MBM
اگر مجبور باشي يكي از نعمت های را كه خدا با تو داده است پس بدهي، كدام را انتخاب ميكني؟
خيلي سخته
ولي بدون زبون ميشه با نوشتن يا اشاره صحبت كرد
هر چند خيلي سخته :sad:
Printable View
MBM
اگر مجبور باشي يكي از نعمت های را كه خدا با تو داده است پس بدهي، كدام را انتخاب ميكني؟
خيلي سخته
ولي بدون زبون ميشه با نوشتن يا اشاره صحبت كرد
هر چند خيلي سخته :sad:
سلام عزيزدل ... خسته نباشي ....
سلام ايضاً عزيز دل :biggrin:
قربون تو
ميبينم كه آروم آروم داري داغ ميكني .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي ؛ ولي نه به اون شدت كه توي عنوانش نوشتن ;)
خب چي بپرسم ؟؟؟؟ :rolleye:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان !!!!!!!! ;)
1- تو اين ماه مبارك چند روز روزه گزفتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توفيق داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه رو
2- چرا فكر ميكني من محبوبم تو بروبچ ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ذكر دلايل واسه روشن شدن موضوع)
كلاً باحالي رامبد جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك جواريي با همه ميجوشي ؛ از مدير كلش گرفته تا اون كسي كه يك دونه پست داده همه برات عزيز دل هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- تا كي قراره تو پي سي باشي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي پي سي اطلاعات كامپيوتريم فوق العاده افزايش پيدا كرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اين بروبچ با صفا هستن ، هستم در خدمتتون
4- چند سال بسيجي فعال داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 سال پيش رفتم بسيج
يك سال عادي بودم ديگه نرفتم
پارسال رفتم ببينم اوضاع و احوال چه جوريه ؛ ديدم كلاً ديگه پايگاهي نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرسوجو كردم ديدم با مسجد پايينش ادغام شدن
رفتم اونجا گفتن پرونده اي نداري ؛ مگه بري ناحيه اون جا سراغ بگيري ؛ من هم گفتم ما رو خير و شماها رو هم به سلامت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلاً يك روز هم سابقه ندارم چه برسه فعال !!!!
5- انشالله واسه سربازي كه معاف نيستي !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك بار اقدام كردم نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتي معاينه ام نكرد و گفت آقا شما بيرون در صورتي كه دم در پادگان يك كاميون پارك بود
پر از راديولوژي و پرونده اي پزشكي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك خوره اصرار كردم كه حداقل مداركم رو نگاه كنه
يدفعه دكتره بلند شد و داد برو بيرون سرباز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم ديدم اگه يك ثانيه ديگه بمونم همون بردنم خدمت امدم بيرون
ولي بروبج هايي كه توي صف معافي بودن گفتن دوباره پست ايشاالله معاف ميشي
يك روز هم خدمت كردم براي اين جماعت حرام هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جمله همون بروبچ )
6- امشب من الكي خوشم چرا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نگو بايد خودت جواب بدي ...)
چيزي نخوري ؟
مثلاً قرصي كه روش X نوشه شده باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد و خوش بودن مگه بده
برو خدا رو شكر كه خوشي عزيز دل برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- يادته اولين بار باهم دوست شديم تو كدوم انجمن بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بخدا خيلي دوست دارم برگردم اون وقتا... با 200 تا پست)
فكر كنم متفرقه بود ديگه
ولي من نه
اون موقع توي تاپيك زدن زياد سوتي ميدادم :happy:
الان ماشاالله كوهي از تجربه هستي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- مــحــمــود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (جواب داره ها)
از ريشه حمد و بر وزن مفعول به معناي ستايش شده ؛ تابلو هستش كه يك اسم عربي هست
9- چند سالگي ختنه كردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (باعرض پوزش از خانمهاي محترم فروم .... اينم سواله ديگه)
يك سوال چيز پرسيدي ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم دو سالگي بود
معمولاً زود ختنه ميكنن ؛ تا پسر ها وقايع تلخش رو به ياد نداشته باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- چرا پي سي رو واسه فعاليت انتخاب كردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ازبين فروم هاي ديگه)
من قبلاً توي پي سي نت و يك كمي هم توي پرشين تولز فعاليت داشتم
جوري كه وقتي پي سي نت كارش رو شروع كرد من عضو ثابت سايت بودم شايد تا الان مدير هم بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي محيط پي سي ورد دوستانه تر از فروم هاي ديگه هستش
البته اگه بعضي وقت ها خودمون توي خودمون شورش راه ندازيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- بزودي يه چيز جالب ميبيني !! بنظرت چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بگي جايزه داري ... البته قبل از برملا شدن !)
من حدس زدنم زير صفر هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بسه فعلا .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
پيييييييييييييش ما بيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه باید عمل جراحی میشدی و یکی از عضو های بدنت رو میبریدند
کدومشو انتخاب میکردی؟
همون زبون رو
آقا بهروز اينا سوالاتي بوده كه خودم پرسيدم خواستم جواب جوابشو بدم مشكلي نبينم ! (گير الكي نده ديگه ) :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
اين فايلو گوش بده خودم ساختم !
ميبينم كه كسي سوال موال نمي پرسه !
- تا چند روز ديگه اينجا مهموني ؟
- بعد از خدا كيو بيشتر دوست داري ؟
- توي فاميلتون نيلوفر داريد ؟
- مادر بزرگوارتره يا پدر ؟ کدوم رو بيشتر دوست داري ؟ ( دروغ نگو )
- حجاب خوبه يا دست و پا گيره يا اصلا ايجاد فساد بيشتر مي کنه ؟ اينو از مگمگ اف هم پرسيدم گفت شما از منكراتي !
- دوست داري يه روزي کوه دماوند رو فتح کني ؟ قله اورست رو چه طور ؟
- به نظرت آدم در زندگي به جز خدا کسي ديگه اي رو هم داره ؟
- پولداريد يا معمولي يا زير خط فقر ؟
- صبح بهتره يا آخر شب ؟
- دريا بهتره يا جنگل ؟
- اسب بهتره يا خوک !؟
- جاده چالوس بهتره يا جاده شمشک يا قزوين ؟
- خبر هاي آي تي رو مي خوني ؟
- بلدي سوت آروم بزني ؟ از اون بلند ها چه طور ؟
- اگر يکي ازت بخواد که از ته دل براي يه نفر دعا کني تا چه حد اين کار رو از ته دل و صادقانه انجام ميدي ؟
- الان که پشت کامپيوتر نشستي صورتت چند تا جوش زده ؟ اينو فكر مي كنم از بهروز و ووكمن هم پرسيدم !
- شده نفس کشيدن يادت بره ؟
- بهترين جاده اي که توش رانندگي کردي ؟
- تا حالا شده مزخرف بگي و خودت متوجه بشي ؟
- استقلال رو تو زندگيت چه قدر دوست داري؟ يعني حاضري براي مستقل بودن جدا از خانوادت زندگي كني؟
- روزي چند ساعت کتاب مي خوني ؟
- بهترين آهنگ کلاسيکي که گوش دادي رو کي ساخته بود ؟
- اگه يه روز مجبور بشي توي امضات غزل خداحافظي از انجمن رو بخوني چي مي نويسي ؟
- دوست داري تو هاليوود تو يه فيلم بازي کني يا توي باليوود؟
- بلدي ترکي صحبت کني ؟ دوست داري بلد باشي ؟
- اگه بگن از سوسک بيشتر متنفري يا از پشه کدوم رو انتخاب مي کني ؟
- چه طور با پي سي ورلد اشنا شدي؟ ( يکي نيست بگه اين سوال اصلا جاش اينجاست )
- عاشق شدي ؟
- به گفته مافيا : اگه فكر كني يه انجمن جاش خالي هست چه انجمن هست ؟
- پيانو رو دوست داري يا گيتار الکتريک ؟
- شماره شناسنامه منو حدس بزن ؟
- تا حالا با دماغت گيگيلي درست کردي بمالي به ديواري ، زير صندليي ، جايي ؟ با تشكر از سوت ...
- شده بري لب ساحل با يه بنده خدايي بعد چند تا پسر بيان همش زل بزنن به تو يا اون بنده خدا ؟
- شده کسي ازت يواشکي عکس بگيره ؟ ( با موبايل)
- شده از کسي تو خيابوني جايي يواشکي با موبايل عکس بگيري ؟
- اگر همين الان بگن ديگه حجاب توي ايران اجباري نيست و هر کسي ميتوني هرجوري که خودش دلش ميخواد بگرده تو چيکار ميکني ؟ ( نه همين الان بابا ! )
- مناسبت روزهاي زير رو بنويس :
18 آبان :
5 اسفند :
26 اسفند :
25 فروردين :
1 ارديبهشت :
25 خرداد :
8 تير :
-من دوست دارم كسي كه ميشينه رو صندلي بسوزه نه اينكه خوصلش سر بره ...
- اجازه ميدي يه سوال ديگه ازت بپرسم ؟
- اگر توي دنيا زن نبود چي ميشه ؟ اگه مرد نبود چي مي شد ؟
- چه رنگي رو دوست داري چرا ؟
- آيا واقعا مشکي رنگ عشقه ؟
- اون چيه که تا خراب شدنش يک دقيقه فرصت داريم ؟
- اون چيه که همه سالها منتظرشن ولي وقتي نزديک ميشه ثانيه شماري مي کنن که ديرتر بگذره ؟
- اون کيه که ميشه مادر بي تو تنها و غريبم ؟
- بيشترين سرعتي که با ماشين رفتي چند کيلومتر بر ثانيه بوده ؟ ( حالا شما بگو چند کيلومتر بر ساعت )
- دوست داشتي موقع انفجار هاي ناکازاکي و هيروشيما توي کدوم يکي بودي ؟ بايد يکيشونو انتخاب کني !!
- اگه بهت مي گفتن سال تولدت رو مشخص کن چه سالي به دنيا مي اومدي ؟
- دوست داشتي که يک آمريکايي مفرح و پولدار و بي درد بودي و ايراني ها رو مسخره مي کردي ؟
- دوست داري بچه ات دختر باشه يا پسر؟ اسمشو چي مي ذاري؟
- چشم آبي بهتره يا سياه سياه ؟
- دو نقطه دي يعني چي ؟
- وقتي عضو انجمن شدي حدودا چند نفر عضو داشت ؟
- لپ لپ خريدي به خاطر جايزش ؟
- اگه مانيتورت منفجر بشه يه تيکه شيشه کلفت بره توي شکمت چي مي شه ؟ چي کار مي کني ؟ کجا ميري ؟ به کي چي مي گي ؟
- موژه بلند دوست داري اي کوتاه ؟
-اين سوالم خيلي مهمه قول شرف ميدي وقتي كه نشستم روي صندلي بيش از 200 تا سوال بپرسي ؟
متشكرم ...
نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
سوليارس جان شما داري خودت سوال مي پرسي خودن هم جواب ميدي . اين كار نظم رو بهم مي زنه . رعايت كن . لطفا .
اين آقا محمودم كه اون قدر دير به دير جواب ميده كه آدم سرد ميشه ... بهروز خان چشم ...
سلام ، چند روزه منو نمی بینی شادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مثلا یه شب اومدی بیرون یه چیزی بخری انجی جولی را دیدی اونم با تو گرم گرفت چیکار میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اسم داستان :فرشته در شهر)
راستی اون تاپیکی که گفتی تخته شد (اسمشم فکر کنم حمله به تاسیسات اتمی بود) چی توش نوشته بودی که تخته شد
دوست داری اگه بنا باشه با یکی از دخترای دانشگاه ازدواج کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با یک دختره ساده ازدواج کنی یا اون شره یا یکی میان این دو و یا اصلا با یک دختر خیلی مذهبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جمله را کامل کن : چشمات قشنگه وقتی ....
راستی در چه دانشگاه و چه رشته ای تحصیل می کنی
دوست داری ایران بمب اتم داشته باشه (از همه لحاظ )
یک سووال خصوصی(اگه جواب ندی اصلا ناراحت نمیشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )سربازی به چه دلیلی می خواستی معاف شی ؟
راستی تا حالا فکر کردی چرا تهرانیها تو پی سی انجمن مخصوص ندارن
از کدوم یکی از قومیتهای ایرانی(لر،ترک ، عرب،....)بیشتر حال میکنی
زیباترین اسم بنظرت : ....
دوست داری دیگران را مهمون کنی یا اینکه دوست داری اونا تو را مهمون کنند
فعلا بای
محمود جوووووون نظرت رو درباره كاربران زير بگو :
1- MaFia
2- Mehdi_Best
3- Elfin_D
4- Amin
5- Wookman
6- 'POP'
7- behroooz
8- mehdi hero
9- saye
10- magamgf
11- Meisam (پاچه خواري ممنوع) :دي
12- Ali
13- mohsen_DDD
14- Babak
15- mahan
16- بوي گندم
17- me
متشكرم اميدوارم دوباره صندلي داغ داغ بشه !
اين فايلو گوش بده خودم ساختم !
آهنگ خوبي بود
من هم با موزيك DJ سوني اريكسون آهنگ هاي خوبي ميسازم
ريختم توي گوشيم :cool:
ميبينم كه كسي سوال موال نمي پرسه !
فقط خودتي ;)
- تا چند روز ديگه اينجا مهموني ؟
صندلي داغ يكي دور روز ديگه
انجمن رو تا وقتي كه بتونم كمكي بكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بعد از خدا كيو بيشتر دوست داري ؟
خانواده ام رو [img]http://qsmile.com/qsimages/16.gif[/img]
- توي فاميلتون نيلوفر داريد ؟
با نيلوفر ديگه چه رابطه اي داري ؟؟ ها ها ها ها ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نداريم ؛ اشتباه گرفتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- مادر بزرگوارتره يا پدر ؟ کدوم رو بيشتر دوست داري ؟ ( دروغ نگو )
مادرم
- حجاب خوبه يا دست و پا گيره يا اصلا ايجاد فساد بيشتر مي کنه ؟ اينو از مگمگ اف هم پرسيدم گفت شما از منكراتي !
حجاب خوب بودنش خوبه
ولي براي ما درست جا نيفتاده يا درست معني نكردن
الان حجاب كامل رو براي ما چادر معني كردن در صورتي كه وقتي كشور فيليپين رو نگاه ميكني چادر سرشون نمي كنن ولي حجاب كامل دارن
يك موضوع ديگه هم هست ؛ آزادي
آزادي و اختيار هم هستش ؛ هر كسي ميتونه اون جوري كه باب ميلش هستش باشه به شرطي كه به آزادي ديگران لطمه وارد نشه
اين رو هم در نظر داشته باشيم كه " خواهي نشوي رسوا همرنگ جماعت شو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
من از منكراتم ؟ :puke:
توي اين يك ماه دو بار كارت دانشجوييم رو حراست گرفته
به چه دليل ديگه بماند ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم همين ترم اولي كار دست خودم بدم
- دوست داري يه روزي کوه دماوند رو فتح کني ؟ قله اورست رو چه طور ؟
اورست رو كه نمي تونم ولي دماوند رو ميشه روش فكر كرد
- به نظرت آدم در زندگي به جز خدا کسي ديگه اي رو هم داره ؟
آره ؛ خودش ;)
هر آدم تنهايي خودش هستش و خداش
- پولداريد يا معمولي يا زير خط فقر ؟
مستاجر نيستيم ؛ وسيله رفت و آمد هم داريم
در آستانه تخريب خونه براي ساخت يك آپارتمان هم هستيم
اين يعني پولدار معمولي يا زير خط فقر ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- صبح بهتره يا آخر شب ؟
كلاً شب رو بيشتر دوست دارم
رمانتيك هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- دريا بهتره يا جنگل ؟
جنگل
- اسب بهتره يا خوک !؟
اسب ؛ حداقل ميه سوارش شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- جاده چالوس بهتره يا جاده شمشک يا قزوين ؟
100% چالوس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما چون شرق تهران هستيم اگه حس و حال رفتن تا كرج نباشه ميشه از شمشك و ديزين هم رفت
نزديك تر هم هست
- خبر هاي آي تي رو مي خوني ؟
آره ؛ آدم بايد به روز باشه
- بلدي سوت آروم بزني ؟ از اون بلند ها چه طور ؟
دو مدلش رو بلدم
خصوصاً بلبلي ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اگر يکي ازت بخواد که از ته دل براي يه نفر دعا کني تا چه حد اين کار رو از ته دل و صادقانه انجام ميدي ؟
من بين تمام دعاي مسلمون ها دعاي توسل رو از همه بيشتر دوست دارم
براش دعاي توسل ميخونم
- الان که پشت کامپيوتر نشستي صورتت چند تا جوش زده ؟ اينو فكر مي كنم از بهروز و ووكمن هم پرسيدم !
يك دونه :blink:
2 روز پيش زياد زولبيا و باميه خوردم
- شده نفس کشيدن يادت بره ؟
هميشه با خودم تكرار ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دم - بازدم ، دم - بازدم ، دم - بازدم ، دم - بازدم ، دم - بازدم
- بهترين جاده اي که توش رانندگي کردي ؟
جاده ي عباس آباد
از مرزن آباد ميري سمت چپ و انقدر برو كه برسي به جنگل هاي عباس آباد
- تا حالا شده مزخرف بگي و خودت متوجه بشي ؟
آره
سال سوم يك كنفرانس توي آموزش و پروش منطقه بود
من رفته بودم صحبت كنم
داشتم كارهامون رو شرح ميدادم بعد يك مدت ديديم همه دارن يك جوري هاج و واج نگاه ميكنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلوم بود رفتم جاده خاكي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي همين بقيه حرفام رو همه رو از روي متن خوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- استقلال رو تو زندگيت چه قدر دوست داري؟ يعني حاضري براي مستقل بودن جدا از خانوادت زندگي كني؟
مستقل بودن رو دوست دارم
نمي خوام زياد وابسطه باشم و اين جوري هم نيستم
- روزي چند ساعت کتاب مي خوني ؟
روزي نميشه گفت
مثلاً يك روي گير ميدم به يك كتاب و ميشينم سرش تا آخر ميخونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك دفعه يك هفته هيچي نمي خونم
ميانگين روزي 20 الي 30 دقيقه
- بهترين آهنگ کلاسيکي که گوش دادي رو کي ساخته بود ؟
J.S.Bach
- اگه يه روز مجبور بشي توي امضات غزل خداحافظي از انجمن رو بخوني چي مي نويسي ؟
بار گران نبودم ولي اگر نامهربان بود ؛ رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- دوست داري تو هاليوود تو يه فيلم بازي کني يا توي باليوود؟
يك فيمل عشق و عاشقي باليوودي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون مدت زمان فيلم هاش خيلي زياده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بلدي ترکي صحبت کني ؟ دوست داري بلد باشي ؟
نه بلد نيستم
اين زبون رو هم اصلاً هم دوست ندارم ( جسارت به ترك هاي محترم فروم نباشه )
- اگه بگن از سوسک بيشتر متنفري يا از پشه کدوم رو انتخاب مي کني ؟
پشه
وقتي كه ميخواي بخوابي هي ويز ويز كنه
اعصابم خورد ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوسك رو يكي ميزني توي سرش ديگه بلند نميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چه طور با پي سي ورلد اشنا شدي؟ ( يکي نيست بگه اين سوال اصلا جاش اينجاست )
درخواست كرك و سريال
- عاشق شدي ؟
قبلاً به سوال رامبد پاسخ دادم
يك رابطه بود كه داشت تبديل به عشق و عاشقي ميشد و بهم خورد
- به گفته مافيا : اگه فكر كني يه انجمن جاش خالي هست چه انجمن هست ؟
يك بخش جدا و مستقل براي شبكه
پيشنهادش رو هم امروز توي پيشنهادات ميدم
- پيانو رو دوست داري يا گيتار الکتريک ؟
پيانو دل نواز تره
- شماره شناسنامه منو حدس بزن ؟
1
- تا حالا با دماغت گيگيلي درست کردي بمالي به ديواري ، زير صندليي ، جايي ؟ با تشكر از سوت ...
آره خوب ولي نه زياد
بيشتر مواقع دستمال كاغذي توي كيفم دارم
- شده بري لب ساحل با يه بنده خدايي بعد چند تا پسر بيان همش زل بزنن به تو يا اون بنده خدا ؟
حتماً داشتم با اون بنده خدا چيز هم ميكردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزيزم
99% مجردي رفتيم شمال
- شده کسي ازت يواشکي عکس بگيره ؟ ( با موبايل)
توي دانشگاه فكر كنم يكي اين كار رو كرد
- شده از کسي تو خيابوني جايي يواشکي با موبايل عکس بگيري ؟
نه
دوربين موبايلم كيفيتش زياد خوب نيست
- اگر همين الان بگن ديگه حجاب توي ايران اجباري نيست و هر کسي ميتوني هرجوري که خودش دلش ميخواد بگرده تو چيکار ميکني ؟ ( نه همين الان بابا ! )
soleares جان من پسر هستم بابايي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- مناسبت روزهاي زير رو بنويس :
18 آبان : روز كيفيت
5 اسفند : روز مهندسي
26 اسفند : رفتن انسان به كره ماه
25 فروردين : 25 روز قبل در چنين روزي عيد نوروز بود
1 ارديبهشت : سرماخوردن ملكه بريتانيا
25 خرداد : به دنيا امدن يك گوسفند توي سواحل جزاير مارشال
8 تير : روز مبارزه با سلاح ميكروبي
-من دوست دارم كسي كه ميشينه رو صندلي بسوزه نه اينكه خوصلش سر بره ...
سوال هاي قبليت داغ بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون ساعت 3 نيمه شب جواب دادم
و اينكه داغ بودن فقط به تعداد بالا نيست
چند تا از سوالات M.B.M رو چندين دقيقه فكر كردم تا جواب دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اجازه ميدي يه سوال ديگه ازت بپرسم ؟
هرچه ميخواهد دل تنگت بگو
- اگر توي دنيا زن نبود چي ميشه ؟ اگه مرد نبود چي مي شد ؟
نسل آدم ها منقرض ميشد :blink:
- چه رنگي رو دوست داري چرا ؟
آبي ؛ بهش نگاه ميكنم حس خوبي بهم دست ميده
- آيا واقعا مشکي رنگ عشقه ؟
صادفي كه اينجوري ميگه
من زياد دوست ندارم
- اون چيه که تا خراب شدنش يک دقيقه فرصت داريم ؟
بمب ساعتي
- اون چيه که همه سالها منتظرشن ولي وقتي نزديک ميشه ثانيه شماري مي کنن که ديرتر بگذره ؟
دنباله دار هالي ؟؟؟
- اون کيه که ميشه مادر بي تو تنها و غريبم ؟
شرمنده نمي دونم چي بگم
- بيشترين سرعتي که با ماشين رفتي چند کيلومتر بر ثانيه بوده ؟ ( حالا شما بگو چند کيلومتر بر ساعت )
چند كيلو متر بر ثانيه ميخوام برم ولي ماشينم نميره ... ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پژوي بابام 190
- دوست داشتي موقع انفجار هاي ناکازاکي و هيروشيما توي کدوم يکي بودي ؟ بايد يکيشونو انتخاب کني !!
توي هر كردم بودم زنده نمي موندم
پس دوست داشتم يك جوايي ميبودم كه اين صحنه رو ميديم
نه اين كه توي يك سوراخ ميمردم
- اگه بهت مي گفتن سال تولدت رو مشخص کن چه سالي به دنيا مي اومدي ؟
1366
- دوست داشتي که يک آمريکايي مفرح و پولدار و بي درد بودي و ايراني ها رو مسخره مي کردي ؟
چرا ايراني ها رو مسخره كنن ؟
ما نسبت به تحريم هايي كه هستيم توي پزشكي و علمي و نظامي فوق العاده پيشرفت كرديم
اون ها هم اين رو ميدونن
كشورت رو دست كم نگير
- دوست داري بچه ات دختر باشه يا پسر؟ اسمشو چي مي ذاري؟
برام واقعاً مهم نيست
پسر : پارسا
دختر : يلدا
- چشم آبي بهتره يا سياه سياه ؟
توي اروپا چشمت تيره رنگ باشه همه نگاه نگات ميكنن
توي شرق باشي چشم آبي و روشن رو همه نگاه نگاه ميكنن
رنگ چشمم قهوه اي هست
همين رنگ رو هم دوست دارم
- دو نقطه دي يعني چي ؟
- وقتي عضو انجمن شدي حدودا چند نفر عضو داشت ؟
15 يا 20 هزار نفر
- لپ لپ خريدي به خاطر جايزش ؟
يك بار
ماشين برنده شدم
- اگه مانيتورت منفجر بشه يه تيکه شيشه کلفت بره توي شکمت چي مي شه ؟ چي کار مي کني ؟ کجا ميري ؟ به کي چي مي گي ؟
اون موقع مردم ديگه
يك شيشه كلفت پراب بشه توي چشمم زنده ميمونم ؟؟؟؟
- موژه بلند دوست داري اي کوتاه ؟
ايضآ
soleares جان من پسر هستم بابايي :blush:
-اين سوالم خيلي مهمه قول شرف ميدي وقتي كه نشستم روي صندلي بيش از 200 تا سوال بپرسي ؟
سوال هايي ازت ميپرسم كه به اندازه 1000 تا سوال روش فكر كني بعد جواب بدي
متشكرم ...