سلامنقل قول:
از ابتدای امسال ارام ارام محدودیت رابسته به مقدار پهنای باند در اختیار برده بالا
Sent from my iPhone 6
Printable View
سلامنقل قول:
از ابتدای امسال ارام ارام محدودیت رابسته به مقدار پهنای باند در اختیار برده بالا
Sent from my iPhone 6
رایتل سرعت پایه یعنی ده مگابیت میده پس حرفه ای تا چقدر میدهنقل قول:
سلامنقل قول:
سرعت پایه نباید اینقدر بوده باشه
ظاهرا طی این ۱۰ روز تغییراتی رو دادند
من سیم کارتم بسته ی حرفه ای داره .
به مجرد اینکه ایران رسیدم چک میکنم
متاسفانه شرکتهای همراه اول خدماتشونو خوب نشون میدن اما به مرور خرابکاری میکنن
هزینه بالا , کیفیت پایین , حجم پایین و پشتیبانی ضعیف
اینا همیشه بوده و هست و باید حسرت خورد که کشورهای خارجی با خدمات و کیفیت بیشتر این اینترنت همراه رو رایگان گذاشتن تا مردم در امکانات باشن
پیج رسمی اینستگرام مدیر عامل رایتل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد بسته های اینترنت نظرتون رو به مدیر عامل رایتل منتقل کنید.
دوستان من بسته پایه روی سیمکارت رایتلم فعال کردم سرعتش 2 مگ بیشتر نمیره ! دقیقا 2 مگ میده..تهران هم هستم..همه جا تست کردم همینجوریه..ولی بسته حرفه ای تا 13 مگ میره..شما ها چجوری با پایه 10 مگ میگیرید ؟!
شما کجاها تست کردی؟نقل قول:
اعتباریه یا دائمی
من سعادت ایاد مطهری دربند این چند روزه تست کردم ۸-۱۰ مگابیت بود امروزم ولنجک تست کردم ۴-۵ هست.
سیمکارتم دائمیه البته نمیدونم فرقی میتونه داشته باشه یا نه.
Sent from my iPhone 6
منم دائمیم اطراف دریاچه چیتگر صادقیه ستار خان حتی سعادت آباد که میگید..به نظرم سیستم Shaping هم رایتل هم همراه اول مشکل داره..بعضی اوقات میشه که بسته حرفه ای دارید 1 روز مونده پایه میکنید سرعتش همون میمونه..الان من همراه اولم بسته 1 روزه آلفا فعال کردم سرعت شد 512... یک ساعت مونده بود به پایان بسته یه آلفا + 1 ماهه زدم ولی سرعتم بالاتر از 512 نمیره دیگه..بهشونم زنگ زدم و با لحن خیلی بدی گفتن امکان نداره همچین چیزی...گفتم پرونده تشکیل بدید رسیدگی شه..گفت مشکل از منطقه تون میتونه باشه! در حالی که سیمکارت دوستم با آلفا+ همینجا 8 مگ میداد اون لحظه.نقل قول:
الان اینجا ولنجک با چهار سیمکارت با صاحبین مختلف تست کردم
به یک نتیجه تقریبا قطعی رسیدم.
۲ تا سیمکارت که قبلا نامه درخواست ارتقا به بسته حرفه ای داده بودن و قبلا (چند ماه قبل) بسته حرفه ای خریدن یعنی مجوز سرعت بالا تو سیستم دارن سرعتشون راحت میره بالا و بین ۴-۶.۵ مگ جواب داد.
اما دو سیمکارت دیگه که نامه درخواست بسته حرفه ای نداده بودن روی ۲ مگ بسته شده.
به نظرم شما درخواست بده بعدم یک بسته حرفه ای بخر تا سیمکارتت تو سیستم کلاسش عوض بشه مشکلت حل میشه
Sent from my iPhone 6
من جرو اولین های رایتل بودم که ثبت نام شماره دلخواه داشت اوایل و الان تازه گذاشته دوباره...همون اول یه نامه فرستادم بسته حرفه ای 512 داشت..512 میکشیدم راحت..بعد یه مدت سیستمشون ریخت به هم همه نامه ها حذف شدن و دوباره گفتن نامه بفرستید..فرستادم و باز کردن سرعت رو.. الان هم تا قبل این بسته .. بسته حرفه ای داشتم. که این تموم شد پایه گرفتم ! الانم دوباره حرفه ای کنم میره بالا 100% ..خلاصه این محدودیت سرعتا چیز جالبی نیست مشکل ایجاد میکنن برای بعضی ها. باگ زیاد دارن..مخصوصا همراه اول..بهترین کارو همون ایرانسل کرده..ولی برای جلوگیری از مصرف زیاد و حل مشکل پهنای باند هم باید به نظرم بسته ها رو گرون کنن نه در حد گیگی 10 تومن !..همون 5-6 تومن خیلی بهتر بود.با 3G من 25 مگ هم باهاش میگرفتم ولی الان اومده شده در حد 256 :|نقل قول: