مگه ترافیکش چقد گرونتر بود.500 تمن؟ خب خودم میدادم میموندی جیگر.آخه تاپیک بدون تو صفایی نداره. میومدی یه 4 تا اسپید تست میذاشتی.مانور میدادی روش.دور هم میخندیدیم.حیف شد رفتی:31::31::31::31::31: بازم از این اسپید تستای خوشگلت واسمون بزارنقل قول:
Printable View
مگه ترافیکش چقد گرونتر بود.500 تمن؟ خب خودم میدادم میموندی جیگر.آخه تاپیک بدون تو صفایی نداره. میومدی یه 4 تا اسپید تست میذاشتی.مانور میدادی روش.دور هم میخندیدیم.حیف شد رفتی:31::31::31::31::31: بازم از این اسپید تستای خوشگلت واسمون بزارنقل قول:
نقل قول:
یه وقت پیشی میاد میخورتتا بانمک:22::22::16::16::16::26::26:
سرعت پایین اومدهنقل قول:
مت دیشب 1گیگ دانلود کردم:41:
من دیشب 11 تا فایل رو زده بودم با هم دانلود بشه جمع سرعتم تقریبا روی 160kb/s بود
ولی وقتی یک فایل رو میزارم برای دانلود سرعتم روی 120 هستش
دیشب هم 1.5 گیگ دانلود کردم
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
1 گیگ مگه بده ؟ در حالت عادی مگه چقدر دانلود میکنید ؟نقل قول:
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
راستی این لینک های مدیافایر و آپلودباز در بعضی ساعات یکدفعه قطع میشه و لینک دانلودشون میسوزه ! حدودای ساعات 4 و 6 هم این اتفاق افتاد !!!!
من که سر در نمیارم مشکل از چیه !؟ قبلا که از داتک داشتم در طول یک سال یکبار هم اینطوری نشد !
کسی میدونه مشکل چیه و چطوری حل میشه ؟
نقل قول:بلخره شما از صبا سرویس می گرفتی یا شاتل :20:نقل قول:
این دوستمون مثل اینکه همه شرکتا رو تجربه کرده.از صبا هم خیلی راضی بوده.حالا چرا یاره بی وفا شده و صبا رو ترک کرده الله اعلمو.:31:نقل قول:
1gig بده؟!!!! مال من در بهترین خالت 1 گیگ میگیره پس خیلی خوش به حال شماست خدا قسمت ما هم بکنهنقل قول:
الان هم که سرعت شده 20 تهران مرکز نبوت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا این صبانت هم دیگه داره دل آدم رو میزنه !! من برعکس هستم روزانم افتضاح شده اما شبانه 1-1.5 گیگ میزنم
ولی مثلا امروز از صبخ تا الان کلا قاطی کرده یه جا سایت باز میکنه یه جا نمیکنه سرعت هم دقیق از 12 -100 نوسان میزنه تو IDM :41:
فک کنم بعد از پارس و شاتل نوبت به خداحافظی با صبانت هم رسیده:13:
جناب بنیامین شما چگونه از مخابرات 1 مگ گرفتی ؟ با رئیس جمهور فامیلی ؟:31: من امروز رفتم برا 256 میگفت ارشد - نظام پزشکی :18: شما مدرک از ناسا بردی بهت 1 مگ دادن؟:31:
آخه دوست عزیز سرعت دانلود من 115 بود تا هفته پیش ولی این هفته رسیده به 60 70نقل قول:
خیلی کم شده
الان 2تا فایل همزمان از سرور مسهن دانلود و دانلود ها با 50 دانلود می کنه که قبلا 80 بود
نقل قول:
دقیقا برای منم همینجور هست ! تا قبل سرعت خوب بود الان افت میکنه 30-60