عزیز یه عکس از محافظ کیبرد میزاری ؟نقل قول:
قیمتش چنده ؟
مرسی:11:
Printable View
عزیز یه عکس از محافظ کیبرد میزاری ؟نقل قول:
قیمتش چنده ؟
مرسی:11:
سلام ببخشيد الان به لپ تاپم دسترسي ندارم سر كار هستم ولي عكسهاي زير رو از گوگل درآوردم كه همونهنقل قول:
3 هزارتومن ناقابل
آنتي باكتريال هم هست (از اون خالي بندي چيني :31:)
مثل شكل زير هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جعبه اش اين شكلي هست چسبيده به مقواش
شما بايد از مقواش جدا كنين
دوستان ببخشيد يكي از عكسهاي بالا خيلي پرحجم بود كه اصلاح كردم
آخه اينجا اينترتمون موشكي هست متوجه حجم بالا نشدم!!!
فقط در صورت خريد دقت كنين دو جور هست بلند و كوتاه
لپتاپهايي كه كي پد اعداد دارند بايد نوع بلندشو بخرن و برعكس لپتاپهاي كه كي پد اعداد ندارن بايد كوتاهترشو بخرن
اره 1 تو همون مایه هاست ولی ساده .مثل چسب های یک تکه کتاب اینم میچسبونی روی لپ تاپ تا فقط از خط و لکه جلوگیری کنه.
بجه ها 1 نرم افزاری هست میگفتم روی این لپ تاپ که کیفیت فیلم های اجرایی را خیلی بالا میبره اسمش فکر کنم magic ... بود از شما رو لپ تاپتون بود ؟
مال من که داره ولی من که ندیدم کیفیت رو چیزش کنه ... بالا ببره.نقل قول:
پیشنهاد میکنم از فیلتر EVR یا Enhanced Video Renderer استفاده کن. این به جای فیلتر VRM که تو نسخه های قبلی ویندوزه اومده و با استفاده از کارت گرافیک میتونه کیفیت رو بالاببره. مثلا ...
مثال نویز رو کم میکنه و تصویر رو تیزش میکنه و از این کارا. یه صحنه ی خاص رو با 10 15 تا پلیر باز کردم و انواع فیلترها رو انگولک کردم و در آخر متوجه شدم برای استفاده از قدرت کارت گرافیک 5730 باید از مدیا پلیر کلاسیک (که کمی بی ریخته ولی خوبه) یا Splayer استفاده کرد. این پلیری که گفتم رایگانه و بر اساس همون مدیا پلیر کلاسیک نوشته شده.
شما هم حتمااااااااا تست کن. کیفیت رنگ رو ببینی تو نگاه اول کف میکنی چون یه سروگردن از پلیرهای معمول دیگه بالاتره. حتی پاور دی وی دی !!!
ضمنا EVR با کارت های جی فورس سری 400 هم میشه از این برنامه استفاده کرد ولی تو بررسی دقیق تامز هاردور مشخص شده که بر خلاف گذشته سری 5000 و 6000 ATI یا AMD فعلی از NVIDIA جلو زدند و کیفیت دیکد ویدیو بهتر هستش.
مرسی .
حالا یک کم کاملتر توضیح میدی ؟ من این لینک را پیدا کردم 1 نگاهبهش بنداز ببین چطوره . مخصوصا قسمت KMPlayer ش. بعد 1 توضیح هم به ما بده. الان گفتی کدوم پلیر را دانلود کنم ؟ لطف میکنی لینک دانلود هم بدی ؟
[HTML]http://www.bazyrayaneh.com/forum/showthread.php?t=4819[/HTML]
من پلیر Splayer را دانلود و نصب کردم اما کیفیت تصویر با KMPlayer هیچ فرقی نداشت من 1 فیلم را با هر دو تا پلیر اجرا کردم و توی 1 صحنه نگه داشتم اما کیفیت تصویر هیچ فرقی نداشت.
یکی از امکانات این پلیر همگام سازی زیرنویس با فیلم ک من چیزی ندیدم یعنی زیرنویس را به صورت اتوماتیک با فیلم مچ نمیکرد گزینش فعال بود اما هماهنگ نمیکرد. جایی هم ندیدم به صورت دستی هماهنگ کنه پس از این لحاظ kmplayer بهتره
ویرایش :
شرمنده بچه ها 1 نرم افزاری هست ک درصد خرابی باطری را نشون میده .اسمش چیه ؟
اسم نرم افزار battery barهستنقل قول:
لینک دانلود
کرک هم نرفتم دنبالشکد:http://osirisdevelopment.com/BatteryBar/BatteryBarSetup-3.4.4.exe
دوستان ببخشید میدونم جاش اینجا نیست ولی اینجا فعالترین تایپیک هست
این لپ تاپ من شب که خاموشش میکنم تا فرداش خاموشه اما صبح ها خودبخود روشن میشه نفهمیدم چرا کسی نظری نداره؟؟؟
تو بایوس هم چیزی به نام power management ندیدم مثل pc های معمولی
KMplayer هم نصب دارم ولی PotPlayer یه نسخه ی اصلاح شده ی KM هست که بهتره در کل. کار یه یارو کره ایه بیده و تقریبا همه چیزش مثل KM player هست ولی برخی دوستان گفتند که مشکلاتش با زیرنویس و این مسائل کمتره.نقل قول:
من با همون KMplayer که براتون شناخته شده هست تست کردم. این روشی که اینجا گفتند ور دقیقا اجرا کردم، قبلا یک روش دیگه هم دیده بودم که با استفاده از Core AVC بود و بهتر بود ولی خب این ساده تره.
اولا که این دیکدر هر چی هست خیلی خوب عمل نمیکنه !!! چرا که مصرف سی پی یو روی 2 تا 3 درصد میچرخید ولی با Spalyer روی 0 و نهایت 1 درصد بود. البته در مورد یه کلیپ خاصی که همه ی پلیرها و کدک ها رو باهاش تست میکنم میگم.
دوما کیفیت تصویر هم دقیقا ثابت میکنه که این دیکدر جالب نیست. اصلا شما تو Power DVD و Jetaudio و میری یه دونه گزینه DXVA رو تیک میزنی حله، ولی کیفیت دیکدش مثل Splayer نیمشه چون دیکدر DXVA یه فرقی با دیکدر داخلی مدیاپلیر کلاسیک داره ... ببنید من الان نمیتونم تک تک عکس بزارم براتون ولی این دیکدرها رو به صورت دستی توسط KMolayer تست کردم (خداییش پلیر خفنیه، کلی میشه باهاش ور رفت و تنظیمات حرفه ای مختلفی توش هست) :
Divx H.264 Decoder
microsoft DTV-DVD video decoder
ffshow DXVA decoder
چیزای دیگه هم فکر کنم بشه پیدا کرد ولی الان حوصله نداشتم بقیه رو دونه دونه تست کنم.
دیکدر DivX خوبه و 48 مگابایت رم مصرف میکنه اما در عوض مصرف CPU تا 3 4 و حتی 5 درصد هستش. کیفیت مثل خود ویندوز مدیا پلیر ویندوز سون هست.
دومی که آدرس شما دادین، این هم حدود 80 مگابایت رم سیستم رو گرفت ولی کیفیت مثل ویندوز مدیا پلیر ویندوز سون بود و مصرفی CPU هم بین 2 تا 3 درصد شد.
آخری هم که بد تر از دو مورد قبل !! البته تقریبا مثل DivX بود.
ولی Splayer و WMP 12 هر دوشون حدود 60 مگ رم استفاده میکنن و Cpu هم بین 0 !! تا 2 درصد متغیر استفاده میشه. اما کیفیت Splayer و WMP هم قابل مقایسه نیست.
ضمنا Media Player Classic یه جاش یه تیک هست که میگه برای ویدیوهای SD مثلا DVDهای معمولی، از شتاب دهی گرافیک استفاده نکنه!! باید برش داشت ... البته من از Splayer استفاده میکنم و این دردسرها رو ندارم.
ضمنا یکی از تفاوت های Splayer با Media player Classic اینه که تنها پلیری هست که دیدم افکت با پیکسل شیدر 3 توش یه دونه داره، البته خوب نیست ولی این که داره معمولا خفن روش کار شده. این هم عکسی که میگم، تمام پلیرها کیفیتشون بدون افکت دادن اضافی مثل KMP هست ولی Splayer یا اسم کاملش Shootplayer کلا همه رو به نوعی شوت کرده:
این هم لینک دانلود:
من زیاد با چیز ... پاور دی وی دی کار نکردم، اگه مقایسه کردی دیدی بهتره خبر بده اون رو هم کامل ور برم ببینم توش چیا هست.:11::11:کد:http://www.videohelp.com/tools/SPlayer
راستی نگفتم ... عکس بالاییش مال Splayer هست که بالای پنجره هم نوشته EVR + GPU Acc که همین رند با کمک گرافیک و با فیلتر EVR هست. شما این برنامه رو نصب کردی کافیه بری توی آپشن و توی تب سوم اولین مربع رو تیک بزنی. وقتی فایل باز کردی هم راست کلیک کن روش و از گزینه ی Display تیک Quality Mode رو بزن. همین
نقل قول:
این عکسی ک بالا گذاشتی اصلا برای من باز نمیشه مثل اینکه مشکل داره .
این splayer تنها تفاوتی ک من نسبت به kmplayer متوجهش شدم اونم اینه که با splayer وقتی 1 فایلی را باز کردم از 1-2 درصد سی پی یو استفاده میکرد و حدود 60 مگ رم . ولی توی kmplayer همون فیلم 3-4 درصد از سی پی یو و تقریبا 70 مگ رم را مصرف کرده بود.
در ضمن تمام تنظیماتی هم ک گفتی انجام دادم یعنی فایل های با کیفیت را با GPU Accel + EVR پخش میکنه.
اینم نرم افزار BatteryBar 3.4.4 با کرک کامل :
[HTML]http://dl.----------/soft/BatteryBar.Pro.3.4.4.rar[/HTML]