به صفحه اول تاپیک چگونه صدای گوشی w810 خود را افزایش دهیم رجوع کنیدنقل قول:
البته توصیه من این هست که با یک شتاب دهنده یا دانلود منیجر مثل dap پلاگین رو دانلود کنید
Printable View
به صفحه اول تاپیک چگونه صدای گوشی w810 خود را افزایش دهیم رجوع کنیدنقل قول:
البته توصیه من این هست که با یک شتاب دهنده یا دانلود منیجر مثل dap پلاگین رو دانلود کنید
کسی جوابم سوال منو نمی دونه ؟:13:نقل قول:
آقاي aloalexaنقل قول:
فريمور R4EA031 و R4ED001 يكي هستند
بابا شما که دیگه هستی ، ما کارهای نیستیم :46:....راستش از روزی که این گوشی رو Up-date کردم، با اینکه همه چیز درست انجام شد، 5 ساعت هم اینترنت dial-up-مو حروم کردم و دیگه گوشیم روشن نشد... اعصابم خورد شده بود:31:.... دیگه نمیومدم، ولی دیدم دلم واسه استادای اینجا تنگ شده... دیگه اومدم:10: آقا Mostafa_Khan یادت هست من لنز روی گوشیمو ورداشته بودم؟ الان 4-3 ماه گذشته ولی دوربینم سالمه سالمه، تازه دیگه به زور هم اگه بخوای انگشتتو ببری توش نمیشه!:31: من خداییش راحت شدم از این اشکال اساسی این گوشی، در مورد hands Free هم بگم، دوست بابای من یه w810 گرفته، hands freeهاش نقره ایه!!!! ببین یک خش خشی میکنه... کیفیتشم 0-ه! فکر کنم این عوضیا hands free-های اصلی رو در میارن جدا میفروشن، جاش تقلبیشو میذارن! در مورد ویبره هم بی صبرانه منتظریم:46:نقل قول:
810 mp4 پشتيباني نميكنه چرا؟!!!!!!player براي اين كار نيست ؟
البته mp4 رو بصورت صوتي ميشناسه
ممنوننقل قول:
چرا اجرا میکنه البته به نوع فایل mp4 بستگی داره از نظر اندازه مخصوصا برای نمونه از این آدرس که میدم می تونی 2 ، 3 کلیپ mp4 که رو موبایل جواب بده رو دانلود کنیدنقل قول:
[PHP]http://www.freewebs.com/moidz/links.htm[/PHP]
سلام به همگی می خواستم ببینم روی 810 میشه lock code هم گذاشت مثل گوشی های نوکیا یا نه
منظورم کدیه که دسترسی افراد دیگه رو به گوشی از بین ببره یه جورایی کد امنیتی ممنون میشم راهنماییم کنید
اره یادمه...پس اینطور...خیلی خوبه با این حساب...اما من یکی دیگه حال باز کردن گوشیم رو ندارم....اما اگه باز کنم حرف تو رو هم شاید عملی کنم:46:نقل قول:
در مورد هندزفری هم به هر حال خریدار هم باید کمی اگاه باشه...همه ی عالم و ادم می دونن که رنگ هندزفری اکبند و اصلش سیاه هست نه نقره ایی
دوست عزیزم باید بگم که کار این نوشته های مربوط به ویبره دیگه داره تموم میشه....با این حال چون زیاده از الان شروع میکنم به گذاشتنش تو انجمن
ویبره های متنوع برای موبایلتان:ادرس>>>>تاپیک مرجع نکته ها و اموزش ها:8:
نقل قول:برای حل این مشکل پچش موجود هست....با این پچ زمانی که فیلمبرداری کنید با پسوند mp4 ذخیره میشهنقل قول:
به تاپیک پچ مراجعه کنید حتما پیداش میکنی
خوب اگه منظورت از نوکیا ...گوشی دارای سیستم عامل هست....خوب اره..سیمبین برنامه ایی واسه قفل داره اما جاوا:نقل قول:
یه سری برنامه ها هست که نوشته شده..اما کار باهاشون سخت و خسته کنندست....به هر حال این اسم هاشونه:
moby explorer
file potect
یه سری پچ هم هست یه کارهایی می کنه...تو تاپیک پچ هم یه نگاهی بنداز شاید اونجا چیزی پیدا کردی
این مشکل برای یکی از دوستام هنگام شروع کار با ++XS و فار پیش اومده آیا می تونه یا فون ایکس 6 + فار هک کنه؟
یعنی مشکلش با فار + فونیکس حل میشه ؟
چرا این خطا پیش اومده؟
اگه دوستان کمک کنند ممنون:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
w810من روشن نميشه با جابجا کردن باطري صفحه اش سفيد وسياه ميشه .
تعميرکارميگه احتمال زياد درست نميشه واوراقي.
لطفا کمک کنيد .
ممنونم.