هفته دوم خود شد، با جديت بيشترى زيرنظر کادر فنى پيگيرى مىشود. در همين خصوص با امير قلعهنوعى صحبت کوتاهى انجام داديم تا از آخرين وضعيت تيمملى مطلع شويم.
از روند آمادهسازى تيمملى طى روزهاى اخير راضى هستيد؟
بله تا حدودى به خواستههاى خود رسيديم ولى اين طور نيست که اصلاً نگرانى نداشته باشيم به هر حال مشکلاتى وجود دارد که بايد به دنبال حل آنها باشيم.
مثلاً چه مشکلاتى شما را آزار مىدهد؟
مهمترين مشکل در حال حاضر عدم آمادگى مناسب بازيکنان و همچنين مصدوميت چند مهره کليدى مىباشد ضمن اينکه مشکلات روحى و روانى و غيبت لژيونرهاى تيم مخصوصاً آنها که در تيمهاى عربى بازى مىکنند مايه نگرانىهاى من است.
حقيقت دارد که لژيونرهاى حاضر در اروپا در بازى سوريه غايب خواهند بود؟
نه به هيچ وجه صحت ندارد و ما هم براى حضور آنها در اين بازى حساب خاصى باز کردهايم و آنگونه که کميته بينالملل فدراسيون اعلام کرده، هماهنگىهاى لازم براى حضور اين بازيکنان در تهران فراهم شده است و مطمئناً ما با تمام نيرو به مصاف سوريه خواهيم رفت.
علىرغم تأکيد شما مبنى بر حضور ملىپوشان پرسپوليس در اردو، آنها همچنان به عنوان غايبان بزرگ تيمملى در اتريش به سرمىبرند، وضعيت آنها چگونه است؟
به هر حال نظم و انضباط در تيمملى حرف اول و آخر را مىزند و از آنجا که ما تنها هفته جارى را فرصت داريم تا شرايط نفرات حاضر در اردو را بررسى و تيم نهايى را انتخاب کنيم اين امر به ضرر آنها تمام خواهد شد. البته من به پرسپوليسىها حق مىدهم اما خب در حال حاضر ما بايد به منافع ملى بينديشيم و من از همينجا از همکارى مديران و مربيان باشگاه پاس که اردوى خود را به خاطر تيمملى لغو کردند، تشکر مىکنم.
فکر نمىکنيد حذف ملىپوشان پرسپوليس به ضرر تيمملى تمام شود؟
آنقدر بازيکن خوب در ايران داريم که فاصله آنها با ملىپوشان پرسپوليس تنها 5 درصد است که در صورت تمرينات مستمر مىتوانند جاى خالى ساير بازيکنان نامدار را پرکنند و همانطور که گفتم براى ما قانونمندى در اولويت قرار دارد.
و بازى تدارکاتى تيمملى به کجا کشيد؟
يازدهم مرداد با يک تيم داخلى بازى مىکنيم و روز نوزدهم مرداد هم به مصاف يکى از دو تيم اردن يا کويت خواهيم رفت چرا که اماراتىها دعوت ما را رد کردند.