مرسي دوست عزيز.نقل قول:
آخه اين کارو کردم ولي بازم بروز نميشه. مگه جمعه ها تا ۲ بهعد از ظهر رايگان نيست؟ پس چرا استفاده بعدش رو حساب نکرده؟
Printable View
مرسي دوست عزيز.نقل قول:
آخه اين کارو کردم ولي بازم بروز نميشه. مگه جمعه ها تا ۲ بهعد از ظهر رايگان نيست؟ پس چرا استفاده بعدش رو حساب نکرده؟
سرویس تو تهران جه جوریه من تهرانم منطقه مخابراتی تندگویان که شرکتهای اینترنتی خوب پوشش نمی دند تو تهران کسی داشته شاید تو شهرستان بد بوده
سلام
دوستان معمولا چقدر طول میکشه تا انتقال وجه به حسابتون نوشته بشه؟؟الان 2 روزه 18000 تومن از طریق اینترنت به ریختم براشون اما تو صفحه اشتراکم هنوز درج نشده!!!
ممنون میشم جواب بدین
در پست قبلی اشاره کردم. برای من هم دقیقاً سرعت آپلود نصف سرعت دانلود است.نقل قول:
طبق صحبت های دوستان در همین تاپیک به نظر میاد مشکلات و اختلالاتی مثل قطعی ایمیل و وی پی .ا.ن، کیفیت و سرعت عجیب و ... سراسری نیست مثلاً برای یکی از دوستان زمانی که ایمیلها و یاهو مشکل پیدا میکنه برای کاربران دیگر اینطور نیست که این مورد هیچ ربطی به سرعت اینترنت ندارد. یا برای خود من پیش آمده که سرعت دانلود از یک سایت بسیار پایین است اما با وی پی ان عالی است. که در صورتی که مشکلات سراسری نباشد احتمال اینکه کار isp باشد کمتر است.(خود مبین نت رفته پهنای باند خریده در صورتی که این مشکلات عجیب ربطی به پهنای باند ندارد)نقل قول:
1mb هم داره؟؟؟ اگه بخوام بگیرم باید مودمم رو هم عوض کنم؟؟ (الان 512 دارم)
aghayoon baraye daryaft 1mb bayad modemamo avaz konam??? alan 512 daram
نه ... در حد یک تماس تلفن و چندتا مدرکنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکته جدیدی بیاد حتما مبین نتو پرت میکنم اونور روز به روز داره بد تر میشه!!!
داتک هم وایمکس میده جدیدانقل قول:
ببینید می تونید آمار بگیرید مثل Adsl بعضی ساعات سرعتش بالا میره یا نه؟
قیمتاش یکم بالاست منتهی!:
کد:http://datak.ir/wimax/price