سلام دوستان
میخواستم بدونم راهی برای عوض کردن Alert Sound هست؟؟ صدایی که پیش فرض داره خیلی رو اعصابه ، بعد با یه فایل دیگه هم replace کردم برمیگرده باز به همون قبلی :n37:
نمیخوام به کل قطع بشه میخوام عوض بشه اگه امکانش هست !
سلام دوستان
میخواستم بدونم راهی برای عوض کردن Alert Sound هست؟؟ صدایی که پیش فرض داره خیلی رو اعصابه ، بعد با یه فایل دیگه هم replace کردم برمیگرده باز به همون قبلی :n37:
ممنوننقل قول:
من یک فایل از سایت comodo دانلود کردم
البته خود پشتیبان comodo این فایل رو داد
می خواستم بدونم که این فایل برای کدوم نسخه هست؟
آنتی ویرویس؟
+
سوال بعدی این بود که من الان آنتی ویروس رو نصب کردم
نسخه های دیگه هم نصب کنم؟
پیشنهاد میشه؟
من نمیدونم چه فایلی پشتیبان کومودو بهتون معرفی کرده. اگر بخش پشتیبانی کومودو به شما معرفی کرده و دیتابیس آنتی ویروس هست باید روی نسخه 8 کار کنه.نقل قول:
اما به طور کلی فعلا دو دیتابیس برای کومودو موجوده یکی مربوط به نسخه 5.5 به پایین
و دیگری برای نسخه 5.8 به بالا یعنی نسخه 6 و 7 و نسخه 8. لینک دانلود را پایین قرار دادم
برای دانلود دیتابیس نسخه 8 کومودو از این لینک میتونید اقدام کنید (البته اول اون فایلی که پشتیبانی بهتون داده را تست کنید باید کار کنه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه اینترنت سکیوریتی توصیه میشه. (البته فکر میکنم الان اگر فقط آنتی ویروس را نصب داشته باشید حین عزلش این امکان باشه که سایر ماژولها را نصب کنید یعنی به غیر از عزل گزینه تبدیل به اینترنت سکیوریتی را هم داره اگر نه که میتونید از لینک زیر دانلود کنید)نقل قول:
سوال بعدی این بود که من الان آنتی ویروس رو نصب کردم
نسخه های دیگه هم نصب کنم؟
پیشنهاد میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=======
فقط یک نکته را عرض کنم:
دوستانی که تازه کومودو را نصب میکنند بهتره روی تنظیمات پیشفرض بمونند (پیکربندی پیشفرض برای این دسته وضعیت مطلوبی را فراهم میکنه) و فقط یکی دو تغییر انجام بدهند (مثلا فایروال را بزارند روی "حالت کاربر" و یکی دو جا تیک "پیغامی نشان نده" را بردارند و غیره که بعدا مفصل توضیح میدم.
دوستان حرفه ای هم باید برن روی پرواکتیو..... همونهایی که علاوه بر کارهای روزمره کارهای خطرناک دیگری مثل تست ویروس هم انجام میدن. یا اینکه از سوالات خوششون میاد و یا نیاز دارند یا میخوان حداکثر کنترل را داشته باشند و غیره.
بزودی تنظیمات کومودو برای کاربران مبتدی (که لینکش در پست دوم اومده) را آپدیت میکنم.
نمیشه.نقل قول:
میخواستم بدونم راهی برای عوض کردن Alert Sound هست؟؟ صدایی که پیش فرض داره خیلی رو اعصابه ، بعد با یه فایل دیگه هم replace کردم برمیگرده باز به همون قبلی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال می مونهنقل قول:
اگر قابلیت های آنتی ویروس برای اینترنت سکوریتی است پس دلیل وجود آنتی ویروس چیه؟
+
آپدیت 200 مگ هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عرض سلام مجددنقل قول:
خب، فرقش در همون قابلیتهاش هست دیگه. آنتی ویروس فقط آنتی ویروس است. اما اینترنت سکیوریتی کاملتره ، شامل آنتی ویروس و فایروال و سندباکس و HIPS و وب فیلتر و بخش اعتبار سنجی فایل شامل لیست سفید و لیست ناشناخته و غیره. (البته اگر درست منظور شما را متوجه شده باشم) شما الان فایروال ندارید؟
جالب اینکه تا به حال آنتی ویروس خالی کومودو را نصب نکردم ببینم شامل چه مواردی میشه( کنجکاو شدم یکبار نصب کنم)
آپدیت اولیه همه آنتی ها حجمش زیاده، چون کل دیتابیس را قراره دانلود کنید.(با یک دانلود منجر دانلود کنید و بعد وارد CIS کنید) در واقع شامل تمام امضاهای موجود تا اون لحظه میشه. ولی آپدیتهای روزانه کم حجم هست. یکی دو مگابایت.
از تنظیمات فعلی بکاپ بگیرید و بعد از نصب نسخه جدید تنظیمات را وارد و فعال کنیدنقل قول:
تنظیمات پیشرفته> تنظیمات عمومی> پیکربندی> روی پیکربندی که فعال است کلیک کنید و > بکاپ
ممنوننقل قول:
میشه بگید از کجا بتونم دانلود کنم؟؟؟؟
سلامنقل قول:
لینک دانلود توی پست بالای هست.
خب دیروز ورژن جدید کومودو رو نصب کردم و تنظیماتی که بک اپ گرفته بودم رو واردش نکردم و فقط یکی دو تا تنظیم مهم ( فایروال حالت کاربر و پیکربندی حالت پرواکتیو و دادن حداقل دسترسی به svchost) رو اعمال کردم
به نظرم کومودو نسبت به قبل که اولش که نصب میکردن هی سوال و جواب میکرد کمترسوال میپرسه
قبلا یه اشنای خیلی خیلی مبتدی رو براش کومودو نصب کردم کلی از دست کومودو شاکی بود که جقدر اذیت میکنه سوال و جواب میکنه و .....
یکی از همکلاسیام هم که خودش به من کومودو رو معرفی کرده بود چند روز پیش بهش گفتم ورژن جدیدش اومده میگفت من بیخیالش شدم سوالاش ازاردهنده هست! میگفت خودش پشت پرده باید کارها رو انجام بده نه اینکه هی سیریش بشه!
هرچند به نظرم این جز عیب کومودو نیست الا با جناب کومودو من دقیقا میفهمم در سیستمم چه خبره و کنترل کامل کامل دارم هرچند من هم به هیچ وجه کاربر حرفه ای نیستم
تم جدید و پیش فرض کومودو بنظرم جالب نیومد و سریع به تم قبلی رجعت کردم
قبل از همه از نود استفاده میکردم بعد که پی به ضعفش بردم و خاصیت خوبی ازش ندیدم و نشنیدم و نخوندم به کاسپر مهاجرت کردم! مدت زیادی هم با کاسپر کار میکردم بعد ترجیح دادم که سیستم الوده بشه و زود به زود ویندوز عوض کنم اما منابع زیادی از سیستم رو به کاسپر ندم
الا تقریبا 6 ماهه که از کومودو استفاده میکنم و روز به روز بیشتر ازش خوشم میاد جناب کومودو از اشنایی باهات خوشحالم البته این تاپیک هم نقش به سزایی داشته باعث شده درحد نیازم با کومودو اشنا بشم و ....
نتیجه ی این 6 ماهه این شده که بسیار تعجب میکنم چطور خیلی ها حاضراند وقت صرف کرک و سریال بسته های پولی کنند! با مصیبت بسته ی امنیتیشون رو اپدیت کنند کلی ار منابع گرانقدر سیستم رو در اختیار بسته های امنیتی بذارند و ....
بنظرم اگر تنظیمات کومودو برای کاربران مبتدی یا کاربرانی که حوصله ی جواب دادن به سوالات رو ندارند فراهم بشه یه بخش قابل توجهی به جمع استفادذه کنندگان و هواداران اضافه میشه
اگر بخوام یه نرم افزار مشکوک یا نرم افزار مطمین جهت تست و کار کوتاه باهاش نصب کنم میشه از دشکتاپ مجازی یا سند باکس..... کومودو استفاده کنم؟! تا عزل و نصب و .... اثری روی ویندوزم نذاره؟
فکر کنم پستی باشه که کامل سندباکس و دسکتاپ مجازی و توضیح داده باشه بی زحمت شماره پست رو بگین
بلهنقل قول:
ممنون
می خواستم بدونم که صفحه ای نیست که لیست اون ها رو با تاریخ نمایش بده
ممنون