همه اینها درست ...اما استدلال من برای خریدن ای7 ...این بود که شاید همین یکی دوسال آینده بازیهایی ساخته بشوند که لازم به سیستم قویتری باشند ...کسی از آینده خبر نداره !:n13:نقل قول:
Printable View
همه اینها درست ...اما استدلال من برای خریدن ای7 ...این بود که شاید همین یکی دوسال آینده بازیهایی ساخته بشوند که لازم به سیستم قویتری باشند ...کسی از آینده خبر نداره !:n13:نقل قول:
اصل و هستهی بازی ها روی گرافیک قوی و پردازنده خوب میچرخه یعنی شما اگر گرافیک قوی داشته باشی با I5 هم میتونی همونقدر فریم ریت بگیری که با I7 میگیری.نقل قول:
اگر دقت کرده باشین برای بستن سیستم هم همیشه گرافیک قوی+مادربورد خوب و سی پی یو متوسط رو پیشنهاد میدن.
اما با همه این تفاسیر هیچ کس از آینده بازی های رایانهای خبر نداره.
عجب مگه دخترا هم می شینن آخرین بازی های روز رو بازی می کنن :n04::n04:نقل قول:
__________________________________________________ _____________
مشکل همینه که مفهوم چند وظیفگی ( Multitasking ) تو ایران خوب جا نیفتاده .
Multitasking یعنی اینکه CPU بتونه هم زمان مدیریت چند تا کار رو برعهده بگیره . مثلا هم زمان بازی کنین ، فتوشاپ رندر کنین ، فیلم Convert کنین و یا از سیستمتون برای اینجاد چند ماشین مجازی هم زمان استفاده کنین و ... . ( که هیچ کس چنین کاری نمی کنه :n10: )
البته CPU های I7 نسبت به I5 ها تو بازی بی تاثیر نیستن تو شرایط مشابه CPU ها I7 حدود 1 تا 2 درصد بهتر تو بازی عمل می کنن ! ( که به چشم نمیاد )
به هر حال سیاست بعضی فروشندگانه که سعی می کنن مارو به خرید کالا های گرانتر ترغیب کنن و مشکل اینه که ما فکر می کنیم وقتی می گن I7 قوی هستش ، پس یعنی I5 خیلی ضعیف هستش !!!
دوستان یه سوال داشتم درباره ی خرابی z500 . تا حالا شده که لپ تاپتون مشکل سخت افزاری پیدا کنه مثلا گرافیکتون بسوزه یا سی پی یو لطفا همه جواب بدند مخصوصا اونایی که زیاد گیم بازی می کنند با لپ تاپشون . ممنون
دوستان درود
عایا سایتی رو میشناسید که به برسی بین بنچمارکها لبتابها بپردازه بشه مثلا بنچمارکهای z500 رو با بقیه برندها مقایسه کرد ! داریم :n06:
خیر تا حالا هیچ مشکلی برای من پیش نیومده..نقل قول:
من تاحالا توش BF3 - Crysis3 - Max3 -Spilnter Cell Black List رو به مدت زیاد بازی کردم
و اخ نگفته .. البته استاد بنده Hayyan جان 19 ساعت بطور دائم با z500 بازی کرده
و به گفته او لپ تاپ که اخ نگفته هیچ بازی جلوی لپ تاپ کم اورده
منظورت بررسی لپ تاپه ؟نقل قول:
و الا فقط قطعاتی مثل GPUو CPU و HDD و Ram رو Benchmark می کنن که جدا از لپ تاپ هستن .کد:www.notebookcheck.com
چندین مورد پریدگی دکمه ها کیبورد داشتیم و 1 مورد مشکل در مورد صفحه نمایش .نقل قول:
تا دلت بخواد با بازی های مختلف ازش کار کشیدم :n10: . با furmark حدود 3 ساعت تست پایداری GPU انجام دادم . ( البته حال نداشتم ادامه بدم و الا رو سیستم معمولا حدود 8 تا 9 ساعت تست می کردم ) خوب دووم اورده .
پس چند ساعت بازی اشکالی برای سیستم نداره ؟...من شده تا 4 ساعت بدون خاموش کردن دستگاه بازی کرده ام ! ( فعلا چون تعطیلاته !)...یه وقت سیم کشیهاش آب نشه ؟:n04:
یک بار 19 ساعت و یک بار هم 17.5 ساعت بازی کردم یک ضرب :n10: 3 یا 4 بار هم حدود 12 ساعت .نقل قول:
اینم یه عکس از این اواخر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون 17.5 ساعته رو قبلا گذاشتم . متاسفانه اون موقع که 19 ساعت بازی کردم Evolve نصب نبود
( کاش همین قدر که بازی می کنم درس می خوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
۱۹ ساعت؟
تو این ۱۹ ساعت ریستارت یا هنگ رخ نداد حیان جان؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4