تیم ملی ایران توی تیم های ملی نیست!نقل قول:
اونوقت بیان فارسی بسازن؟!:|
Printable View
تیم ملی ایران توی تیم های ملی نیست!نقل قول:
اونوقت بیان فارسی بسازن؟!:|
عزیز منظورم اینه که خودمون فارسیش کنیمنقل قول:
مثل pes که با گزارش مزدک اومده
ولی فکر کنم منظورش ساخته شدن توسط خود EASPORT هست!
نمیدونم ولی نمیدونم چرا Fifa 2013 به اندازه کافی پیشرفت نداشته .
در مواقعی fifa 2012 بهتره . من که 12 رو ترجیح میدم.
نه داداش منظورم مثل pes که با گزارش مزدک اومده هستنقل قول:
آخه فیفا به قول شما تیم ایران رو هم نمیزنه میاد فارسی کنه !!!!!!!
ولی فکر کنم باشه
من یه بار PES رو برای xBOX گرفتم چند روزه خراب شد:n08:
منم یه بار رفتم فیفا رو گرفتم یه روزه خراب شد :n10:نقل قول:
فیفا تیم ملی رو نذاشته ولی لیگ امارات و قطر و عربستان و امثال اینا رو گذاشته خدا کنه این مشکل رو تو بازی جدید برطرف کنند :n02:
شما به اون میگی تیم ایراننقل قول:
آخه اون تیم ایران هست؟
همه بازیکن ها ساختگی ان!
تازه شاید امسال بذارن چون ایران رفته جام جهانی
بحث سیاستهای سودجویانه شرکتها چه ربطی به بازی داره . همینقدر هست که pes :n21: داغونه و واسه جلب مشتری مجبوره دست به این کاراش بزنه . EA همیشه به فکر سودش بوده و بس . هر وقت ببینه گذاشتن لیگ ایران و یا هر چیز ایرانی تو بازیش واسش سود میاره حتما همین کار رو میکنه ولی وقتی میبینه ایران وضعش اینطوریه همچین کاری نمیکنه . احترام به مشتری یا پلیر هم اصلا حالیش نیست . فقط فکر جیبشه . انتظار هم نداشته باشین که بیاد همچین کاری رو بکنه .نقل قول:
مثلا از وقتی اقتصاد ایتالیا در زمینه ورزش خراب شده برین لیگ دسته دو این کشور رو توی فیفا ببینین . انگار به زور گذاشتنشون توی فیفا . لباسشون عاری از هر گونه مارک تجاریه . حالا نمیدونم توی واقعیت هم همینطوره یا فیفاست فقط .
+
اقا من چند روزه سختی بازیم خیلی رفته بالا . یعنی تا همین دو سه روز پیش با یه تیم معمولی به راحتی توی وردکلاس میتونستم تیمهایی مثل رئال و ... رو شکست بدم توی کریر اونهم با اختلاف زیاد . اما حالا اومدم یه کریر جدید شروع کردم با چلسی با اینکه سختی بازی همون ورلد کلاسه اما به شدت سخت شده بازیها . طوری که یه دفعه از ویگان 5 تا خوردم .
همچین چیزی تا حالا دیده بودین که یه دفعه بازی سخت بشه ؟