فکر نمیکنم واقعا قطعات تعویض شده باشن ، فاکتور بیشتر تشریفاتیه که شمارو راضی کنن .نقل قول:
Printable View
فکر نمیکنم واقعا قطعات تعویض شده باشن ، فاکتور بیشتر تشریفاتیه که شمارو راضی کنن .نقل قول:
سلام
1-ماشین منم موقع استارت تا حدود 10 دقیقه بعدش وقتی کمی هوا سرد باشه صداش زیاد میشه دلیلش چیه و این تسمه ها کجا قراردارند تا کمی مایع ظرفشوئئ بهشون بزنمef7 گاز سوز مالتی پلکس؟
2- در موقع حرکت در هوای سرد کمی دنده ها با سختی عوض میشند چرا و راه حلش چیه؟
3- فیلتر هوا چند روز یکبار باید عوض بشه و چگونه؟[/QUOTE]
اين نقاط قرمز محل ريختن مايع است:
----- هوا +فيلترروغن+روغن بايد همزمان تعويض گردد زير 9000تا
كلاچ را بطور كامل تا انتها بگيريد و قبل از تعويض دنده يه گاز كوچيك بدين(تنظيم دور موتور و گيربكس)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید طبیعی باشهنقل قول:
شایدم مربوط به تجهیزات گازسوز باشه
ولی در جریان باشین که من هم از این صداها و لرزش ها زیاد درام توی داشبورد و ستون های وسط و عقب
سلام
سمند LX ef7 دوگانه مدل اسفند 91 دارم چند وقتی میشه که سوخت گاز ماشین قطع و دباره وصل میشه. درضمن چراغ چک ماشین هم روشن شده و گاهی اوقات هم ایراد چک خاموش میشه.
درضمن باید بگم که این مشکل از زمانی شروع شدکه یکبار ترمز نسبتاً شدیدی در اتوبان گرفتم.
لطفا راهنمایی کنید باتشکر فراوان
سلام خدمت همه دوستان
ماشین ما (پایه گاز سوز بدون مالتی) از دیروز خیلی بد روشن میشه (باید حدود شش ثانیه استارت رو نگه دارم تا روشن بشه) و البته مشکلی هم پیش نیومده بود که بخواد اینطوری بشه و همه چی عادی بود.
در ضمن آمپر آب بی خودی (نه تابستونه نه توی ترافیک گیر کردم) می ره وسط (البته دوباره بر میگرده پایین ولی همون وسط رفتنش به نظرم غیر عادیه چون نه به ماشین کوچکترین فشاری میارم نه هوا گرمه و نه...)
هرزگرد دینام هم خیلی صدا می ده نمایندگی درخواست قطعه کرد تا بیاد و عوضش کنه.
یه صدای شبیه تراکتور! هم میده که نمی دونم برای گیربکس هست یا دیفرانسیل.(وقتی گاز می دم چه در حال حرکت و چه توقف خیلی صدای ضمخت و نخراشیده ای داره!!!)
دنده 1 و عقب اگه کاملا در حال توقف باشه باید دوبار کلاچ رو بگیرم تا راحت جا بره و با اولین کلاچ جا نمیره به هیچ وجه (مثلا اگه در حال گرفتن کلاچ ماشین رو روشن کنم با همون کلاچ دنده جا نمی ره و باید یه بار دیگه کلاچ بگیرم تا جا بره!)
به نظرتون گیربکسش مشکل داره!؟
خوب دعوت نامه سورن من هم امد
شاید اینترنتی واریز کردم چون حوصله سر و کله زدن با نمایندگی را ندارم
فقط اگر مشید رنگ را به نقره ای تغییر بدم عالی میشد
کسی اطلاعی داره که امکان تغییر رنگ در زمان صدور دعوتنامه وجود داره؟
اصلا رنگ نقره ای برای سورن هست؟
بزگوار تو همون لحظه ای که چراغ چکت روشن هست سریع خودت رو به نمایندگی که توانائی فهم و درک سیستم بی سواد و نادان :n19:(عذر خواهی از همه سروران گرامی جسارت بنده رو ببخشید) مالتی رو دارن مراجعه کن، من حدس می زنم که کامپیوتر خودرو شما یک کد خطا ثبت کرده، شاید مربوط به سیستم ایمنی گاز هستش به خاطر ترمزگیری شدید که داشتید، به نظرم بهترین کار همون هست، در لحظه ای که چراغ چک روشن هست به نمایندگی مراجعه کنید برای خواندن کامپیوتر خودروتوننقل قول:
کیلومتر کارکرد ماشین چقدر هست؟نقل قول:
وضعیت استارت روی گاز هست یا بنزین؟
وضعیت شمع ها، کیفیت روغن و فیلترها رو هم باید در نظر داشت، فکر کنم تایم استارت طبیعی هست تقریبا
من هم همین حدود تقریبا هستم، ولی می گم یکم بیشتر از وضعیت کارکرد ماشین اطلاعات بدی بهتر می شه نظر داد
عزیز من خیلی فنی نیستم ولی به نظرم کلاچ شما یا رگلاژ نیست، یا مشکل کمی اساسی هست، وضعیتی که توضیح می دین به نظرم از صفحه کلاچ هست، می گم باز هم باید دید شاید رگلاژ نیست، حتما سریعتر ببرش نمایندگی، البته ایراد گیرباکس رو هم نباید فراموش کرد
در مورد خطای آمپر آب دوستان توی یکی دو صفحه قبل یک پست گذاشتن برای مالتی پلکس sms که با مراجعه به نمایندگی و به روز رسانی مشکلاتی شبیه به مشکل شما دارن حل می شه
به سلامتینقل قول:
گرفتیش از وضعیت و کیفیتش برامون حتما بگو
قیمتش چقدر شد
امیدوارم مثل سورن من خسته نباشه
نقره ای برای سورن نمی زنن،
نظر شخصی (سفید و مشکی بهترین برای سورن)
بخونید جالبهنقل قول:
پیرو فرمایش شما
قابل توجه شما سروران عزیز
خواستم شما هم در جریان باشید دور از جون همه شما جقدر من بدبختم
امروز حدود ساعت 2 بعد از ظهر به همراهم زنگ زدن
گوشی رو جواب دادم، بلافاصله یکی اونور خط بهم حمله کرد و گفت :n30:
مشکلت حل شد، مشکلت حل شد آقای گودرزی (می خواست منو بکشه :n19:)
با یک ترس طبیعی گفتم ببخشید شما از کجا تماس گرفتید
گفت ایساکو
ماشینت کیلومتر میندازه یا نه، قفل مرکزیت کار میکنه
گفتم آره ولی زدن بالابر عقب رو از کار انداختن، لادری درب راست هم کار نمیکنه دوباره، چراغ ها هم که هیچی بعدشم دور از جون همه شما گلاب به روتون گفتم غلط کردم:n38:
نه سلام کرد نه معرفی کرد نه عذرخواهی، همیشه یاد تابلوی بزرگ توی اتوبان میفتم که روش نوشته
برای N امین سال متوالی ایساکو برترین شرکت خدمات و از این چرت و پرتا، لعنط .....
و اما جناب کوهگرد برس که گیر کردم دوباره
متاسفانه من نمی دونم این موتور ما موتور ملی هست
یا روغن کش ملی :n31:
این یکی حدود 700 تا کار کرده از این نواحی روغن نشت کرده
البته این قطعه روی موتور برای چی هست؟ بخارات روغن رو جمع می کنه؟ لکه روغن بیشتر شبیه بخار روغن هست، راجع به این مشکل روغن کش ملی (همون نسخه آب کش می شه:n19:) اطلاعی داری؟
البته توی سایت .............. که می چرخم چه چیزای عجیبی از ef می بینم، یعنی اون دوستانی که ef بدون مشکل دارن خیلی خوش شانس هستن، حقیقت زیر ماشین رو نمی تونم دید بزنم ببینم چه وضعی داره، تو همون سایت یکی از کاربران از زیر ماشینش عکس گذاشته بود، شبیه این بود که ترکش خورده از همه جاش یک نشتی داده بود :n34:
یک نکته جالب دیگه دقیقا این مشکل چراغای من چرا حل نمی شه امشب هم از تنظیم خارج شدن دوباره ( از یکشنبه که گرفته بودمش یک کوچولو تو نمایندگی تنظیم شده بود) و جالب اینکه چراغ سمت چپم که تو کیلومتر 170 عوض کرده بودم دوباره موتورش سوخته:n19:
پ.ن: یکی نیست بگه ، گودرز بیکار بودی عروسک قبلیت رو دادی رفت اینو گرفتی:n24:
نقل قول:
محصولات سایپا شرف دارن به ایران خودرو حداقل فنی مشکل ندارن ، خدایی من که خیلی راضیم ، همسایمون تیبا خریده راضیه تو فامیل یه سرچی کردم الان آخرین نفر یه پارس ال ایکس خریده هرروز تعمیرگاهه به زمین و زمان فحش میده . تازه باید توش بشینید ماشین عین هواپیماس از همه جاش باد میاد تو ، هرزگردش صدا میده اون داشبورد زشت و مسخرش هم قیژ قیژ میکنه انگار کاردستیه .کنترل های فرمون کار نمیدن ، چراغ چک روشنه ، شیشه بالابر عقب کار نمیده ، لایت کیلومتر بشدت ضعیف و کمرنگه ( پیکانی انداختن احتمالا ) سیستم بلوتوثش مرخصه و با هیچ گوشی کانکت نمیشه . بازم بگم ؟
بازم میگم بفروش وگرنه باید خرج موهای ریختت بکنی جناب گودرزی . متاسفانه .:n03:
نقل قول:
780 کیلومتر کارکرده
روی هر دو حالت گاز و بنزین اینجوری استارت می زنه (تا دو روز پیش با یه تک استارت کوچیک روشن می شد و کاری به گاز و بنزین نداشت! اما حالا خیلی داغون شده)
به شمع ها و روغن و فیلتر ها هم هیچ دستی نزدم و همه چی همون چیزای کارخونه ست!
ممنون
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk