L در کل بهتره ولی desire بدنه و باطری و رابط کاربری بهتری دارهنقل قول:
Printable View
L در کل بهتره ولی desire بدنه و باطری و رابط کاربری بهتری دارهنقل قول:
دوستان من يك گوشي دو سيم كارته خوب ميخام
اگه ميشه تو دو رنج قيمت 1مليون و 1.6 بهم معرفي كنيد
تشكر
اگه عجله ندارین منتظر xperia m2 dual باشیننقل قول:
سلام...
بعد از دو سه سال دوباره به کلوپ اندو برگشتم چون کا 800 عزیزم گم شده دیگه...
من تا 500-520-30 تومن یه اندرویدی خوب میخوام...
اصلا و به هیچ عنوان اهل بازی گرافیکی و تماشای فیلم های مثل هابیت 2 که 1080 پی هستش و یا عکاسی با گوشی موبایل نیستم...
گوشیم اهنگ پخش کنه...ویدیو های با کیفی 360پی و نهایتا 8-9 دقیقه ای پخش کنه...برام کافیه!!! من با اندروید 1.8 هم مشکلی نداشتم و فکر میکنم برا اپ های موجود، یه پردازنده تک هسته ای کافی باشه.... اما نمایش با تاچ مناسب و سنسورهای دقیق برام مهمه و البته نمایش حداقل 4!!
رخ خوب گوشی هم کمی تا حدودی مهمه ولی همه چیز نیست...
من 2-3 سال گذشته رو کلا از دنیای اندو دور بودم و نمی دونم دنیا دست کیه...!!!
برند هم مهم نیست ولی اولویت با سگ جونی 3-4 سال کار کردنه...
تو باز استار پلاس یا همچین چیزی رو بهم گفتن 320 تا که ظاهرا جی پی اس نداره متاسفانه...
کلی گوشی سامی هم بود که همشون شبیه به هم بودن ولی اختلاف قیمتشون زیاد بود که یکی از دلایل تنفرم از سامسونگه چون گند زد به اندروید.... ولی اگه تو این رنج تنها گزینه باشه حرفی نیست...
هرچی ارزونتر هم قطعا بهتر...به نظرم ایس ۳ (40 دقیقه بعد پست) که الان رویوش رو دیدم خوبه...همین بدون ان اف سی یا ارزون هست؟
htc desire 300 => سگ جون
این دو مدل کاملاً برای شما مناسبه
سلام
یه گوشی تا 1 تومن می خوام اندازه اش بین 5 تا 5.5 باشه و دوربینش هم خوب باشه؟
ال جی جشنواره نوروزی داره؟؟؟
از سامسونگ گرند 2 و گلکسی مگا5.8 و از سونی اکسپریا C و از هوآی فک کنم G610 و G700 هستننقل قول:
به نظر من از بین این گزینه ها گلکسی گرند 2 انتخاب مناسب تریِ
همون ایس 3 بهترین گزینه است واست و چون سگ جونیشو من با سامسونگ تجربه کردم . سونی رو اصلا قبول ندارم . از یه فاصله کم اونم رو موکت افتاد ترک برداشت .. اچ تی سی هم اگه خراب شه مشکله درست کردنشنقل قول:
به نظرتون ace 3 بهتره یا s duos 2 یا s3 mini ؟نقل قول:
مینی به نظرم یکم صفحه ش جالب نباشه
به نظر شما ace 3 مدل lte ش پیدا میشه ؟کجا؟
دوستان به نظپرتون می ارزه برای اکسپریا اس پی با 200 تومن افزایش بودجه برم اکسپریا زد ار بخرم؟
آیا زد آر پا به پای زد، آپدیت های جدید اندروید رو می گیره؟
برای من به روز شدن گوشی و سخت جان بودن گوشی مهمه